Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(one_fine_day @ 2007 12 11, 23:26)
labai geras kremas su spalva yra avon.nors ta kosmetika man nepriimtina del ne itin geros kokybes,taciau vienintelis produktas kuri vartoju tai butent yra tas kremas.

aš taip pat naudoju šitą kremuką, labai thumbup.gif nes mano oda tragiškai sausa ir šerpetota, tai apie kremines pudras net nesvajoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(one_fine_day @ 2007 12 12, 01:26)
labai geras kremas su spalva yra avon.nors ta kosmetika man nepriimtina del ne itin geros kokybes,taciau vienintelis produktas kuri vartoju tai butent yra tas kremas.

pritariu! tas kremukas is avon tikrai puikus, odai dar ir spindesi suteikia, labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka avon atspalvi suteikiantis kremukas thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek musu cia tokiu mylinciu Avon solutions kremuka nemazai mirksiukas.gif Mano i pabaiga ir mastau, keisti, ar siustis is LT ta pati g.gif
Atsakyti
man ir patinka ir avon atspalvi suteikentis kremas bet dar nusipirkau nivea pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudoju Mila d'opiz kremuka veidui su spalva thumbup.gif labai skaniai kviepia, gana riebus, nesausina odos... Mano odai pats tas smile.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi kremas su spalva nuo kreminės pudros? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 02 12, 15:06)
Kuo skiriasi kremas su spalva nuo kreminės pudros? unsure.gif

kremuose su spalva nėra talko, dėl to jie yra lengvesni, skirti dažniausiai drėkinti ir suvienodinti odos spalvą 4u.gif
Atsakyti
Ir as jungiuosi prie tu, kam patinka Avon solutions kremukas wub.gif thumbup.gif
Labiausiai patinka, kad jis prisitaiko ir prie mamos sviesios odos ir prie mano tamsesnes, oda tiesiog svyti bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyti, kad AVON kremukas man nepatiko, bet vis tiek nėra geriau kaip geras kremas ir krempudra. Su spalva kremuką naudoju tik tada, kai soliariume seniai buvau ir į maisto prekių parduotuvę savaitgaliais reikia greitai nubėgti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonytė @ 2008 02 14, 16:03)
Negaliu pasakyti, kad AVON kremukas man nepatiko, bet vis tiek nėra geriau kaip geras kremas ir krempudra. Su spalva kremuką naudoju tik tada, kai soliariume seniai buvau ir į maisto prekių parduotuvę savaitgaliais reikia greitai nubėgti.  schmoll.gif

Tada aš atsilikėlė - dažnokai net į darbą einu nesidažius, o dėl parduotuvės dažytis man neįsivaizduojama blink.gif nors ant veido ir spuogelių netrūksta, ir žaizdelių būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 14 vasario 2008 - 19:16
QUOTE(graShkyte @ 2008 02 14, 10:57)
Ir as jungiuosi prie tu, kam patinka Avon solutions kremukas wub.gif  thumbup.gif
Labiausiai patinka, kad jis prisitaiko ir prie mamos sviesios odos ir prie mano tamsesnes, oda tiesiog svyti  bigsmile.gif

Aš seniau irgi naudojau šitą AVON kremą, bet mane labai nuo jo berdavo, aišku aš nemaniau kad čia nuo jo, bet kai pašnekėjau su drauge kad ir ją beria tai nustojau naudoti. Pasirodo nuo jo ir bėrė.. smile.gif
Atsakyti