Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(erikkute @ 2009 01 26, 21:04)
As siandien nusipirkau nauja Revlon Beyond Natural kremuka. Jis siaip yra baltas, bet tepant paruduoja ir prisitaiko prie odos spalvos. Atrodo neblogai, isbandziau tik ant rankos kol kas, tai toks lengvas svelnus pasirode. Rytoj pabandysiu ant veido, galesiu parasyti atsiliepimus jei kam idomu  rolleyes.gif

Kokiam odos tipui?
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2009 01 26, 21:37)
Kokiam odos tipui?

Neraso ant tubeles. Mano oda normali/misri linkusi raudonuoti kiek.
Atsakyti
Naudoju Anna Lotan kremą Liquid Gold. Man jis thumbup.gif ir dengia gerai, ir spalva ne per ryški. Perku iš kosmetologės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 29, 21:08)
Nusipirkau Actipur maskuojamajy krema wub.gif  Patiko thumbup.gif  Spalvyte nera labai tamsi, labiau y gelsvuma, neutralu tona, o ne ruzavuma, kaip dauguma buna. Siandien visa diena atbuvau - nei veidas blizgejo, nei spuogu daugiau iskilo. Nejaugi pagaliau atradau sau idealu krema thumbup.gif

As jau pirma tubele baigiu sunaudot ir jau antra esu nusipirkus. As tai tikrai atrdau idealu krema. Man labai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Guinot Teint Hydratant kremą su spalva. Labai labai nepatiko - blogai tepės, spalva Natural į naturalią nei iš tolo nepanaši, veido spalvos nesulygino, spuogus dar labiau išryškino
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau Actipur maskuojamajy krema wub.gif  Patiko thumbup.gif  Spalvyte nera labai tamsi, labiau y gelsvuma, neutralu tona, o ne ruzavuma, kaip dauguma buna. Siandien visa diena atbuvau - nei veidas blizgejo, nei spuogu daugiau iskilo. Nejaugi pagaliau atradau sau idealu krema thumbup.gif

kiek mokejei..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 23:49)
kiek mokejei..?  ax.gif

60,48 4u.gif Na palyginus kainyte nera maza, bet ir nera didele. Nes kai spuogais nuo kitu isberia, tai padarinius ilgam likviduoti dar ne tiek lesu reikia blush2.gif Labai noriu surasti kompaktine pudra tinkama, nes veidas labai isriebeja, kai 13 val. darbe maluosi issitepus veida tuo kremu, bet vis nesiseka verysad.gif
Atsakyti

o tau kildavo spuogeliu..? hmm, as ten nete kur aprasytas ji skaitau skaitauj, nesuprantu koks jis ce skaitosi..drekinamas , maitinamas , ar koks.?ar tiesiog gydantis spuogus .. hm g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 29, 00:09)
o tau kildavo spuogeliu..? hmm, as ten nete kur aprasytas ji skaitau skaitauj, nesuprantu koks jis ce skaitosi..drekinamas , maitinamas , ar koks.?ar tiesiog gydantis spuogus .. hm g.gif

Nea, nuo sito nekyla. Jis manau neutralus, nes salina odos pazeidimus, reguliuoja riebalu liauku sekrecija, paslepia odos trukumus. Jis manau nei drekinantis, nei maitinantis - maskuojantis ir siek tiek gydantis mirksiukas.gif
Jei kada Kaune busi, tai rastelk y a.z. nupilciau siek tiek pabandymui, zinotum, ar tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,as naudojau ACTIPUR krema su spalva,jis neuzkemsa veido poru ir leidzia odai kvepuoti,pirkau is kosmetologes,bet mano oda kai buvo riebi tai labai gerai buvo o dabar pasidarius misri tai tos vietos kur sausesnes po kiek laiko labai issauseja pasidaro ir matosi net skurytes tokios atsilupe doh.gif ,nu zodziu buvo labai geras o dabar jau as jo nenoriu ir galvoju koki nusipirkti,gal kas ka patars misriai odai ax.gif
Atsakyti
misriai odai, mano tokia labai geras kuris ir drekina ir neuzkemsa poru sothys intensyviai drekinantis, visiems visada si siulau nes jis tikrai nerealus,verta isbandyti, beje jo spalva zydra:)
Atsakyti
QUOTE(jaunyste123 @ 2009 02 13, 11:39)
misriai odai, mano tokia labai geras kuris ir drekina ir neuzkemsa poru sothys intensyviai drekinantis, visiems visada si siulau nes jis tikrai nerealus,verta isbandyti, beje jo spalva zydra:)

gal turite kokia foto butent kaip jis atrodo ir ar jis maskuoja kiek nors ta prasme koki spuogeli jei isdygo netiketai ir nelaiku rolleyes.gif ,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti