Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

prieš gerus metelius turėjau Nvejos toninį kremą- na spalvos kaip reikiant uždėdavo,bet man labai greit veidas blizgėti pradėdavo kol galiausiai iššaukė odos alerginę reakciją- tokius mažulyčius vandeningus spuogelius ir pleiskanojimą, paskui daug vargau kol užsigyžiau tą grožį.

dabar turiu Avene clanance serijos kremą su spalvyte. tos spalvos ant veido tik čiut čiut matosi, nors patc kremas gan tamsus. gerai tai, kad labai lengvai tepasi ir patc blizgesio neduoda, tik dienos bėgyje paskau jau oda susiriebaluoja. tik va man jis kažkoks įdomus-spaudžiant iš tūbelės kremą šalia kažkoks skaidrus skystis išbėga. apžiūrėjau- nepasenęs , tai nežinau kas jam neok gali būt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 10, 16:10)
nagi,nagi ir kuo jis fainas?pasakok rolleyes.gif

drekinantis , lengvai tepasi , neblizga , grazi spalva bigsmile.gif visad naudodavau pudra is jos is namu ne kojos blush2.gif o dabar nereik bigsmile.gif
turiu nr2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 10 liepos 2008 - 16:16
QUOTE(axioma @ 2008 07 10, 17:06)
prieš gerus metelius turėjau Nvejos toninį kremą- na spalvos kaip reikiant uždėdavo,bet man labai greit veidas blizgėti pradėdavo kol galiausiai iššaukė odos alerginę reakciją- tokius mažulyčius vandeningus spuogelius ir pleiskanojimą, paskui daug vargau kol užsigyžiau tą grožį.

dabar turiu Avene clanance serijos kremą su spalvyte. tos spalvos ant veido tik čiut čiut matosi, nors patc kremas gan tamsus. gerai tai, kad labai lengvai tepasi ir patc blizgesio neduoda, tik dienos bėgyje paskau jau oda susiriebaluoja. tik va man jis kažkoks įdomus-spaudžiant iš tūbelės kremą šalia kažkoks skaidrus skystis išbėga. apžiūrėjau- nepasenęs , tai nežinau kas jam neok gali būt  unsure.gif

turejau Avene krema su spalva, tai man jo spalva labai nepatiko schmoll.gif joks skaidrus skystis nebego is kremo g.gif gal tikrai kazkas negerai su tavo kremu g.gif

turejau ir Nivea young (ar kaip ten) krema su spalva.. po poros pabandymu ismeciau.. siaubingas kremas - nei lygiai tepesi, nei ant veido laikesi..
Atsakyti
nenaudoju aš jo kiekvieną dieną ir jau kaupuosi mesti, nes tie neaiškūs priedai tai visai nežavi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 07 10, 12:41)
man tai acnecolor labai nepatiko schmoll.gif 1. kad spalva nenaturali,nors mano oda tamsi,bet man ji kazkokia per ruzava.2. kad blizga 3.issausina oda,ji tampa plonesne.
neisivaizduoju kaip galima ji tept ant viso veido doh.gif cia tik atskiriem spuogeliam maskuoti

Vadnasi labai daug dedi rolleyes.gif . Aš turiu acnecolor ir tepuosi ne su pirštais, o kempinėle. Tepu labai mažai ir išlyginu. Nu nė karto neblizgėjo ir kai tepu mažai tai ta spalva po kiek laiko pisitaiko kažkai g.gif
Atsakyti
as irgi acne color tepu su minksta kempinele,labai nedaug jos isspaudziu ant kempineles,ir plonai lygiai patepu,jis po kiek laiko prisitaiko prie odos,man jis labai patinka, drinks_cheers.gif ,netepkite daug ir neblizges,neissausins odos,mano oda sausa,ir jis kaip tik man padeda ja kazkiek pariebinti
Atsakyti
Nusipirkau aš tokį va kremuką user posted image
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo. Nemanau, kad dažnai naudosiu.
Atsakyti
Apie Acnecolor girdėjau kad jis tamsokas ir gana stipriai sausina odą, nes labiau gydymui skirtas, negu maskavimui. Negaliu garantuot, aišku, bet bent jau temoje apie spuogelius būtent taip apie jį atsiliepė.
Ką nerekomenduoju pirkti - Dzintars tonuojančio kremo. LABAI prastai maskuoja, bent jau lyginant su ankstesniu biodroga.
Kol kas stabiliai lieku prie Biodroga kremuko, tuo labiau, kad jo jau atsirado dvi spalvos, ir išsiaiškinau, kur nusipirkt... Pliusai: labai gerai maskuoja ir palygina veido įdubimus, spalvos gana neutralios (man gal kiek tamsoka, bet galima maišyt su paprastu kremu ir taip pašviesint), LABAI skalsus, naudojau gal 2 metus tūbelę, tiesa, ne kasdien, skirtas mišriai/spuoguotai/riebiai odai...
Minusai - kainytė, siekia 50 Lt. Bet šiaip profesionali kosmetika, ir pastebėjau, kad tonuojančių kremų ir krempudrų pigiai gerų nelabai gausi...
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 07 22, 16:12)
as irgi acne color tepu su minksta kempinele,labai nedaug jos isspaudziu ant kempineles,ir plonai lygiai patepu,jis po kiek laiko prisitaiko prie odos,man jis labai patinka, drinks_cheers.gif ,netepkite daug ir neblizges,neissausins odos,mano oda sausa,ir jis kaip tik man padeda ja kazkiek pariebinti

taigi acknecolor skirtas spuogu gydymui g.gif o tai reiskia, jei plonai tepsi, tai jokiu spuogu neuzmaskuos. jei storai tepsi, atrodysi, kaip molio uzsidrebus. is tiesu sita daikta turejau labai seniai, bet kiek pamenu, tai ji ziauriai tamsi buvo, reikia but tamsaus gymio arba smarkiai idegt, kad ja naudot, nes man tai netiko ziauriai, daugiau nepirkciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 22, 17:53)
Nusipirkau aš tokį va kremuką user posted image
Pirmą kartą pasitepus iškart nuvaliau susinervinus, dabar vėl pabandžiau - jau geriau atrodo. Nemanau, kad dažnai naudosiu.

toki pati isigijau neseniai. siaip nepatinka man, kad jo sudetyje antru numeriu eina glicerinas, ketvirtu - alkoholis. kai tepuosi ant pirstu net jauciu ta alkoholio kvapa blink.gif tepasi tai man normaliai, nors is tikro neturiu su kuo palygint, kas geriau.
Papildyta:
QUOTE(Indre @ 2008 06 13, 13:45)
sveikos, aš taip pat naudoju drėkinamąjį kremuką su atspalviu. Tiktai "Guinot". Anksčiau kažkaip su nepasitikėjimu žiūrėjau į tokius kremus, bet pabandžiusi šitą  visas krempudras mesk į šalį. Oda įgauna švelnų atspalvį, pasidengia  labai lygiai, užsimaskuoja visi trūkumai, ir svarbiausia, kad oda atrodo VISIŠKAI natūraliai.  thumbup.gif  Ne taip kaip su krempudra( o naudojau irgi visokių: nuo įprastų iki prisitaikančių pagal odos spalvą) - iš arti vistiek matosi kad ir ploniausias pudros sluoksnis.  schmoll.gif  Ir labai gerai kad yra šių kremukų  įvairių atspalvių. Žiemą naudojau natūralaus odos atspalvio, o dabar vasarai nusispirkau tamsesnį. Super.
Ir dar mano kosmetikė pamokė tokios tipo  "gudrybės": jei nori tamsesnio atspalvio šį kremuką tepti reikia vieną, o jei nori šiek tiek šviesesnio, tai sumaišyti jį reikia su įprastu naudojamu dieniniu kremu, atitinkamomis dalimis . Bandžiau - tikrai geras triukas, net ir turint vieno atspalvio kremuką. thumbup.gif

o kur tu ji perki ir kiek moki?
Atsakyti
sveikos smile.gif nusipirkau pries pora dienu Nivea krema su atspalviu,tai esu labai laiminga ji atradusi smile.gif mano veido oda nevienodos spalvos,kartais isdygsta spuogiukas,bet shiaip problemu nera,tik,kad sausa verysad.gif o shitas kremas sulygina veido spalva ir shiaip drekina veida,..nejauciu jokio tempimo kaip nuo pudru thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo nuomone apie kremus. Nesenai įsigijau daugelio jūsų čia išgirtą ir kai kurių išpeiktą AVON Solutions Hydra-Radiance (SPF20) atspalvį suteikiantį kremą. Na, bandžiau dar tik kelis kartus, bet pirmas įspūdis neblogas - mano veido oda sausa, tai jis šiaip pakankamai drėkina, suteikia "gyvybingumo", nes pastoviai vaikštau išbalusi. Tai čia man išsigelbėjimas, nes šiaip pudras tepliotis nelabai mėgstu, man jos dar labiau išsausina odą.
Ir dar turiu seniau pirktą No7 Soft&Sheer Tinted Moisturiser (SPF15), tai pats kremas rudos spalvos, man labiau į pudrą panašus ir jau reikia jį kruopščiau paskirstyti. O maskuoja tai nelabai, bet šiaip neblogas. Tiesą pasakius aš kaskart ir ieškau nusipirkt kažką kas suteiktų veidui natūralią rusvą spalvą, o ne kad maskuotų. O savaiminio idegio kremai man nelabai, nes dėmelės lieka...
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2008 10 11, 22:30)
Sveikos smile.gif Nusprendžiau ir aš pasidalinti savo nuomone apie kremus. Nesenai įsigijau daugelio jūsų čia išgirtą ir kai kurių išpeiktą AVON Solutions Hydra-Radiance (SPF20) atspalvį suteikiantį kremą. Na, bandžiau dar tik kelis kartus, bet pirmas įspūdis neblogas - mano veido oda sausa, tai jis šiaip pakankamai drėkina, suteikia "gyvybingumo", nes pastoviai vaikštau išbalusi. Tai čia man išsigelbėjimas, nes šiaip pudras tepliotis nelabai mėgstu, man jos dar labiau išsausina odą.
Ir dar turiu seniau pirktą No7 Soft&Sheer Tinted Moisturiser (SPF15), tai pats kremas rudos spalvos, man labiau į pudrą panašus ir jau reikia jį kruopščiau paskirstyti. O maskuoja tai nelabai, bet šiaip neblogas. Tiesą pasakius aš kaskart ir ieškau nusipirkt kažką kas suteiktų veidui natūralią rusvą spalvą, o ne kad maskuotų. O savaiminio idegio kremai man nelabai, nes dėmelės lieka...

gali pabandyt dr.Hauschka skysta bronzanta smile.gif labai naturaliai veida parudina, nusiplauna kai makiaza jau nori nuplauti.. isvis atrodo kad butu nieko netepta (nesimato sluoksiu biggrin.gif ), bet veida parudina.. galima maisyt su savo iprastu kremu arba gryna tepti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 spalio 2008 - 21:53