apsvieskit mane truputeli. o ta krema su spalva reikia naudot kaip paprasta krema? ta prasme ar juo ir nakciai ramiai teptis galima ar reikia vakare kaip pudra nuvalyt, o po to jau paprastu teptis?
QUOTE(jamie @ 2008 04 13, 11:28)
apsvieskit mane truputeli. o ta krema su spalva reikia naudot kaip paprasta krema? ta prasme ar juo ir nakciai ramiai teptis galima ar reikia vakare kaip pudra nuvalyt, o po to jau paprastu teptis?
aha kaip paprastas kremas tik kad su spalva, naudojamas dienai liuks dalykelis, jei nereikia maskavimo, o tik veido spalvos palyginimo
Avon krema suteikianti atspalvi visa sunaudojau, labai patiko, bet nusipirkau antra ir pradejo berti nesupratau kas cia dabar.. na bet labai jautria oda turiu, nekeista kad kvailioja Dar esu turejus Nivea tonini krema, bet tiksliau negaliu pasakyk pav, nes nepamenu, tik isvaizda Tai va jis buvo super dalykas Naudojau pavasari, kada vaiksciojau i soliariuma, tai nereikejo pudru, o ir saule jau gerokai spigino, tai pasitepdavau juo, budavau lygiaode graziaode jauciu ir dabar reikes toki isigyti tik kazkodel as su pudra daug saugesne jauciuosi nors neturiu per daug nei spuogu, nei kazkokiu tai demiu.. bet atrodo pasitepu, tai rami galiu but, o kai be pudros, tai tokia negrazi sau nu ir iprotis
Man tai Lancome Aqua Fusion Teinte SPF 15 Labai grazu atspalvi suteikia odytei ir atrodo labai naturaliai. Bei labai gerai drekina
QUOTE(Malina @ 2008 04 27, 18:52)
Man tai Lancome Aqua Fusion Teinte SPF 15 Labai grazu atspalvi suteikia odytei ir atrodo labai naturaliai. Bei labai gerai drekina
kokia jo kaina? patyrinejau kristianos tinklalapi, nepamaciau, gal praziurejau
QUOTE(ligita8352 @ 2008 04 27, 19:15)
kokia jo kaina? patyrinejau kristianos tinklalapi, nepamaciau, gal praziurejau
Pirkau aeruoste, kaina apie 80Lt. Bet tikrai Kristianoje turetu buti
CHANEL Hydramax atsirado kremas su spalva,gan neiprasta,bet man visai patiko,oda igauna tokio sveiko svytejimo.liuks:)
Papildyta:
kaip keista,gal tavo oda labai sviesi,o naudojai tamsesne spalva,del to nelygiai issitepe.kadangi mano oda ruda,tai as kazkokio rudinancio poveikio net nepastebejau,tik lengva odos atsigavima,juk tokia jo paskirtis.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 03 10, 10:31)
na isbandziau as Chanel krema su spalva.. man jis nepatiko, net ejau nusiprausti veida maniau kad spalva man tiks labiau nei Madaros, nes Chanel siek tiek sviesesnis.. zodziu uzsitepus ant veido man Chanel kremas nelygiai pasiskirste, jis tirstesnis nei Madara, bet veido spalvos neislygino, kazkoks demetas buvo pagal ideja tai jis turetu but drekinantis (vadinasi Hydramax + Teinte), bet man jis per sausas.. taigi isvada, man jis nepatiko
kaip keista,gal tavo oda labai sviesi,o naudojai tamsesne spalva,del to nelygiai issitepe.kadangi mano oda ruda,tai as kazkokio rudinancio poveikio net nepastebejau,tik lengva odos atsigavima,juk tokia jo paskirtis.
QUOTE(Malina @ 2008 04 27, 18:52)
man irgi jis visai patinka koki nr. naudoji? Mano 2
QUOTE(Tiffany @ 2007 10 12, 11:47)
negaliu atsidziaugti Bernard Cassiere kremuku su spalva - odele ilgai islieka matine, puikiai maskuoja trukumus ir siaip labai skalsus
Maciau, kad daug kas giria sita kremuka. Gal ir praleidau temoj, nepastebejau, kur ji galima nusipirkti ir ar yra meginuku?
super duper kremas su spalva yra Dior.pasaka zinokit
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2008 06 11, 16:43)
super duper kremas su spalva yra Dior.pasaka zinokit
Kokiai odai, koks atspalvis, kainos, vietos? Kokios savybės?
O as naudoju valmont, tik sios linijos atrodo lietuvoj nera, bet jis pasakiskas - lygiai padengia ir labai naturaliai atrodo. Be to, gerai, kad jo yra triju atspalviu - nuo sviesiausio iki tamsiausio, tuomet ir sviesiaodem ir tamsiaodem tinka.