Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(jadzka @ 2006 02 12, 12:56)
Acnecolor - man nepatiko. Jis ir nelabai gerai maskavo ir tragiškas skonis  doh.gif  Kai su bernuku bučiavausi - tai jis paklausė ką per brudą užsimozojau ant snukučio, nes labai jau kartus buvo...

Tai gal todėl neskanus, kad yra GYDANTIS kremas nuo spuogų. ax.gif
Atsakyti
Kiek naudojau toniniu kremu, tai tiko kaip ir visi, bet labai jau nepatinka man tas dalykelis, kad rubus teplioja, jei tik kur prisiglaudzia g.gif . Vat toks nepatogumas toniniuose kremuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 23, 22:16)
O man dioro nepatiko ir spalvos tokios niekam tikusios,uz tokia kaina noretusi kazko ypatingesnio,o toks jausmas kad tepiesi eilini tonini krema ir eucerino pnepatiko.Siaubas kokia as kritiska.

Cia ne tu kritiska, o kosmetika prasta biggrin.gif O kai perku krema/pudra uz daugiau nei 100 litu, irgi norisi kazko ypatingesnio nei uz 15 Lt mirksiukas.gif Deja, jau senai isitikinau, kad kaina ir brend'as dar nieko nereiskia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 23, 22:16)
O man dioro nepatiko ir spalvos tokios niekam tikusios,uz tokia kaina noretusi kazko ypatingesnio,o toks jausmas kad tepiesi eilini tonini krema ir eucerino pnepatiko.Siaubas kokia as kritiska.

Na nežinau, man tikrai šitas Dioro labai patiko ir spalvytė thumbup.gif: tokio įdegio efektą duoda.
O tu tikrai šitą turėjai?
user posted image

QUOTE(Rasvyte @ 2006 02 23, 23:05)
Tai gal todėl neskanus, kad yra GYDANTIS kremas nuo spuogų. ax.gif

Nežinau... man jis nieko negydė. Kur kas geriau spuogus išnaikino sureguliuota mityba + 2 valikliai veidui, vienas su Levomecitinu, o kitas su siera. Po mėnesiuko veidelis buvo švarutis thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2006 02 24, 00:06)
Kiek naudojau toniniu kremu, tai tiko kaip ir visi, bet labai jau nepatinka man tas dalykelis, kad rubus teplioja, jei tik kur prisiglaudzia  g.gif . Vat toks nepatogumas toniniuose kremuose  unsure.gif

Sveika Amica 4u.gif matai kur susitikom biggrin.gif
o kokios firmos naudojai? as isivaizdavau, kad jie neteplioja doh.gif ir vien del to buvau uzsidegus pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 02 24, 14:18)
Sveika Amica 4u.gif  matai kur susitikom  biggrin.gif
o kokios firmos naudojai? as isivaizdavau, kad jie neteplioja  doh.gif ir vien del to buvau uzsidegus pirkt  g.gif

KAžkiek aišku perlioja, bet ne taip baisiai kaip krempudra. Ypač man tepliojo Max Factor'o Color Adapt. doh.gif:
Atsakyti
jau buvau susigundzius uzsisakyt ta kremuka is Avon bet jei ir jis teplioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 24, 10:50)
Na nežinau, man tikrai šitas Dioro labai patiko ir spalvytė thumbup.gif: tokio įdegio efektą duoda.
O tu tikrai šitą turėjai?
user posted image

Jadzka,is tikruju ta pati.Tu matai,kaip mums skirtingai.
Atsakyti
As tai naudoju "Clinique" kremuka su spalva "CITY BLOCK / SHEER SHIMMER". Superinis daikciukas - ypac vasarai, kai nesinori veido odos apsunkinti kremine pudra. SPF 15, drekinantis ir suteikia toki svytinti atspalvi (siaip mano oda labai sviesi) thumbup.gif
Kai pirkau, maniau, kad neilgam uzteks, mat jo tubeleje yra 40 ml, o ne 50 ml, kaip dazniau pasitaiko, bet pasirode, kad kremukas skalsus ir uztenka ilgam. biggrin.gif

Va jo nuotraukele.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2006 02 25, 22:42)
As tai naudoju "Clinique" kremuka su spalva "CITY BLOCK / SHEER SHIMMER". Superinis daikciukas - ypac vasarai, kai nesinori veido odos apsunkinti kremine pudra. SPF 15, drekinantis ir suteikia toki svytinti atspalvi (siaip mano oda labai sviesi)  thumbup.gif   
Kai pirkau, maniau, kad neilgam uzteks, mat jo tubeleje yra 40 ml, o ne 50 ml, kaip dazniau pasitaiko, bet pasirode, kad kremukas skalsus ir uztenka ilgam.  biggrin.gif

Va jo nuotraukele.

user posted image

o kur tu ji pirkai ir kokia mazdaug kaina? Kristianoje tokio nemaciau...
Atsakyti
Gal kas turi koki info apie si kremuka,galvoju nusipirkt, bet noreciau suzinoti jusu atsiliepimususer posted image
Atsakyti
is pigesniu geras yra Lumene, ir rubu neteplioja.
Atsakyti