Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

apsvieskit mane truputeli. o ta krema su spalva reikia naudot kaip paprasta krema? ta prasme ar juo ir nakciai ramiai teptis galima ar reikia vakare kaip pudra nuvalyt, o po to jau paprastu teptis?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2008 04 13, 11:28)
apsvieskit mane truputeli. o ta krema su spalva reikia naudot kaip paprasta krema? ta prasme ar juo ir nakciai ramiai teptis galima ar reikia vakare kaip pudra nuvalyt, o po to jau paprastu teptis?

aha kaip paprastas kremas tik kad su spalva, naudojamas dienai mirksiukas.gif liuks dalykelis, jei nereikia maskavimo, o tik veido spalvos palyginimo thumbup.gif
Atsakyti
Avon krema suteikianti atspalvi visa sunaudojau, labai patiko, bet nusipirkau antra ir pradejo berti doh.gif nesupratau kas cia dabar.. unsure.gif na bet labai jautria oda turiu, nekeista kad kvailioja g.gif Dar esu turejus Nivea tonini krema, bet tiksliau negaliu pasakyk pav, nes nepamenu, tik isvaizda blush2.gif Tai va jis buvo super dalykas thumbup.gif Naudojau pavasari, kada vaiksciojau i soliariuma, tai nereikejo pudru, o ir saule jau gerokai spigino, tai pasitepdavau juo, budavau lygiaode graziaode flirt.gif jauciu ir dabar reikes toki isigyti rolleyes.gif tik kazkodel as su pudra daug saugesne jauciuosi biggrin.gif nors neturiu per daug nei spuogu, nei kazkokiu tai demiu.. bet atrodo pasitepu, tai rami galiu but, o kai be pudros, tai tokia negrazi sau g.gif nu ir iprotis doh.gif
Atsakyti
Man tai Lancome Aqua Fusion Teinte SPF 15 thumbup.gif Labai grazu atspalvi suteikia odytei ir atrodo labai naturaliai. Bei labai gerai drekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 27, 18:52)
Man tai Lancome Aqua Fusion Teinte SPF 15  thumbup.gif  Labai grazu atspalvi suteikia odytei ir atrodo labai naturaliai. Bei labai gerai drekina  smile.gif

kokia jo kaina? patyrinejau kristianos tinklalapi, nepamaciau, gal praziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2008 04 27, 19:15)
kokia jo kaina? patyrinejau kristianos tinklalapi, nepamaciau, gal praziurejau  blush2.gif

Pirkau aeruoste, kaina apie 80Lt. Bet tikrai Kristianoje turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
CHANEL Hydramax atsirado kremas su spalva,gan neiprasta,bet man visai patiko,oda igauna tokio sveiko svytejimo.liuks:)
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 03 10, 10:31)
na isbandziau as Chanel krema su spalva.. man jis nepatiko, net ejau nusiprausti veida  schmoll.gif  maniau kad spalva man tiks labiau nei Madaros, nes Chanel siek tiek sviesesnis.. zodziu uzsitepus ant veido man Chanel kremas nelygiai pasiskirste, jis tirstesnis nei Madara, bet veido spalvos neislygino, kazkoks demetas buvo  biggrin.gif pagal ideja tai jis turetu but drekinantis (vadinasi Hydramax + Teinte), bet man jis per sausas.. taigi isvada, man jis nepatiko  schmoll.gif

kaip keista,gal tavo oda labai sviesi,o naudojai tamsesne spalva,del to nelygiai issitepe.kadangi mano oda ruda,tai as kazkokio rudinancio poveikio net nepastebejau,tik lengva odos atsigavima,juk tokia jo paskirtis.
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 27, 18:52)
Man tai Lancome Aqua Fusion Teinte SPF 15  thumbup.gif  Labai grazu atspalvi suteikia odytei ir atrodo labai naturaliai. Bei labai gerai drekina  smile.gif

man irgi jis visai patinka drinks_cheers.gif koki nr. naudoji? Mano 2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 10 12, 11:47)
negaliu atsidziaugti Bernard Cassiere kremuku su spalva - odele ilgai islieka matine, puikiai maskuoja trukumus ir siaip labai skalsus  thumbup.gif

Maciau, kad daug kas giria sita kremuka. Gal ir praleidau temoj, nepastebejau, kur ji galima nusipirkti ir ar yra meginuku? ax.gif
Atsakyti
super duper kremas su spalva yra Dior.pasaka zinokit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 06 11, 16:43)
super duper kremas su spalva yra Dior.pasaka zinokit thumbup.gif

Kokiai odai, koks atspalvis, kainos, vietos? Kokios savybės?
Atsakyti
O as naudoju valmont, tik sios linijos atrodo lietuvoj nera, bet jis pasakiskas - lygiai padengia ir labai naturaliai atrodo. Be to, gerai, kad jo yra triju atspalviu - nuo sviesiausio iki tamsiausio, tuomet ir sviesiaodem ir tamsiaodem tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 12 birželio 2008 - 17:10