Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

danule tai tu cia kalbi apie savaiminio idegio krema,o mes kalbam apie krema su spalva;]
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 02 14, 20:15)
Tada aš atsilikėlė - dažnokai net į darbą einu nesidažius, o dėl parduotuvės dažytis man neįsivaizduojama  blink.gif nors ant veido ir spuogelių netrūksta, ir žaizdelių būna...

Neatsilikele. As taip pats stengiuosi kuo maziau vartoti visokiu pudru, krempudru ir panasiai, o del nuejimo i parde ar isnest siuksles pvz man irgi specialiai dazytis atrodo absurdiska biggrin.gif Todel tokie kremukai su spalva, kai nenori, kad veidas butu isblyskes, ar matytusi kokie spuogeliai, pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 25, 15:00)
Aciu uz issakyta nuomone 4u.gif .Tiesa sakant, as dar nieko nebandziau is sios kosmetikos, tik paskaitinejau siek tiek atsiliepimu ir noriu isbandyti ta tonini krema. Jei nepatiks ar netiks, visuomet galima pasiulyti SM isparduotuveje tongue.gif . Man iki siol nepavyksta issirnikti normalios kremines pudros, kuri idelaliai tiktu mano odai, vis nusiperku ir nepataikau. Todel sikart bandysiu prisitaikyt bent tonalini krema, je patiks, naudosiu vietoj kremines pudros ax.gif

Labai lauksiu atsiliepimų... blush2.gif Nemažai domėjausi apie kremukus su spalva, tai kaip supratau, šis Laura Mercier kremas su spalva - absoliutus lyderis JAV... bigsmile.gif
Tai labai rūpi jau jis man... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2008 03 09, 04:14)
Neatsilikele. As taip pats stengiuosi kuo maziau vartoti visokiu pudru, krempudru ir panasiai, o del nuejimo i parde ar isnest siuksles pvz man irgi specialiai dazytis atrodo absurdiska biggrin.gif Todel tokie kremukai su spalva, kai nenori, kad veidas butu isblyskes, ar matytusi kokie spuogeliai, pats tas bigsmile.gif

Na man paprastai tonuojantis ne visiškai užmaskuoja spuogelius, tik paraudimus kažkiek. Be to, dabar dar pradėjau naudot skaistalų, nes su tuo kremu atrodau labiau išblyškus, negu be jo - na galbūt veidas ir rusvesnis, bet jokio rausvumo ar pan. Kai pažiūrėjau, kaip tai atrodo ant kitų, vien tik tonuojančio nebenaudoju... o kadangi dar paprastai ir dedu ant viršaus kompaktinės/birios pudros, viskas dar ilgiau užtrunka. Na bent jau mažiau pastebima, negu skysta pudra, ir ne taip spuogai nauji kyla, kaip nuo jos.
Atsakyti
siandien isbandziau Madara kremuka su spalva, tai man jis labai patiko smile.gif ir spalva normali (ne taip kaip Avene buvo), ir pasiskirste graziai, islygino veido spalva smile.gif
rytoj bandysiu Chanel krema su spalva (turiu meginuka)
Atsakyti
Merginos, iš mano pusės vienas prašymas: jei parašot, kad naudojat kažkokį kremuką, nepatingėkit parašyt, kur pirkot ir kiek kainavo... nes užknisa kiekvieno ieškoti internete, o jums juk nesunku?
Atsakyti
Madara kosmetikos (kremai, muilai, tonikai) yra pirkt Baroca parduotuvelej Sv. Stepono g. Vilniuj.. as kol kas tik meginuka nusipirkau (kainavo 3 lt) pabandyt kaip ant veido atrodo, nes mano oda riebi, tai ziurejau kaip del blizgejimo ir seip kaip man tinka spalva.. seip tas kremas 90 lt atrodo kainuoja (tikrai ne pigiau), tai nenorejau pirkt neisbandzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 09, 22:57)
ok rytoj bus atsiliepimai  smile.gif

ačiū 4u.gif

ar apie tos firmos kremuką rašei? http://jiko.lt/index...n...&cat_id=213 kaip jis tiksliai vadinasi? kaip supratau, tavo odelei jis tiko, ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2008 03 09, 23:38)
ačiū  4u.gif

ar apie tos firmos kremuką rašei? http://jiko.lt/index...n...&cat_id=213 kaip jis tiksliai vadinasi? kaip supratau, tavo odelei jis tiko, ar ne  ax.gif

taip apie sios firmos.. vadinasi Menulio geles atspalvio pienelis veidui biggrin.gif dar tik viena kart bandziau, tai pirmi ispudziai geri - manau tiko man
Atsakyti
na isbandziau as Chanel krema su spalva.. man jis nepatiko, net ejau nusiprausti veida schmoll.gif maniau kad spalva man tiks labiau nei Madaros, nes Chanel siek tiek sviesesnis.. zodziu uzsitepus ant veido man Chanel kremas nelygiai pasiskirste, jis tirstesnis nei Madara, bet veido spalvos neislygino, kazkoks demetas buvo biggrin.gif pagal ideja tai jis turetu but drekinantis (vadinasi Hydramax + Teinte), bet man jis per sausas.. taigi isvada, man jis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 03 09, 19:47)
siandien isbandziau Madara kremuka su spalva, tai man jis labai patiko  smile.gif  ir spalva normali (ne taip kaip Avene buvo), ir pasiskirste graziai, islygino veido spalva  smile.gif 
rytoj bandysiu Chanel krema su spalva (turiu meginuka)

Sudomino mane šis Madara kremukas... ax.gif O jo tik viena spalva būna? g.gif
O aš Pelenėj nusipirkau Actipur kremą su spalva, bet man jis toks nekoks... schmoll.gif
Gali ir vėl tekt pirkt Bernard Cassiere- šis kol kas geriausias iš tų, kuriuos bandžiau... smile.gif Bet norisi kažką naujo išbandyt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 11, 02:07)
Sudomino mane šis Madara kremukas...  ax.gif  O jo tik viena spalva būna?  g.gif
O aš Pelenėj nusipirkau Actipur kremą su spalva, bet man jis toks nekoks...  schmoll.gif
Gali ir vėl tekt pirkt Bernard Cassiere- šis kol kas geriausias iš tų, kuriuos bandžiau...  smile.gif  Bet norisi kažką naujo išbandyt...  4u.gif

taip tik viena spalva

o Bernard Cassiere esu pabandzius tik ant rankos, bet man paliko nebloga ispudi smile.gif
Atsakyti