Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Free2fly @ 2007 11 04, 21:27)
Niu galiu pasakyti, kad Loreal Nutribronze yra tikrai nekoks, nes jo sudetyje yra net 3 komponentai, kurie kemsa poras: sorbitan oleate, mineral oil ir soybean oil. Sudetyje radau ir kitu negeru medziagu verysad.gif , tad tikrai gyvenime jo nebepirksiu!

Nu va nuejau i parduotuve ir pamirsau kokius jus kremus gyret, kokius peiket, ir nusipirkau Loreal Nutribronze doh.gif , na va dabar uzskimsiu poras sad.gif
Atsakyti
As tai naudoju is Avon kremuka bigsmile.gif , kuris suteikia atspalvi, tai esu labai juo patenkinta, tikrai geras. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 07, 17:25)
o gal kuri bandet laura mercier krema su atspalviu?

bandziau, gilaus ispudzio nepaliko, todel nepirkau
Atsakyti
Norėčiau paklausti- kas lėmė, kad vietoj krempudros pasirinkote kremą su spalva?
kokie kremo su spalva privalumai? gal mažiau kenkia odelei....nes va daugiau krempudros pasitepiau- ir sėdžiu išberta verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 21, 23:26)
Norėčiau paklausti- kas lėmė, kad vietoj krempudros pasirinkote kremą su spalva?
kokie kremo su spalva privalumai? gal mažiau kenkia odelei....nes va daugiau krempudros pasitepiau- ir sėdžiu išberta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na aš renkuosi, nes nelabai yra, ką maskuot, tik norisi sulyginti veido odą, kam tokie kremukai labai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 21, 22:26)
kokie kremo su spalva privalumai? gal mažiau kenkia odelei....nes va daugiau krempudros pasitepiau- ir sėdžiu išberta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Išberia tikrai ne nuo to, ar krempudra, ar tonuojantis kremas. Išberia nuo alergijos, arba užkimštų porų. Aš tonuojantį kremą rinkausi todėl, kad jis lengvesnis, "ploniau" tepasi, skystesnis, nereikia kremo kaip pagrindo, labai kvepia, ir maskuoja ne ką prasčiau, negu krempudra smile.gif taip pat skirtas mišriai odai. Galų gale, nesimato taip ant veiduko, ir atspalvį ne taip sudėtinga pritaikyt.
Turiu ir krempudrą, bet kažkaip sau pačiai su ja jaučiuosi kaip su "kauke" schmoll.gif
A, dar aišku, kaip skystesnis, mažiau susinaudoja. Bet manau, kad atradus tinkamą krempudrą jausčiausi ne prasčiau, tik va, reiktų eksperimentuot, ieškoti tinkamo... o čia išbandžiau pas kosmetologę ir pasiėmiau jau žinodama, ką perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 21 lapkričio 2007 - 22:36
gal kas naudojat dercome simplex? smile.gif m?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 21, 23:26)

Krempudra yra su talku,o kremas su spalva be. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakase @ 2007 11 22, 12:43)
Krempudra yra su talku,o kremas su spalva be. mirksiukas.gif

kas tas talkas? g.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, tik kelis paskutinius psl ir noriu paklaust dėl tų kremukų suteikiančių atspalvį. Kažkaip tai susigundžiau ir užsisakiau Avon Soliution kremą. 4u.gif O dabar galvoju ar jis man tiks. Kaip ten su ta spalva, ar nebūsiu kaip su kauke, nes mano oda šviesi. Ir kaip jį naudot, ar kaip kasdieninį veido kremą ar kaip kitaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2007 12 03, 21:40)
Neskaičiau visos temos, tik kelis paskutinius psl ir noriu paklaust dėl tų kremukų suteikiančių atspalvį. Kažkaip tai susigundžiau ir užsisakiau Avon Soliution kremą.  4u.gif O dabar galvoju ar jis man tiks. Kaip ten su ta spalva, ar nebūsiu kaip su kauke, nes mano oda šviesi. Ir kaip jį naudot, ar kaip kasdieninį veido kremą ar kaip kitaip?  blush2.gif

Mane irgi domina šids kremas,norėčiau informacijos 4u.gif
Ar verta užsisakinėt,ir ar tinka žiemai...
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 03, 21:52)
Mane irgi domina šids kremas,norėčiau informacijos  4u.gif
Ar verta užsisakinėt,ir ar tinka žiemai...

Mano oda misri, naudoju ir vasara, ir ziema si kremuka. Nepastebejau jokiu man nepatinkanciu dalyku (tiksliau mano odai nepatinkanciu) 4u.gif
Atsakyti