Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

O yra tonalinių kremų labai šviesiai odai?
Atsakyti
Kokie atsiliepimai butu apie si krema Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15? galvoju ji nusipirkti,na mano oda sausoka ir net nezinau pirkt nepirkt.
Atsakyti
naudojau kuri laika aknecolor tepaliuka smile.gif ten raso, kad jis nuo spuogeliu ir seip maskuoja ax.gif tai man nepatiko, nors mano pazistamu nemazai naudojo... g.gif nuo jo atsirado issausejusiu demeliu blink.gif kai pasitepdavau, atrodydavo lyg ir graziai, veidas paruduodavo, bet nuotraukose tai atrodydavau kaip su kauke, veidas pilkas ir su tokiu blizgesiu doh.gif niu nekoks nekoks...
biggrin.gif
Atsakyti
O kaip tas toninis kremas Dior Hydra Move gal zinote? ir kokia jo kaina? ir ar yra Kristianoje?
Atsakyti
as irgi naudoju acnecolor krema. man jis patinka, gerai uzmaskuoja, bet pakankamai tamsus, tai galiu naudoti tik vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekelis @ 2008 07 01, 13:18)
as irgi naudoju acnecolor krema. man jis patinka, gerai uzmaskuoja, bet pakankamai tamsus, tai galiu naudoti tik vasara doh.gif

o nuotraukose neatrodai pablyskusi? blink.gif as tai kai naudojau, budavo labai ivairiai su tais atspalviais, viena karta nusipirkdavau- jis tamsesnis, kita- sviesesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekelis @ 2008 07 01, 13:18)

man akne color tai drinks_cheers.gif ,kazkaip prisitaiko prie odos,na mano oda is tamsesniu,bet jis man atradimas
Atsakyti
bet mišriai odai jis turbūt netinka (aš apie acne color) smile.gif turiu as ji, bet viso veido netepu tik spuogelius kurių karts nuo karto pridygsta doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 04, 16:39)
bet mišriai odai jis turbūt netinka (aš apie acne colorsmile.gif  turiu as ji, bet viso veido netepu tik spuogelius kurių karts nuo karto pridygsta  doh.gif    verysad.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip darau. man jo spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 07 06, 14:18)
drinks_cheers.gif as irgi taip darau. man jo spalva doh.gif

man tai acnecolor labai nepatiko schmoll.gif 1. kad spalva nenaturali,nors mano oda tamsi,bet man ji kazkokia per ruzava.2. kad blizga 3.issausina oda,ji tampa plonesne.
neisivaizduoju kaip galima ji tept ant viso veido doh.gif cia tik atskiriem spuogeliam maskuoti
Atsakyti
as turiu naujaji Dior thumbup.gif laaabai fainas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 10, 15:06)
as turiu naujaji Dior  thumbup.gif laaabai fainas

nagi,nagi ir kuo jis fainas?pasakok rolleyes.gif
Atsakyti