Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 21, 23:26)
Norėčiau paklausti- kas lėmė, kad vietoj krempudros pasirinkote kremą su spalva?
kokie kremo su spalva privalumai? gal mažiau kenkia odelei....nes va daugiau krempudros pasitepiau- ir sėdžiu išberta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

man poru nekemsa kremas su spalva, o po ilgu ieskojimu suradau Bernard Cassiere thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 04, 09:34)
man poru nekemsa kremas su spalva, o po ilgu ieskojimu suradau Bernard Cassiere  thumbup.gif

Tiffany, o sis Bernard Cassiere kremas buna tik vienos spalvos ar yra didesnis pasirinkimas (sviesiai, tamsesnei odai)? ir kokia jo mazdag tekstura (kai uztepi toks persvieciamas ar siek tiek pamaskuojantis kremas)? as tai Kristianoj paziurejau kokiu kremu su spalva turi, tai buvo Dior ir Lancome firmu, bet man tai jie labiau krempudras panasus pasirode (aisku bandziau ant rankos tik, ant veido kitaip gal atrodytu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 04, 14:19)
Tiffany, o sis Bernard Cassiere kremas buna tik vienos spalvos ar yra didesnis pasirinkimas (sviesiai, tamsesnei odai)? ir kokia jo mazdag tekstura (kai uztepi toks persvieciamas ar siek tiek pamaskuojantis kremas)? as tai Kristianoj paziurejau kokiu kremu su spalva turi, tai buvo Dior ir Lancome firmu, bet man tai jie labiau krempudras panasus pasirode (aisku bandziau ant rankos tik, ant veido kitaip gal atrodytu)  g.gif

vienas atspalvis, pakankamai sviesus, bet ne porcelianinis, o ji reikia itapsnoti, nes tepant pasiskirsto nelygiai, nors yra pakankamai skystas, pamaskuoja taip nedaug, nors dedant antra sluoksni tam tikrose vietose, kur labai paberta ar demele - pakankamai pamaskuoja.
Atsakyti
Merginos, nesenai nusipirkau sau krema su spalva Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15 (beige). Esu juo labai patenkinta thumbup.gif Gerai drekina veido oda, grazus atspalvis, be kvapo. Pries tai turejau Nivejos krema su spalva. Visai nepatiko, nes po jo oda budavo riebi, tepdavo rubus, ir svarbiausia, erzindavo jo kvapas ax.gif
Atsakyti
apziurejau siandien Bernard Cassiere krema su spalva, tai paliko nebloga ispudi, aisku panadziau tik ant rankos kol kas, bet mane labiau domina kokia spalva jo.. tai nebloga pasirode, tiks mano sviesiai odai smile.gif tik va gaila neturejo meginuko, buciau pabandzius namie, bet.. kita kart gal tures.. vistiek iki pavasario nepirksiu, nes ziemai krempudru turiu prisipirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 07, 17:57)
kazkaip pas juos nelabai buna meginuku is BC serijos  g.gif

Tiffany, norejau taves paklausti, ar antra karta pirktum sita krema su spalva? ai.. ir dar, greit veidas pradeda blizget su siuo kremu? vien del sitos priezasties ir butu faina issibandyt krema, o tik tada pirkt..
Atsakyti
Skaitinejau sia tema ir susidomejau. Labai noreciau isbandyti kazka panasaus, nes krem pudros kiekviena diena tepti nesinori. Internete radau stai toki varianta http://www.beautycou...;products_id=69. Aisku cia viskas angliskai surasyta, bet manau kad turetu buti toks atspalvi suteikiantis kremas. Bet raso kad islygina veido odos spalva. Gal kas yra bandziusi Elizabeth Arden kremus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikkute: 08 gruodžio 2007 - 00:23
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 04, 17:12)
Merginos, nesenai nusipirkau sau krema su spalva Clinique Moisture Sheer Tint SPF 15 (beige). Esu juo labai patenkinta thumbup.gif  Gerai drekina veido oda, grazus atspalvis, be kvapo. Pries tai turejau Nivejos krema su spalva. Visai nepatiko, nes po jo oda budavo riebi, tepdavo rubus, ir svarbiausia, erzindavo jo kvapas ax.gif

Koks tavo odos tipas? Kiek atspalviu yra? Nors man, matyt, beige tiktu ax.gif Ar gerai laikosi?"nenubega"? Buciau dekinga uz ats
Atsakyti
labai geras kremas su spalva yra avon.nors ta kosmetika man nepriimtina del ne itin geros kokybes,taciau vienintelis produktas kuri vartoju tai butent yra tas kremas.
Atsakyti
Niu va, as jau suandien sulaukiau savo Elizabeth Arden kremuko. Gavau net dvi pakuotes, net neisivaizduoju kada sunaudosiu doh.gif . Is pradziu labai tamsus pasirode, paskui gerai istepiau ant veido tai lyg ir nieko. Siaip neblogas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Dar siandien maciau parduotuvej, jog atsirado naujas kremukas Revlon firmos. Yra triju atspalviu. Pasitepiau truputi ant rankos, atrodo labai lengvas ir gerai tepasi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš vakar gavau dovanų Bernard Cassiere kremuką su atspalviu su kakava.. smile.gif Tai nerealiai skaniai kvepia, toks lengvutis.. smile.gif Pats kremukas rudas, tai maniau bus žiauriai tamsus, bet nieko panašaus.. smile.gif Mano šviesiai odai labai tinka (rašo, kad jei nori tamsiau, tiesiog čiut daugiau reikia jo pasitepti).. tai per dieną nei susiriebalvo veidukas, nieko.. smile.gif Žodž labai čiotkas daikčiukas.. smile.gif
Atsakyti