O yra tonalinių kremų labai šviesiai odai?
Kokie atsiliepimai butu apie si krema Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15? galvoju ji nusipirkti,na mano oda sausoka ir net nezinau pirkt nepirkt.
naudojau kuri laika aknecolor tepaliuka ten raso, kad jis nuo spuogeliu ir seip maskuoja tai man nepatiko, nors mano pazistamu nemazai naudojo... nuo jo atsirado issausejusiu demeliu kai pasitepdavau, atrodydavo lyg ir graziai, veidas paruduodavo, bet nuotraukose tai atrodydavau kaip su kauke, veidas pilkas ir su tokiu blizgesiu niu nekoks nekoks...
O kaip tas toninis kremas Dior Hydra Move gal zinote? ir kokia jo kaina? ir ar yra Kristianoje?
as irgi naudoju acnecolor krema. man jis patinka, gerai uzmaskuoja, bet pakankamai tamsus, tai galiu naudoti tik vasara
QUOTE(sliekelis @ 2008 07 01, 13:18)
as irgi naudoju acnecolor krema. man jis patinka, gerai uzmaskuoja, bet pakankamai tamsus, tai galiu naudoti tik vasara
o nuotraukose neatrodai pablyskusi? as tai kai naudojau, budavo labai ivairiai su tais atspalviais, viena karta nusipirkdavau- jis tamsesnis, kita- sviesesnis
QUOTE(sliekelis @ 2008 07 01, 13:18)
man akne color tai ,kazkaip prisitaiko prie odos,na mano oda is tamsesniu,bet jis man atradimas
bet mišriai odai jis turbūt netinka (aš apie acne color) turiu as ji, bet viso veido netepu tik spuogelius kurių karts nuo karto pridygsta
QUOTE(Juxt @ 2008 07 04, 16:39)
bet mišriai odai jis turbūt netinka (aš apie acne color) turiu as ji, bet viso veido netepu tik spuogelius kurių karts nuo karto pridygsta
as irgi taip darau. man jo spalva
QUOTE(Lelinka @ 2008 07 06, 14:18)
as irgi taip darau. man jo spalva
man tai acnecolor labai nepatiko 1. kad spalva nenaturali,nors mano oda tamsi,bet man ji kazkokia per ruzava.2. kad blizga 3.issausina oda,ji tampa plonesne.
neisivaizduoju kaip galima ji tept ant viso veido cia tik atskiriem spuogeliam maskuoti
as turiu naujaji Dior laaabai fainas
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 10, 15:06)
as turiu naujaji Dior laaabai fainas
nagi,nagi ir kuo jis fainas?pasakok