Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

As jau metus naudoju tik Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 02 17, 19:36)
As jau metus naudoju tik Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15 thumbup.gif

Gal galima daugiau informacijos - kur perkamas, kokia kaina, ar yra specifinei odai (mišriai, sausai)? koks tamsumas, ar yra keli atspalviai?
niugi nelakstysiu po visą miestą tokio ieškodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 02 17, 21:13)
Gal galima daugiau informacijos - kur perkamas, kokia kaina, ar yra specifinei odai (mišriai, sausai)? koks tamsumas, ar yra keli atspalviai?
niugi nelakstysiu po visą miestą tokio ieškodama  doh.gif

Man rodos clinique kosmetika reikia siustis doh.gif arba gal Kristianoje g.gif
mane ir domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 02 17, 20:13)
niugi nelakstysiu po visą miestą tokio ieškodama  doh.gif

Ok ok smile.gif pasakysiu smile.gif As ji perku duty free bet viena karta esu tikrai pirkusi Sarmoje. Jie turi tikrai nemaza pasirinkima clinique gaminiu. Siaip tai ant etiketes parasyta, kad tinka visiem odos tipam, mano odyte yra sausa skruostu zonoje ir rieboka T zonoje, tai man labai tinka.T zona nesiriebaluoja, o skruostus as kartais tiesiog pries tai kremu patepu.

Del spalvu, tai yra 3 ar keturios, bet man kazkaip ta "neutral" spalva tinka. Manau kad daugkam is tu triju ar keturiu viena tikrai tiks.

Kainai tai apie 90 LT turetu buti, as perku duty free uz 20 euru.

Cia yra oficialus aprasymas:

http://www.clinique....UCT_ID=PROD7982

Tikiuosi pagelbejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clueles: 17 vasario 2008 - 23:36
Avano kremukas nenuvylė
Atsakyti
Ketinu greitu laiku isbandyti Laura Mercier Tinted Moisturizer (yra ir oil free). Labai jau sugunde mane jo reklama internete. Isbandziusi iskart pasidalinsiu atsiliepimais tongue.gif . Siaip kiek iki siol teko bandyti pigiu kremu su spalva, ne vienas nepatiko, todel sikart nusprendziau nepagaileti pinigeliu tokiai priemonei, kuria naudociau kasdien ax.gif
Atsakyti
bandziau laura mercier, nieko ypatingo
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 24, 21:06)
bandziau laura mercier, nieko ypatingo

Na o gal tuomet butu galima placiau, nes galbut neverta moketi tokiu pinigu (as sios priemones nelaikau pigia) uz visiska niekala. Idomu, kuo konkreciai nepatiko ar netiko biggrin.gif
Atsakyti
tai kad ji nieko negeresne uz kitas, as pati nepirkau
bendrai man visa jos kosmetika nelabai ispudi paliko, nesupratau kodel ji giriama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 24 vasario 2008 - 22:11
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 24, 21:41)
tai kad ji nieko negeresne uz kitas, as pati nepirkau
bendrai man visa jos kosmetika nelabai ispudi paliko, nesupratau kodel ji giriama

Aciu uz issakyta nuomone 4u.gif .Tiesa sakant, as dar nieko nebandziau is sios kosmetikos, tik paskaitinejau siek tiek atsiliepimu ir noriu isbandyti ta tonini krema. Jei nepatiks ar netiks, visuomet galima pasiulyti SM isparduotuveje tongue.gif . Man iki siol nepavyksta issirnikti normalios kremines pudros, kuri idelaliai tiktu mano odai, vis nusiperku ir nepataikau. Todel sikart bandysiu prisitaikyt bent tonalini krema, je patiks, naudosiu vietoj kremines pudros ax.gif
Atsakyti
as naudoju BIOMARIS tonini kremuka,man jis labai geras,yra 2spalvos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geisha: 25 vasario 2008 - 22:15
as tai naudoju DOVE -SUMMER GLOW ir labai patenkinta thumbup.gif dar is tos paties serijod kunui naudoju,tai irgi labai fainas,labai graziai ir naturaliai atrodo idegis,be jokiu demiu cool.gif
Atsakyti