Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

Turiu ir ta is Avon ir Lumene hydra drops. abu geri, bet vasarai man Lumene geriau, avon man taip blizga, dar vasara sukaisti , tai isvis doh.gif o ziema, saltajam sezonui- kaip tik tas svytejimas ir truputi blizgesys.mano oda sausa, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau Lumene "ARCTIC AQUA Tinted Moisturizer", tai man labai spalva gražiai tiko, bet oda nuo jo labai blizgėdavo. Taip pat bandžiau Nivea Young, bet labai jau negražiai tepėsi, konsistencija kažkokia keista buvo, na nežinau gal pasenęs pakliuvo, ar kaip, bet neigiama labai nuomonę susidariau.
Vakar įsigijau AOK "First beauty Light summer look" tonalinį kremą, tai kolkas lygtais nieko. Spalvos labai vos vos suteikia, bet odos spalvą sulygino (aš šviesiaodė, bet natūrali odos spalva tokia netolygi cry.gif ) Turi tokių vos vos švytinčių dalelių (ne blizgučių!) tai tas man patinka, nes labai skaisčiai atrodo blush2.gif biggrin.gif Neriebina rodos, tik kvapas toks keistokas pasirodė unsure.gif
Atsakyti
turiu Avon drekinanti su spalvike,na man jis geras thumbup.gif
Atsakyti
As nusipikau olay daily moisturiser with a touch of maxfactor foundation. butu visai nieko tik neismokau normaliai isitept smile.gif
Atsakyti
Turėjau Avon'o, man jis nepatiko, išsitepus oda blizgėdavo kaip riebalu ištepta doh.gif
turėjau Clinique Super City Block,is irgi su spalva. Tai lb skystas, odos spalvos visai nesulygindavo, perregimas toks, gal lb šviesioms patiktų smile.gif
Labiausiai patiko Lancome Aqua Fusion Teinte. Ir sulygina geri, nesimato, lengvai tepas, tinka mišriai/normaliai/riebiai odai (manyčiau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 19:55)
Labiausiai patiko Lancome Aqua Fusion Teinte. Ir sulygina geri, nesimato, lengvai tepas, tinka mišriai/normaliai/riebiai odai (manyčiau) ax.gif

jau rasiau, bet ir dar parasysiu, nes jau antra naudoju - tinka misriai odai bigsmile.gif
Atsakyti
naudoju clinique. pirmas toks kremas su spalva kuri nusipirkau, labai patiko
Atsakyti
Buvau nusipirkusi is kosmetologes krema nuo spuogu su spalva.. man buvo labai geras, nes sulygindavo veida, bet tuo paciu neatrodydavo lyg pudra.. firma prancuziska pavadinimas ACtipur wub.gif Beje ir kvapas labai skanus.. man primena vyrisku kvepalu kvapa.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XxXShantiXxX: 05 gruodžio 2008 - 14:30
as tai naudoju avon, man tai labai patinka ir tinka, jau pora metu ji naudoju thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat esu isbandziusi avono krema.Mano veido odai jisai netiko.Nuo jo veidas atrodydavo slapias,blizgejo.Tai galvojau pasitepsiu kada prie atviros palaidines kakla ir krutine,bet taip pat netiko dar be to tepa drabuzius.Tai iskeliavo i siuksliu deze kremas vos kelis kartus panaudotas..
Atsakyti
As tai ziurejau Lancome, tai nepatiko kazkodel, silpnai maskuojantis schmoll.gif Po to ziurejau Estee Lauder, fainos spalvytes buvo - kremas toks baltas, su granulem, ir tepan issiskiria lygi spalva bigsmile.gif Dave Madaros meginuku, gal kurit bandet? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 16:29)
Buvau nusipirkusi is kosmetologes krema nuo spuogu su spalva.. man buvo labai geras, nes sulygindavo veida, bet tuo paciu neatrodydavo lyg pudra.. firma prancuziska pavadinimas ACtipur  wub.gif Beje ir kvapas labai skanus.. man primena vyrisku kvepalu kvapa..  g.gif

Sis kremukas man pasidare nepakeiciamas thumbup.gif mazai reikia, pakankamai sulygina veido spalva. taip pat dar naudoju ir christinos rose de mere su spalvyte, bet ji daugiau tom vietom, kur reikia maskavimo didesnio smile.gif
Atsakyti