Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 03 03, 14:20)
Dekuj  4u.gif
Bet mano oda sausa ir be spuogeliu, tai man netiktu  g.gif

Nežinau ar tiktų tavo odai. ax.gif Čia jau aš tau ne patarėja. cool.gif
Nebent tau mėginėlį pavyktų gauti, galėtum išbandyti ir pamatytum kai kas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldainė @ 2007 03 03, 12:16)
lorealio labai geras  thumbup.gif  ir skaniai kvepia ir spalvyte duoda.

Loreal irgi turi kremą su spalva? blush2.gif
Atsakyti
isigijau Avene kremuka su spalva smile.gif patinka man jis, nors siandien tik pirma kart as ji uzsitepiau smile.gif kasdienai geriau bus nei krempudra ax.gif
Atsakyti
sendien acnecolor nusipirkau kainavo 18Lt bet is tikruju tai super naudoju vietoi pudros ir del spuogu 4u.gif blush2.gif ax.gif tikrai super duper!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabytuke @ 2007 05 05, 21:17)
sendien acnecolor nusipirkau kainavo 18Lt bet is tikruju tai super naudoju vietoi pudros ir del spuogu  4u.gif  blush2.gif  ax.gif  tikrai super duper!!!!!  thumbup.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

tai acnecolor prisikiriama prie pudru, o ne prie kremu su atspalviu ax.gif
as ka tik pabaigiau lumene veido krema su atsplaviu, na jis man nelabai patiko unsure.gif lyg tempimas jausdavosi ir oda lyg sausindavo, manau labai tiktu merginoms, kuriu oda misri ar riebi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 06 gegužės 2007 - 13:12
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 14:10)
tai acnecolor prisikiriama prie pudru, o ne prie kremu su atspalviu  ax.gif
as ka tik pabaigiau lumene veido krema su atsplaviu, na jis man nelabai patiko  unsure.gif  lyg tempimas jausdavosi ir oda lyg sausindavo, manau labai tiktu merginoms, kuriu oda misri ar riebi..

Prašom tikslesnių duomenų, kaip vadinosi ir pan, oda blizgėdavo ar likdavo matinė, kaip maskuodavo, kur gauti, kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Nivea Young drekinamaji krema su atspalviu. Tai bandysiu ax.gif
Atrodo taip : user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 05 06, 16:04)
Prašom tikslesnių duomenų, kaip vadinosi ir pan, oda blizgėdavo ar likdavo matinė, kaip maskuodavo, kur gauti, kokios kainos?  ax.gif

Niu pasistengsiu paaiskinti rolleyes.gif
Smelio spalvos bonkute,o letuviskai uzrasyta, veido kremas, suteikiantis atspalvi, negaliu labai tiksliai nupasakoti, nes ismeciau bonkute doh.gif
Juo tepdavausi nuvaliusi oda toniku, pries tai jokiu kremu, nes jis kaip dieninis kremas, tik suteikiantis atspalvi, visiskai nemaskuodavo, tik spalva suteikdavo, beje pats rudos spalvos.. na, kadangi mano oda i sausuma tai ji man niekad ir taip neblizga, o tuo labiau su tuo kremu pasitepus, jis akimirksniu suteikia matini efekta..delto man jis ir nelabai patiko, nes toks lyg sausumo pojutis budavo, o man patinka, kai jauciasi, jog oda tokia sudrekinta,,nzn ar aiskiai cia paaiskinau blush2.gif
yra pirkti visose kosmetikos parduotuvese, kur prekiaujama lumene produkcija,o kaina iki 30lt 4u.gif
Atsakyti
o kur kaune butu galima isigyti biodroga kremuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 16:57)
Niu pasistengsiu paaiskinti  rolleyes.gif
Smelio spalvos bonkute,o letuviskai uzrasyta, veido kremas, suteikiantis atspalvi, negaliu labai tiksliai nupasakoti, nes ismeciau bonkute  doh.gif
Juo tepdavausi nuvaliusi oda toniku, pries tai jokiu kremu, nes jis kaip dieninis kremas, tik suteikiantis atspalvi, visiskai nemaskuodavo, tik spalva suteikdavo, beje pats rudos spalvos.. na, kadangi mano oda i sausuma tai ji man niekad ir taip neblizga, o tuo labiau su tuo kremu pasitepus, jis akimirksniu suteikia matini efekta..delto man jis ir nelabai patiko, nes toks lyg sausumo pojutis budavo, o man patinka, kai jauciasi, jog oda tokia sudrekinta,,nzn ar aiskiai cia paaiskinau  blush2.gif
yra pirkti visose kosmetikos parduotuvese, kur prekiaujama lumene produkcija,o kaina iki 30lt  4u.gif

Cia tikriausiai kalba eina apie sita krema su spalva .
Buvau ji nusipirkusi, bet man nepatiko kaip ant veido atrode, tarsi kazkuo uztepta, bet kazkaip nekokybiskai g.gif Jau geriau arba vien kremas arba lengva krempudra. Nors forume apie ji buvo geru atsiliepimu, matyt vel cia nuo odos priklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 29 gegužės 2007 - 13:59
QUOTE(Mylia @ 2007 05 29, 14:58)
Cia tikriausiai kalba eina apie sita krema su spalva .
Buvau ji nusipirkusi, bet man nepatiko kaip ant veido atrode, tarsi kazkuo uztepta, bet kazkaip nekokybiskai  g.gif  Jau geriau arba vien kremas arba lengva krempudra. Nors forume apie ji buvo geru atsiliepimu, matyt vel cia nuo odos priklauso

ne, ne sitas ax.gif
sitam puslapiuke, kuri nurodei, nera foto to kremo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 06, 13:10)
tai acnecolor prisikiriama prie pudru, o ne prie kremu su atspalviu  ax.gif
as ka tik pabaigiau lumene veido krema su atsplaviu, na jis man nelabai patiko  unsure.gif  lyg tempimas jausdavosi ir oda lyg sausindavo, manau labai tiktu merginoms, kuriu oda misri ar riebi..

Ne prie pudru, o tai yra vaistas - gydomasis tepalas su spalva.
Atsakyti