Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

pas mane daug kas perka is Avon "atspalvi suteikiantis drekinamasis veido kremas" tai labai giria nes drekina ir dar atspalvi suteikia sako kad thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
O kur tokiu kremu ieskot?Prie dekoratyvines kosmetikos,ar prie veido kremu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 02 19, 10:11)
O kur tokiu kremu ieskot?Prie dekoratyvines kosmetikos,ar prie veido kremu? g.gif

Dazniausiai prie veido kremu ax.gif
As irgi noriu nusipirkti,tik nezinau koki,nes mano oda misri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 19, 10:37)
Dazniausiai prie veido kremu  ax.gif
As irgi noriu nusipirkti,tik nezinau koki,nes mano oda misri  ax.gif

mano irgi mišri, o Lumene puikiausiai tinka ax.gif tik kai kurias sausesnes vietas po dušo šiek tiek patepu dar ir kitu kremuku kartais...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 19, 12:08)
mano irgi mišri, o Lumene puikiausiai tinka ax.gif tik kai kurias sausesnes vietas po dušo šiek tiek patepu dar ir kitu kremuku kartais...

as irgi dazniausiai sumaisau su kitu kremuku, kur nuo spuogu.
ant to, kur su spalva, tai parasyta, kad visiems odos tipams tinka. itartina g.gif bet mano oda misri, ir man tas kremas gerai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit labai sausa oda ir bandet tokio tipo kremuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 12, 22:56)
kokia jo kaina?  4u.gif

Clarins radiance -plus self tanning cream-gel kainuoja 159 Lt
Atsakyti
Pamenu, mano drauge kazkoki toki kremuka (tonini) naudojo - jos oda kai neproblematiska, nepleiskanoja, enturi spuogeliu - tai atrode fantastiskai. Labai gaiviai ir daug naturaliau nei su krempudra. Tik beda, nebepamenu, ka ji tokio ten naudojo sad.gif

O pati kadaise bandziau gydomaji Eucerin ir tos pacios paskirties Oxy. Tai bjauresniu kremu negaliu isivaizduot - tepdavosi netolygiai, nusivyniodavo tokiais rusvais gabaleliais doh.gif Cia patirtis dar is paauglystes laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 02 22, 19:03)
Pamenu, mano drauge kazkoki toki kremuka (tonini) naudojo - jos oda kai neproblematiska, nepleiskanoja, enturi spuogeliu - tai atrode fantastiskai. Labai gaiviai ir daug naturaliau nei su krempudra. Tik beda, nebepamenu, ka ji tokio ten naudojo sad.gif

O pati kadaise bandziau gydomaji Eucerin ir tos pacios paskirties Oxy. Tai bjauresniu kremu negaliu isivaizduot - tepdavosi netolygiai, nusivyniodavo tokiais rusvais gabaleliais doh.gif Cia patirtis dar is paauglystes laiku biggrin.gif

doh.gif: Eucerimas man irgi žiauriai nepatiko iš tos serijos. Kiek geresnis - Nivea. Lumene dar geriau, O Dioro - thumbup.gif: veidas išvis žvyti, tik kaina doh.gif:
Atsakyti
Aš visai neseniai pabaigiau atspalvį suteikiantį veido kremą iš Avon. Man jis patiko, labiau nei toninis kremas. Juo pasitepus labai natūraliai veidas švytėdavo bigsmile.gif. Lyg būtų įdegęs. Ir kaip skaniai kvepėjo... Prie progos reiks vėl užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Dyglė @ 2006 02 23, 17:04)
Aš visai neseniai pabaigiau atspalvį suteikiantį veido kremą iš Avon. Man jis patiko, labiau nei toninis kremas. Juo pasitepus labai natūraliai veidas švytėdavo bigsmile.gif. Lyg būtų įdegęs. Ir kaip skaniai kvepėjo... Prie progos reiks vėl užsisakyti.

Kokiai jis odai skirtas ir kokia kaina? ax.gif
Papildyta:
Mano oda misri, tai vis negaliu apsispresti koki pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 22, 19:56)
doh.gif: Eucerimas man irgi žiauriai nepatiko iš tos serijos. Kiek geresnis - Nivea. Lumene dar geriau, O Dioro - thumbup.gif: veidas išvis žvyti, tik kaina doh.gif:

O man dioro nepatiko ir spalvos tokios niekam tikusios,uz tokia kaina noretusi kazko ypatingesnio,o toks jausmas kad tepiesi eilini tonini krema ir eucerino pnepatiko.Siaubas kokia as kritiska.
Atsakyti