as ir naudoju is Avon ta Solution man jis labai patinka
Sveikos, o kur Jus perkat ta Avon krema, nes perziurejau galiojanti kataloga ir sekancio menesio nauja ir abiejuose jis tik rinkinyje. Kokia jo kaina?
QUOTE(EvelinaC @ 2007 11 01, 00:23)
Kokia kaina ir kur galima nusipirkti sio kremuko?
Šio kremuko t.y. Biomario su spalva veidui, galima įsigyti pas kosmetologes, dar man rodos yra vaistinėse, kurios prekiauja Biomario kosmetika. Kaina apie 40lt
QUOTE(Akvilexxx @ 2007 11 02, 16:09)
Šio kremuko t.y. Biomario su spalva veidui, galima įsigyti pas kosmetologes, dar man rodos yra vaistinėse, kurios prekiauja Biomario kosmetika. Kaina apie 40lt
aciu tau
Reiks gal pabandyt, man ne visi tinka labai oda sausa. O tu ji bandei? Gal turi namie?
Atsiveztum
QUOTE(EvelinaC @ 2007 11 02, 13:21)
Sveikos, o kur Jus perkat ta Avon krema, nes perziurejau galiojanti kataloga ir sekancio menesio nauja ir abiejuose jis tik rinkinyje. Kokia jo kaina?
Na si menesiuka taip jis tik rinkinyje, bet kadangi maniskis jau baigiasi tai as uzsisakiau ta rinkinuka o seip anais menesiukais ji parduodavo pavieniuj, o kaina kazkuri menesi buo su nuolaida 20 LT o taip virs 20 kainuoja, bet man jis labai
pvz mano veidas visada baltesnis negu kunas tai siek tiek naturalios spalvytes dar niekada nebuvo per daug.....o ir kremas su spalva gi ne krempudra
QUOTE(bamboske @ 2007 11 04, 13:21)
pvz mano veidas visada baltesnis negu kunas tai siek tiek naturalios spalvytes dar niekada nebuvo per daug.....o ir kremas su spalva gi ne krempudra
Nori ir as isbandyi bet baisu kaip su kauke atrodyti
Nori ir as isbandyi bet baisu kaip su kauke atrodyti
jis vos vos atspalvi duoda, beveik nesimato, tiesiog siek tiek palygina spalva
zodziu, iki kaukes efekto toli grazu....
Šiaip manau, kad reiktų nepainioti dviejų terminų - kremai su spalva veidai ne visai tas pats, kas kremai, suteikiantys atspalvį ar įdegio efektą. Kremai su spalva šiuo atveju yra tarp kremo ir krempudros, t.y. kur kas lengvesnis dalykas, tepamas ant veido maskuoti randelius, spuogelius, spalvos nelygumus ir pan, bet ne suteikti veidui atspalvį. Mano tonuojančio kremo spalva yra kuo artimesnė natūraliai odos spalvai, o dar šiek tiek ir kaklą patepu - tam, kad MASKUOTŲ, kad išvengčiau kaukės efekto. Jei nėra būtinybės, stengiuosi nenaudoti.
O kremai, suteikiantys atspalvį - visai kitas reikalas, juos priskirčiau prie dirbtinio įdegio kremų atmainos.
Žinoma, čia požiūrio klausimas, bet aš šioje temoje neieškau info, ką daryt, kad veidas įgautų spalvą. Aš ieškau info apie kuo mažiau pastebimus, kuo geriau slepiančius defektus ir kuo geriau išsilaikančius dienos bėgyje kremukus. Jei norėčiau ieškoti, kaip patamsinti veidą, eičiau į įdegio kremų ar pan temą...
Nesupykit, niekam asmeniškai neskirta Tiesiog mano veidukas problemiškas, ir avon priemonių nerizikuosiu tept, kol kas dar nei vienas jų kremas mano veidui netiko.
O kremai, suteikiantys atspalvį - visai kitas reikalas, juos priskirčiau prie dirbtinio įdegio kremų atmainos.
Žinoma, čia požiūrio klausimas, bet aš šioje temoje neieškau info, ką daryt, kad veidas įgautų spalvą. Aš ieškau info apie kuo mažiau pastebimus, kuo geriau slepiančius defektus ir kuo geriau išsilaikančius dienos bėgyje kremukus. Jei norėčiau ieškoti, kaip patamsinti veidą, eičiau į įdegio kremų ar pan temą...
Nesupykit, niekam asmeniškai neskirta Tiesiog mano veidukas problemiškas, ir avon priemonių nerizikuosiu tept, kol kas dar nei vienas jų kremas mano veidui netiko.