QUOTE(Alinva @ 2008 02 14, 20:15)
Tada aš atsilikėlė - dažnokai net į darbą einu nesidažius, o dėl parduotuvės dažytis man neįsivaizduojama nors ant veido ir spuogelių netrūksta, ir žaizdelių būna...
Neatsilikele. As taip pats stengiuosi kuo maziau vartoti visokiu pudru, krempudru ir panasiai, o del nuejimo i parde ar isnest siuksles pvz man irgi specialiai dazytis atrodo absurdiska Todel tokie kremukai su spalva, kai nenori, kad veidas butu isblyskes, ar matytusi kokie spuogeliai, pats tas
QUOTE(minik @ 2008 02 25, 15:00)
Aciu uz issakyta nuomone .Tiesa sakant, as dar nieko nebandziau is sios kosmetikos, tik paskaitinejau siek tiek atsiliepimu ir noriu isbandyti ta tonini krema. Jei nepatiks ar netiks, visuomet galima pasiulyti SM isparduotuveje . Man iki siol nepavyksta issirnikti normalios kremines pudros, kuri idelaliai tiktu mano odai, vis nusiperku ir nepataikau. Todel sikart bandysiu prisitaikyt bent tonalini krema, je patiks, naudosiu vietoj kremines pudros
Labai lauksiu atsiliepimų... Nemažai domėjausi apie kremukus su spalva, tai kaip supratau, šis Laura Mercier kremas su spalva - absoliutus lyderis JAV...
Tai labai rūpi jau jis man...
QUOTE(evelinki @ 2008 03 09, 04:14)
Neatsilikele. As taip pats stengiuosi kuo maziau vartoti visokiu pudru, krempudru ir panasiai, o del nuejimo i parde ar isnest siuksles pvz man irgi specialiai dazytis atrodo absurdiska Todel tokie kremukai su spalva, kai nenori, kad veidas butu isblyskes, ar matytusi kokie spuogeliai, pats tas
Na man paprastai tonuojantis ne visiškai užmaskuoja spuogelius, tik paraudimus kažkiek. Be to, dabar dar pradėjau naudot skaistalų, nes su tuo kremu atrodau labiau išblyškus, negu be jo - na galbūt veidas ir rusvesnis, bet jokio rausvumo ar pan. Kai pažiūrėjau, kaip tai atrodo ant kitų, vien tik tonuojančio nebenaudoju... o kadangi dar paprastai ir dedu ant viršaus kompaktinės/birios pudros, viskas dar ilgiau užtrunka. Na bent jau mažiau pastebima, negu skysta pudra, ir ne taip spuogai nauji kyla, kaip nuo jos.
siandien isbandziau Madara kremuka su spalva, tai man jis labai patiko ir spalva normali (ne taip kaip Avene buvo), ir pasiskirste graziai, islygino veido spalva
rytoj bandysiu Chanel krema su spalva (turiu meginuka)
Merginos, iš mano pusės vienas prašymas: jei parašot, kad naudojat kažkokį kremuką, nepatingėkit parašyt, kur pirkot ir kiek kainavo... nes užknisa kiekvieno ieškoti internete, o jums juk nesunku?
Madara kosmetikos (kremai, muilai, tonikai) yra pirkt Baroca parduotuvelej Sv. Stepono g. Vilniuj.. as kol kas tik meginuka nusipirkau (kainavo 3 lt) pabandyt kaip ant veido atrodo, nes mano oda riebi, tai ziurejau kaip del blizgejimo ir seip kaip man tinka spalva.. seip tas kremas 90 lt atrodo kainuoja (tikrai ne pigiau), tai nenorejau pirkt neisbandzius
QUOTE(Palomina @ 2008 03 09, 22:57)
ok rytoj bus atsiliepimai
ačiū
ar apie tos firmos kremuką rašei? http://jiko.lt/index...n...&cat_id=213 kaip jis tiksliai vadinasi? kaip supratau, tavo odelei jis tiko, ar ne
QUOTE(lilja @ 2008 03 09, 23:38)
ačiū
ar apie tos firmos kremuką rašei? http://jiko.lt/index...n...&cat_id=213 kaip jis tiksliai vadinasi? kaip supratau, tavo odelei jis tiko, ar ne
taip apie sios firmos.. vadinasi Menulio geles atspalvio pienelis veidui dar tik viena kart bandziau, tai pirmi ispudziai geri - manau tiko man
na isbandziau as Chanel krema su spalva.. man jis nepatiko, net ejau nusiprausti veida maniau kad spalva man tiks labiau nei Madaros, nes Chanel siek tiek sviesesnis.. zodziu uzsitepus ant veido man Chanel kremas nelygiai pasiskirste, jis tirstesnis nei Madara, bet veido spalvos neislygino, kazkoks demetas buvo pagal ideja tai jis turetu but drekinantis (vadinasi Hydramax + Teinte), bet man jis per sausas.. taigi isvada, man jis nepatiko
QUOTE(Palomina @ 2008 03 09, 19:47)
siandien isbandziau Madara kremuka su spalva, tai man jis labai patiko ir spalva normali (ne taip kaip Avene buvo), ir pasiskirste graziai, islygino veido spalva
Sudomino mane šis Madara kremukas... O jo tik viena spalva būna?
O aš Pelenėj nusipirkau Actipur kremą su spalva, bet man jis toks nekoks...
Gali ir vėl tekt pirkt Bernard Cassiere- šis kol kas geriausias iš tų, kuriuos bandžiau... Bet norisi kažką naujo išbandyt...
QUOTE(Blondie @ 2008 03 11, 02:07)
Sudomino mane šis Madara kremukas... O jo tik viena spalva būna?
Gali ir vėl tekt pirkt Bernard Cassiere- šis kol kas geriausias iš tų, kuriuos bandžiau... Bet norisi kažką naujo išbandyt...
taip tik viena spalva
o Bernard Cassiere esu pabandzius tik ant rankos, bet man paliko nebloga ispudi