Turiu ir ta is Avon ir Lumene hydra drops. abu geri, bet vasarai man Lumene geriau, avon man taip blizga, dar vasara sukaisti , tai isvis o ziema, saltajam sezonui- kaip tik tas svytejimas ir truputi blizgesys.mano oda sausa, jei ka
Išbandžiau Lumene "ARCTIC AQUA Tinted Moisturizer", tai man labai spalva gražiai tiko, bet oda nuo jo labai blizgėdavo. Taip pat bandžiau Nivea Young, bet labai jau negražiai tepėsi, konsistencija kažkokia keista buvo, na nežinau gal pasenęs pakliuvo, ar kaip, bet neigiama labai nuomonę susidariau.
Vakar įsigijau AOK "First beauty Light summer look" tonalinį kremą, tai kolkas lygtais nieko. Spalvos labai vos vos suteikia, bet odos spalvą sulygino (aš šviesiaodė, bet natūrali odos spalva tokia netolygi ) Turi tokių vos vos švytinčių dalelių (ne blizgučių!) tai tas man patinka, nes labai skaisčiai atrodo Neriebina rodos, tik kvapas toks keistokas pasirodė
Vakar įsigijau AOK "First beauty Light summer look" tonalinį kremą, tai kolkas lygtais nieko. Spalvos labai vos vos suteikia, bet odos spalvą sulygino (aš šviesiaodė, bet natūrali odos spalva tokia netolygi ) Turi tokių vos vos švytinčių dalelių (ne blizgučių!) tai tas man patinka, nes labai skaisčiai atrodo Neriebina rodos, tik kvapas toks keistokas pasirodė
turiu Avon drekinanti su spalvike,na man jis geras
As nusipikau olay daily moisturiser with a touch of maxfactor foundation. butu visai nieko tik neismokau normaliai isitept
Turėjau Avon'o, man jis nepatiko, išsitepus oda blizgėdavo kaip riebalu ištepta
turėjau Clinique Super City Block,is irgi su spalva. Tai lb skystas, odos spalvos visai nesulygindavo, perregimas toks, gal lb šviesioms patiktų
Labiausiai patiko Lancome Aqua Fusion Teinte. Ir sulygina geri, nesimato, lengvai tepas, tinka mišriai/normaliai/riebiai odai (manyčiau)
turėjau Clinique Super City Block,is irgi su spalva. Tai lb skystas, odos spalvos visai nesulygindavo, perregimas toks, gal lb šviesioms patiktų
Labiausiai patiko Lancome Aqua Fusion Teinte. Ir sulygina geri, nesimato, lengvai tepas, tinka mišriai/normaliai/riebiai odai (manyčiau)
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 30, 19:55)
jau rasiau, bet ir dar parasysiu, nes jau antra naudoju - tinka misriai odai
naudoju clinique. pirmas toks kremas su spalva kuri nusipirkau, labai patiko
Buvau nusipirkusi is kosmetologes krema nuo spuogu su spalva.. man buvo labai geras, nes sulygindavo veida, bet tuo paciu neatrodydavo lyg pudra.. firma prancuziska pavadinimas ACtipur Beje ir kvapas labai skanus.. man primena vyrisku kvepalu kvapa..
As taip pat esu isbandziusi avono krema.Mano veido odai jisai netiko.Nuo jo veidas atrodydavo slapias,blizgejo.Tai galvojau pasitepsiu kada prie atviros palaidines kakla ir krutine,bet taip pat netiko dar be to tepa drabuzius.Tai iskeliavo i siuksliu deze kremas vos kelis kartus panaudotas..
As tai ziurejau Lancome, tai nepatiko kazkodel, silpnai maskuojantis Po to ziurejau Estee Lauder, fainos spalvytes buvo - kremas toks baltas, su granulem, ir tepan issiskiria lygi spalva Dave Madaros meginuku, gal kurit bandet?
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 05, 16:29)
Buvau nusipirkusi is kosmetologes krema nuo spuogu su spalva.. man buvo labai geras, nes sulygindavo veida, bet tuo paciu neatrodydavo lyg pudra.. firma prancuziska pavadinimas ACtipur Beje ir kvapas labai skanus.. man primena vyrisku kvepalu kvapa..
Sis kremukas man pasidare nepakeiciamas mazai reikia, pakankamai sulygina veido spalva. taip pat dar naudoju ir christinos rose de mere su spalvyte, bet ji daugiau tom vietom, kur reikia maskavimo didesnio