Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Malena @ 2007 11 02, 21:08)
o Loreal Nutribronze kuris palaipsniui suteikia idegio efekta nekemsa poru?

Niu galiu pasakyti, kad Loreal Nutribronze yra tikrai nekoks, nes jo sudetyje yra net 3 komponentai, kurie kemsa poras: sorbitan oleate, mineral oil ir soybean oil. Sudetyje radau ir kitu negeru medziagu verysad.gif , tad tikrai gyvenime jo nebepirksiu!
Atsakyti
Iš kremų su spalva man patinka Lancome Aqua Fusion Teinte 4u.gif ir su SPF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2007 11 04, 21:30)
Iš kremų su spalva man patinka Lancome Aqua Fusion Teinte 4u.gif ir su SPF  smile.gif

QUOTE(amileta @ 2007 11 05, 12:00)

kur jo galima isigyti
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2007 11 06, 12:24)
kur jo galima isigyti

pirkau sarmoje akropolyje. 4u.gif
Atsakyti
Turinčiom riebią, problematišką odą neblogas kremas su atspalviu yra Actipur Tinted cream

http://www.cosmetik-...X0XFN1255NFC0CF

Man patiko, kad jis yra dviejų atspalvių: šviesiaodėm (net pačiom didždžiausiom šviesiaodėm tinka, išbandžiau ant savęs bigsmile.gif ) ir tamsesnės odos savininkėms (kokio tamsumo šitas - nežinau).
Kadangi mano mišri oda nusausėjus šiuo metu, tai net mėginuko nepabaigiau sunaudot, bet jei vėl pariebės - ateity pirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2007 11 06, 16:56)
Turinčiom riebią, problematišką odą neblogas kremas su atspalviu yra Actipur Tinted cream     

http://www.cosmetik-...X0XFN1255NFC0CF

Man patiko, kad jis yra dviejų atspalvių: šviesiaodėm (net pačiom didždžiausiom šviesiaodėm tinka, išbandžiau ant savęs  bigsmile.gif ) ir tamsesnės odos savininkėms (kokio tamsumo šitas - nežinau).
Kadangi mano mišri oda nusausėjus šiuo metu, tai net mėginuko nepabaigiau sunaudot, bet jei vėl pariebės - ateity pirksiu  lotuliukas.gif

ir kur tokio kremo yra pirkti? kokia kaina? kazkaip nesu macius niekur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 06, 15:59)
ir kur tokio kremo yra pirkti? kokia kaina? kazkaip nesu macius niekur  blush2.gif

Kur Vilniuj pirkti yra tikrai nežinau, bet Kaune būna Gedinino vaistinėje, kaina kažkur +-56 Lt (gal truputėli daugiau, neatsimenu).
Atsakyti
Neseniai pirkome su vyru kvepalus Kristianoje ir pardaveja dave isbandyti kremuko megineli Biotherm Homme Power Bronze gel hydratant. Pasake, kad tai skaistinamasis kremas vyrams, bet ir as galiu ji isbandyti. As isbandziau ir ka galiu pasakyti- esu juo labai patenkinta thumbup.gif Jis skystas, lengvas, tamsiai rudos spalvos, malonaus svelnaus aromato. Puikiai padengia veido oda, ji atrodo idegusi, be to gerai ja drekina. Laikosi ant odos visa diena, kol nenuvalai veido. Oda neblizga thumbup.gif
Ruosiuosi eiti i Kristiana ir teirautis, ar jie turi ka nors panasaus moterims biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas nors bandete siuos? Dior su spalva moisturizer ir shiseido taip pat drekinantis su spalva ir apsauga. Turiu abieju meginukus, faini lyg ir abu, bet nezinau kaip ilgiau naudojant..Ar neberia, nekemsa poru? (suprantu kad tai individualu, bet vis tiek, gal yra kokiu atsiliepimu). Aciu labai 4u.gif

user posted image
Hosted on Fotki

user posted image
Hosted on Fotki
Atsakyti
o gal kuri bandet laura mercier krema su atspalviu?
Atsakyti
O gal bandėte kuri AVENE Cleanance emulsija su atspalviu? Taip man atrodo vadinasi.. g.gif Kaži ten kokio atspalvio priduoda?? Ir ar nelabai užtamsina? Nes galvoju gal įsigyt...? Nors jau turiu kremukų veidui.. doh.gif Ar šitas čia visai ne vietoj kremo..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 08, 10:06)
O gal bandėte kuri AVENE Cleanance emulsija su atspalviu? Taip man atrodo vadinasi.. g.gif Kaži ten kokio atspalvio priduoda?? Ir ar nelabai užtamsina? Nes galvoju gal įsigyt...? Nors jau turiu kremukų veidui.. doh.gif Ar šitas čia visai ne vietoj kremo..? g.gif

Kažkurioj temoj buvo minėta, kad pakankamai tamsus atspalvis...
Gal "Kosmetikos gamintojuose" pamegink susirast Avene temą ir ten paklausinėk forumiečių ax.gif

Va jos aprašymas iš Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos tinklalapio:

BLIZGĖJIMĄ MAŽINANTI EMULSIJA (bespalvė ir su atspalviu )
(Cleanance anti-shine regulating lotion)
Ši ypač lengva ir neriebi emulsija greitai įsiskverbia, mažina padidėjusį riebalavimąsi ir yra puikus makiažo pagrindas. Produktas tirpdo nešvarumus, kurie užkemša porų turinį. Oda išlieka matinė tuo pačiu apsaugota nuo drėgmės netekimo.

Atsakyti