Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Palomina @ 2008 10 13, 23:56)
atrodo stai taip:
user posted image
LT kainuoja 75 lt (Sv.Stepono g.6 Vilniuj), uzsieny aisku pigiau.. uztenka tai tikrai ilgam.. as va jau puse metu turiu, tai tik puse isnaudojau (naudojant beveik kasdien).. blizguciu isvis nera.. uzsitepus neatrodo kad kas nors buvo tepta, nes jis toks skystas ir labai gerai pasiskirsto.. as jei tepu gryna tai tepu tik tose vietose kur sauleje daugiausia idega, viso veido netepu.. o jei maisau su kremu, tada visa veida  smile.gif

Įsigijau ir aš šį bronzatą. Šiuo metu idealiausia priemonė mano baltai veido odai thumbup.gif Maišau su kremu.
Atsakyti
man kosmetologe rekomendavo pullana veido krema suspalva, nu vietoj pudros tai labai liuks. mano oda linkus i spuogus, uzdegimus,tai sita jos neukemsa ir labai liuks dengias nesimato.
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2008 12 13, 16:19)
Sis kremukas man pasidare nepakeiciamas  thumbup.gif mazai reikia, pakankamai sulygina veido spalva. taip pat dar naudoju ir christinos rose de mere su spalvyte, bet ji daugiau tom vietom, kur reikia maskavimo didesnio smile.gif

Kas zino, ar Kaune kur nors pardavineja Actipur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 15, 13:19)
Kas zino, ar Kaune kur nors pardavineja Actipur? g.gif

Pagal google, tai visos pardavimų vietos nurodytos čia http://www.balticpha...a...ng=lt&id=14 4u.gif
O spalva labai intensyviai ruda? Ar būna pasirinkti atspalvių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 12 29, 11:40)
Pagal google, tai visos pardavimų vietos nurodytos čia http://www.balticpha...a...ng=lt&id=14  4u.gif
O spalva labai intensyviai ruda? Ar būna pasirinkti atspalvių?  g.gif

Berods buna du atspalviai, sviesesnis ir tamsesnis 4u.gif
Atsakyti
Labai liux sitas Dior dalykelis wub.gif super drekina oda, kazkiek maskuoja, bet labai silpnai, spalvyte tokia naturali veido palieka, ir kazkiek turi svytejimo kaip meteoritai, nu man labai fainas sitas dalykelis wub.gif
user posted image
Atsakyti
sima77, kokia jo kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 20:11)
sima77, kokia jo kaina? smile.gif

Kristianoj 115lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inbudzi @ 2008 09 22, 23:22)
SM giriamas bernard cassiere kreamas su splava dabar euro vaistineje tik 65 4u.gif kainavo beveik 90lt,siandien isigijau,ryt isbandysiu ta geri ax.gif

pirma kart man jis pasirode visai nieko, kai meginuka isbandziau, puoliau pirkt, paskui tai ka as zinau, patepiau pora kart ir nebenaudoju, nebepatinka jis man ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Actipur maskuojamajy krema wub.gif Patiko thumbup.gif Spalvyte nera labai tamsi, labiau y gelsvuma, neutralu tona, o ne ruzavuma, kaip dauguma buna. Siandien visa diena atbuvau - nei veidas blizgejo, nei spuogu daugiau iskilo. Nejaugi pagaliau atradau sau idealu krema thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
Kazkas rase apie Neutrogena kremuka, tai tikrai galiu pasakyti, kad super thumbup.gif ir kaina nedidele, tik va Lietuvoj tai nemaciau...
man drauge buvo parvezus.
o Lietuvoj tai buvau pirkusi Lancom Hydra Flash Bronzer (kaina apie 120Lt). Man asmeniskai labai tiko ir patiko.
Kazkas rase, kad nelabai maskuojantis - nu cia kaip kam, man tai viskas labai tiko, oda buvo sudrekinta ir tokia svytinti. kadangi turiu strazdaneliu, tai kremukas man jas sulygindavo ir ne tokios pastebimos pasidare.
Tik va as jo vel niekur nebematau..
tai galvoju BIODERM kremuka pabandyti, ten dvieju atspalviu yra.
Gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2008 12 29, 11:33)
Labai liux sitas Dior dalykelis wub.gif super drekina oda, kazkiek maskuoja,  bet labai silpnai, spalvyte tokia naturali veido palieka, ir kazkiek turi svytejimo kaip meteoritai, nu man labai fainas sitas dalykelis wub.gif
user posted image

Labai liuks sitas dalykelis, tik as naudoju numeri 2. Visai nesimato, kad jis uzteptas, tik priduoda toki sveika odos svytejima. beje dar Lancome Aqua tinted kremas labai panasus.
Atsakyti
As siandien nusipirkau nauja Revlon Beyond Natural kremuka. Jis siaip yra baltas, bet tepant paruduoja ir prisitaiko prie odos spalvos. Atrodo neblogai, isbandziau tik ant rankos kol kas, tai toks lengvas svelnus pasirode. Rytoj pabandysiu ant veido, galesiu parasyti atsiliepimus jei kam idomu rolleyes.gif
Atsakyti