Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Alinva @ 2008 06 11, 21:21)
Kokiai odai, koks atspalvis, kainos, vietos? Kokios savybės?

skaitosi drekinamasis kremas,nezinau kiek spalvu yra tiksliai.3 man atrodo.turiu tamsiausia,tai dabar,kai vasara ateina pats tas.veidas neblizga,atrodo kaip be pudros ir be kremo butum,labai naturaliai atrodo.
Atsakyti
sudomino mane tas Lancom kremas, o koki turejote as internete radau 3. ir gal dar kas turi ka pasakyti apie nivea krema? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, aš taip pat naudoju drėkinamąjį kremuką su atspalviu. Tiktai "Guinot". Anksčiau kažkaip su nepasitikėjimu žiūrėjau į tokius kremus, bet pabandžiusi šitą visas krempudras mesk į šalį. Oda įgauna švelnų atspalvį, pasidengia labai lygiai, užsimaskuoja visi trūkumai, ir svarbiausia, kad oda atrodo VISIŠKAI natūraliai. thumbup.gif Ne taip kaip su krempudra( o naudojau irgi visokių: nuo įprastų iki prisitaikančių pagal odos spalvą) - iš arti vistiek matosi kad ir ploniausias pudros sluoksnis. schmoll.gif Ir labai gerai kad yra šių kremukų įvairių atspalvių. Žiemą naudojau natūralaus odos atspalvio, o dabar vasarai nusispirkau tamsesnį. Super.
Ir dar mano kosmetikė pamokė tokios tipo "gudrybės": jei nori tamsesnio atspalvio šį kremuką tepti reikia vieną, o jei nori šiek tiek šviesesnio, tai sumaišyti jį reikia su įprastu naudojamu dieniniu kremu, atitinkamomis dalimis . Bandžiau - tikrai geras triukas, net ir turint vieno atspalvio kremuką. thumbup.gif
Atsakyti
O aš klausiau - riebiai odai, mišriai, normaliai, sausai, visų tipų odai? nes tai, kad neblizga normalios odos atveju nereiškia, kad neblizgės ir riebiai odai... be to, kiek laiko išlieka matinis - visą dieną, pusę dienos?
Atsakyti
o ar kuri esate naudojusi Lumene Arctic Aqua with hydroxylitol? cia taip pat toninis dieninis veido kremas, bet man nuo jo labai oda blizga g.gif kazi nuo kurio maziau oda blizgetu g.gif buciau dekinga uz rekomendacijas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 06 17, 12:00)
o ar kuri esate naudojusi Lumene Arctic Aqua with hydroxylitol? cia taip pat toninis dieninis veido kremas, bet man nuo jo labai oda blizga  g.gif  kazi nuo kurio maziau oda blizgetu  g.gif  buciau dekinga uz rekomendacijas  aciuks.gif

Aš turėjau šitą kremuką, bet man tai jis nelabai kažkaip blush2.gif Mano oda mišri tai man negražiai jis ten pasisikirstydavo ir šiaip nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
As naudojau ta Lumene krema, bet man jis labai veida suriebaluodavo, mano oda misri tai veidas po pietu jau "plaukdavo", bandziau su biria pudra papudruot bet nieko gero tongue.gif
Atsakyti
Pirkau Dzintars tonuojantį - nusivyliau. Daug prasčiau maskuoja, negu turėtasis biodroga schmoll.gif
Atsakyti
as tai naudoju rudinanti-drekinanti krema veidui is Avon. ten tik toks vienas ir yra, nesumaisysit. tepa tolygiai ir labai drekina, nes mano oda truputi i sausuma, tai vargau su rudinanciais kremais, nes jie netolygiai padengdavo veida,o po sito nebereikia net kremines pudros, veidas nurusveja ir uzsimaskuoja visi trukumai. man tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 20, 22:42)
as tai naudoju rudinanti-drekinanti krema veidui is Avon. ten tik toks vienas ir yra, nesumaisysit. tepa tolygiai ir labai drekina, nes mano oda truputi i sausuma, tai vargau su rudinanciais kremais, nes jie netolygiai padengdavo veida,o po sito nebereikia net kremines pudros, veidas nurusveja ir uzsimaskuoja visi trukumai. man tai super thumbup.gif

aš taip pat naudoju tik šį kremuką nes jis super ir kaip kremas ir kaip makiažo pagrindas wub.gif
Atsakyti
Man labai tiko avon kremukas su atspalviu, bandžiau ir bernard cassier... bet man jisai netolygiai pasiskirstė ant sausesnių veido vietų - patamsėjusias dėmes teko plauti... Dabar žadu pabandyti nivėjos kremuką - kaina nesikandžioja bent jau smile.gif
Atsakyti
o gal kuri esat naudojusi lumene riebiai veido odai kremuka su spalva ax.gif ten atseit ir blizgiam veidui padeda mastau.gif nuima bizgesi g.gif
Atsakyti