Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(just_angel @ 2007 05 06, 18:11)
Siandien nusipirkau Nivea Young drekinamaji krema su atspalviu. Tai bandysiu ax.gif
Atrodo taip : user posted image

Nekantriai laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif mirksiukas.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 05 29, 18:40)
Nekantriai laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Aciu

Nivea Young - klaikus. Spalva pilkai ruda, tepasi žiauriai nelygiai, odą sausina. Žodžiu nepatiko.
Atsakyti
O aš turiu Nivea visage Summer Beaty, tai man jis visai nieko. jis yra drekinantis, todėl jokio odos tempimo nejaučiu. O odos atspalvį suteikia toki labai švelnu smile.gif . Maksimoj mačiau kainuoja virš 20 Lt, o aš pirkau Droge už 14 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 05 30, 10:45)
O aš turiu Nivea visage Summer Beaty, tai man jis visai nieko. jis yra drekinantis, todėl jokio odos tempimo nejaučiu. O odos atspalvį  suteikia toki labai švelnu  smile.gif . Maksimoj mačiau kainuoja virš 20 Lt, o aš pirkau Droge už 14 Lt  biggrin.gif

tai gal cia kremas suteikiantis idegi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 30, 11:15)
tai gal cia kremas suteikiantis idegi?  g.gif

Va ką apie jį rašo nivea puslapy:
Švelnus vasariškas saulės prisilietimas kasdien su NIVEA VISAGE SUMMER BEAUTY.

Naudojant kasdien, oda intensyviai drėkinama, palaipsniui suteikiamas natūralus ir švelnus įdegis. Atrodysite puikiai ištisus metus!
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 05 30, 11:17)
Va ką apie jį rašo nivea puslapy:
Švelnus vasariškas saulės prisilietimas kasdien su NIVEA VISAGE SUMMER BEAUTY.

Naudojant kasdien, oda intensyviai drėkinama, palaipsniui suteikiamas natūralus ir švelnus įdegis. Atrodysite puikiai ištisus metus!

Tai tada cia drekinantis kremas su savaiminio idegio efektu smile.gif o ne kremas su atspalviu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 30 gegužės 2007 - 10:35
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 30, 11:34)
Tai tada cia drekinantis kremas su savaiminio idegio efektu  smile.gif  o ne kremas su atspalviu  smile.gif

nu jo , nepagalvojau, kad čia ne vienas ir tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 05 30, 16:50)
nu jo , nepagalvojau, kad čia ne vienas ir tas pats  biggrin.gif

niu kazkada as parduotuvej rinkausi is nivea, tai kol atrinkau, kas kaip, su tais atspalviais, idegi suteikianciais doh.gif bet taip ir neissirinkau biggrin.gif
Atsakyti
dabar atradau kur kas geresni kremuka su atspalviu uz biodroga puran - bernard cassiere peppermint tinted cream - spalvyte man tinka idealiai, nes esu sviesi, puikiai dengiasi, maskuoja, ilgai laikosi, odele matine - niu, zodziu, puikumelis bigsmile.gif galima rasti Sothys centre pylimo g., kainuoja 82 lt
labai taupiai naudojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
gal turi to kremuko nuotrauka arba kur butu galima apie ji paskaityti int.

asiuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
as db mastau ka pirkt is Lumene...Blue hydra ar Crystal radiance 4u.gif man svarbu kad rubu neteptu, o kai rashot,kad patiko Lumene, nepamirskit parasyt kuris, nes ne vienas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2007 08 27, 18:19)
gal turi to kremuko nuotrauka arba kur butu galima apie ji paskaityti int.

asiuuuuuu 4u.gif

va cia gali pasiskaityti:

http://en.bcparis.co...ons_11_471.html

o atrodo taip - pirmas is kaires:

user posted image
Atsakyti