Mergaites, prasymukas, kai rasote atsiliepima apie pati kremuka, bukite malonios parasykite koks Jusu odos tipas, bus aiskesne informacija, dekoju Jums
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 22, 18:53)
Nusipirkau aš tokį va kremuką
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo.
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo.
Mano mama tuo kremu patenkina baisiausiai.Ką tik nusipirko jau trečią buteliuką,o man jis nei labai žavintis,nei prastas-tiesiog pagal kaina pilnai atitiko kokybę
O aš naudoju va tokį:
Esu juo labai patenkinta,toks lengvutis ant veido,puikiai visas dėmeles paslepia ir oda tolygi atrodo visą dieną,na tik į pavakarę ima truputį blizgėt,nes esu riebiaveidė(bet čia jau nieko nebepadarysi )
QUOTE(Palomina @ 2008 10 11, 22:51)
gali pabandyt dr.Hauschka skysta bronzanta labai naturaliai veida parudina, nusiplauna kai makiaza jau nori nuplauti.. isvis atrodo kad butu nieko netepta (nesimato sluoksiu ), bet veida parudina.. galima maisyt su savo iprastu kremu arba gryna tepti..
Kol kas neteko apie tokį girdėti... O kokia jo kaina ir kur būtų galima įsigyti? Ir dar įdomu ar jis nėra toks labai "blizgutis"? Nes įsivaizduoju kad bronzantai suteikia tokio kaip spindesio, todėl kasdienai nelabai toks dalykas tiktų Ar kažką maišau?...
QUOTE(svaraine @ 2008 10 13, 22:47)
Kol kas neteko apie tokį girdėti... O kokia jo kaina ir kur būtų galima įsigyti? Ir dar įdomu ar jis nėra toks labai "blizgutis"? Nes įsivaizduoju kad bronzantai suteikia tokio kaip spindesio, todėl kasdienai nelabai toks dalykas tiktų Ar kažką maišau?...
atrodo stai taip:
LT kainuoja 75 lt (Sv.Stepono g.6 Vilniuj), uzsieny aisku pigiau.. uztenka tai tikrai ilgam.. as va jau puse metu turiu, tai tik puse isnaudojau (naudojant beveik kasdien).. blizguciu isvis nera.. uzsitepus neatrodo kad kas nors buvo tepta, nes jis toks skystas ir labai gerai pasiskirsto.. as jei tepu gryna tai tepu tik tose vietose kur sauleje daugiausia idega, viso veido netepu.. o jei maisau su kremu, tada visa veida
QUOTE(svaraine @ 2008 10 13, 23:06)
Skamba viliojančiai, tik vat kaina nemaža Bet gal kada reiks pamėgint O ar jis nesausina odos, ilgai išlieka?
mano oda i riebuma, nei sausina, nei riebina bent jau nepastebejau.. na islieka visa diena (seip specialiai netikrinau ), vakare su makiazu nusiprausia..
Mergaites, gal kuriai teko naudoti si kremuka? idomus atsiliepimai
ANEFUG
ANEFUG
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 22, 18:53)
Nusipirkau aš tokį va kremuką
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo. Nemanau, kad dažnai naudosiu.
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo. Nemanau, kad dažnai naudosiu.
Ir man visiškas š........ Prisiklausiau draugės pagyrų ir pas ją nepabandžius nusipirkau. Aišku, gal už tokią kainą ir negalima daugiau norėt, bet vien tai, kad daugiau užsitepus arba ant kremo tepant gumuliukais nuo odos pasiskirsto, tai pakankamai bjauru
Dabar galvoju tarp Elizabeth Arden, Lancome ir Guinot- gal kuri visus juos bandėt ir galit palygint???
QUOTE(ingalia @ 2008 10 15, 14:50)
Neturejau laiko perskaityti visu zinuciu, taciau labai gera yra MaryKay firmos dienos apsaugele, kurios yra keletas spalvu ir skirtingiem odos tipam. Man tai super dalykelis
As irgi naudoju sita dalykeli, riebiai odai skirta, maskuoja idealiai visus negrazumus ant veiduko (spuogiukus naujus, arba randelius po ju) kasdienai naudot idealus dalykas, ir kaina nera baisi, apie 60 LT 30 ml tubele
merginos,o misriai odai koki krema su spalvyte naudojat? gal kas bandet biotherm ar clarins?