pati ka tik pabandziau lumene kremuka..visai man netiko.norejosi,kad bet truputi maskuotu odeles trukumus..
greit ji nuploviau nes dar ir kvapas pasirode per stiprus..
mane irgi domina si tema.
Papildyta:
[quote=viiilma,2007 08 29, 09:57]klausimukas: mano oda tikrai problemiska.. greit kemsasi poros.. ant zandu - giluminis vienas kitas.. dbr naudoju acnecolor, nes negaliu i darba eit apsispuogavusi taigi.. mm.. ar tiktu mano odai kremas su spalva? nes atsibodo tept ta krempudra
acnecolor yra ne krempudra, o kremas su spalva spuoguotai odai.
Papildyta:
kremai su spalva nemaskuoja odos trukumu. gal tik biodroga ta daro, dar acnecolor.
Papildyta:
[quote=viiilma,2007 08 29, 09:57]klausimukas: mano oda tikrai problemiska.. greit kemsasi poros.. ant zandu - giluminis vienas kitas.. dbr naudoju acnecolor, nes negaliu i darba eit apsispuogavusi taigi.. mm.. ar tiktu mano odai kremas su spalva? nes atsibodo tept ta krempudra
acnecolor yra ne krempudra, o kremas su spalva spuoguotai odai.
Papildyta:
QUOTE(midori @ 2007 09 03, 15:51)
pati ka tik pabandziau lumene kremuka..visai man netiko.norejosi,kad bet truputi maskuotu odeles trukumus..
kremai su spalva nemaskuoja odos trukumu. gal tik biodroga ta daro, dar acnecolor.
as nusipirkau siandiena si kremuka su spalva dar ant veido netepiau, taciau ant rankos spalvyte grazi...
gal jau yra bandziusiu si krema???
QUOTE(organizatore @ 2007 08 27, 23:21)
labai uzsimaniau, taj ant strioko uzhsisakiau Avon Solution Hydra radiance, tikiuosi neteks nusivilti
as jau kuris laikas ji naudoju, man labai patinka. kai spuogeliu neturiu drasiai einu tik su tuo kremuku, o jei iskyla vienas kitas tai dar ant virsaus truputi pamaskuoju krempudra. Nu zodziu- as patenkinta
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 09 16, 15:27)
as nusipirkau siandiena si kremuka su spalva dar ant veido netepiau, taciau ant rankos spalvyte grazi...
Domina atsiliepimai:
Ar matinis ar blizgus?
Ar gerai drėkina odą?
Kaip išsilaiko?
Ar suteikia odai švytėjimo?
Kokia kaina ir kur yra pirkti?
Papildyta:
Dar ir apie Biodroga norėčiau atsiliepimų daugiau
QUOTE(jadzka @ 2007 09 19, 22:29)
Domina atsiliepimai:
Ar matinis ar blizgus?
Ar gerai drėkina odą?
Kaip išsilaiko?
Papildyta:
Ar matinis ar blizgus?
Ar gerai drėkina odą?
Kaip išsilaiko?
Papildyta:
Biodroga: em... na kaip ir ne matinis, bet ir ne blizgus - natūralaus veido įspūdis jei oda buvo blizgi, tokia ir išlieka, jei sausa, tai kaip truputį kremu patepta, na man kaip natūralus veidas atrodo. Drėkinimas: itin sausai odai man rekomendavo prieš tai tepti paprastą kremą ir palaukt kol susigers, bet riebesnei - normalu, dar truputį padžiovina spuogelius. Išsilaikymas: kadangi link vakaro mano oda dažniausiai blizga kaip riebalais apipilta, tai pavakarėj šiek tiek suteka spalva riebiausiose vietose (paprastai tarp akių, apie antakius), ir nunyksta tose vietose matiškumas, todėl ištrinu pirštais subėgimus ir kartais truputį paprastai papudruoju, tada laikosi dar pusę dienos be problemų. Odai švytėjimo... na ne, jis tik suvienodina veido spalvą, taip, kad net skruostų rausvumo nesimato nekalbant apie juodus paakius.
QUOTE(jadzka @ 2007 09 19, 21:29)
Domina atsiliepimai:
Ar matinis ar blizgus?
Ar gerai drėkina odą?
Kaip išsilaiko?
Papildyta:
Ar matinis ar blizgus?
Ar gerai drėkina odą?
Kaip išsilaiko?
Papildyta:
na raportuoju ir as
dar neuztepus kremo atrodo jog jis blizgus, taciau kai uztepi tas blizgumas virsta matiskumu, kai krema gerai istepi. aisku as pirma karta kai tepiausi tai nosi nelabai gerai patepiau, tai apsiziurejau jog vaikstau blizganti, bet poto pasitaisiau ir viskas puiku as taip pat jei mazai spuogeliu, tai vaikstau tik su siuo kremuku be jokiu pudru bent jau mano veiduko sis kremas tikrai nesausina issilaiko irgi gana neblogai, kadangi dar ir vakare veiduku esu patenkinta (ko nepasakyciau apie krempudras) pirkau ne LT
QUOTE(Alinva @ 2007 09 20, 07:34)
Biodroga: em... na kaip ir ne matinis, bet ir ne blizgus - natūralaus veido įspūdis jei oda buvo blizgi, tokia ir išlieka, jei sausa, tai kaip truputį kremu patepta, na man kaip natūralus veidas atrodo. Drėkinimas: itin sausai odai man rekomendavo prieš tai tepti paprastą kremą ir palaukt kol susigers, bet riebesnei - normalu, dar truputį padžiovina spuogelius. Išsilaikymas: kadangi link vakaro mano oda dažniausiai blizga kaip riebalais apipilta, tai pavakarėj šiek tiek suteka spalva riebiausiose vietose (paprastai tarp akių, apie antakius), ir nunyksta tose vietose matiškumas, todėl ištrinu pirštais subėgimus ir kartais truputį paprastai papudruoju, tada laikosi dar pusę dienos be problemų. Odai švytėjimo... na ne, jis tik suvienodina veido spalvą, taip, kad net skruostų rausvumo nesimato nekalbant apie juodus paakius.
Dar norėjau dėl biodogros pasiteirauti Kaip maskuoja šis kremukas? Ir kur galima įsigyti, kažkaip niekur nepastebėjau? Iš anksto ačiū
QUOTE(...whatever... @ 2007 03 03, 17:19)
Loreal irgi turi kremą su spalva?
oij tikrai turi. aš prieš kokį mėnesiuką nusipirkau. pigu nebuvo (tiksliai nepamenu bet gal apie 30) ir kadangi į visokius tokius stebūklingus produktus žiūriu pakankamai skeptiškai pamaniau ,kad panaudosiu kurį tai laiką ir pažiūrėsiu ar veikia..... tai žinokit veikia tikrai ne iš karto, bet kasdieną naudojant po kokių 3 savaitėlių suvokiau kad rezultatas yra
hmm norėjau įdėti nuotraukėle neberandu kaip
tiek to , LOREAL NUTRIBRONZE vadinasi
negaliu atsidziaugti Bernard Cassiere kremuku su spalva - odele ilgai islieka matine, puikiai maskuoja trukumus ir siaip labai skalsus
oij tikrai turi. aš prieš kokį mėnesiuką nusipirkau. pigu nebuvo (tiksliai nepamenu bet gal apie 30) ir kadangi į visokius tokius stebūklingus produktus žiūriu pakankamai skeptiškai pamaniau ,kad panaudosiu kurį tai laiką ir pažiūrėsiu ar veikia..... tai žinokit veikia tikrai ne iš karto, bet kasdieną naudojant po kokių 3 savaitėlių suvokiau kad rezultatas yra
o tu kartais nekalbi apie savaiminio idegio krema veidui? nes tai ne vienas ir tas pats...