Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Ievaa @ 2007 02 28, 13:03)
Na zinoma, cia tas kremas netinka visu tipu odai, bet mano nors ir misri, jis kol kas be priekaistu. Nezinau, kaip bus vasara, bet manau vasara ir siaip nereikia jokiu kremuku nei pudryiu tepti, nes saulute pagyvina veido oda mirksiukas.gif

Tai matyt daugiau jo ir nepriksiu. Nes man tie kremai su užrašais "visų tipų odai" greičiausiai netinka. O vasarai ką kitą ieškosiu, nes man saulė odos spalvos nepagyvina. schmoll.gif Vaikštau baltu išblyškusiu veidu ištisus metus. cry.gif
Atsakyti
As naudoju Lancome firmos kremuka su spalva, labai thumbup.gif Nu aisq kaina atitinkama, bet vertas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy_bsk @ 2007 02 26, 12:22)
as tai naudoju avon solutions visual perfection jau trecia buteliuka tai super! thumbup.gif  thumbup.gif  parekomendawau draugei tai ji irgi liko labai patenkinta  smile.gif

Sita Avon ir as naudoju. drinks_cheers.gif
Mano oda sausa, tai jis man pats tas. Susigeria gerai, o kad neblizgetu veidas as is Avono nusipirkus bira pudra. thumbup.gif Siek tiek ant virsaus uzvarau ir jauciuos vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 02 28, 22:10)
Biški man neužtektu. Pareitais metais pradėjau reguliariai vaikščioti nuo vasario menesio, tai matėsi kažkiek vasaros pradžioje. Ale ir tai... tas įdėgis soliarumuose nėra toks kokio norėtųsi. verysad.gif Kai prisikaičiau apie visokias neigiamas soliariumų puses tai šiemet visai nesinori.  schmoll.gif
Ne ten gimiau. Turėjau gimti kažkur Turkijoje...  bigsmile.gif

Nu mano veidukas irgi nera is tu, kurie linke gerai idegti, bet radau visai nebloga dalyka. Droge yra pirkti tokiam mazam pakely, kaip kad ir kaukes buna, mase, kuria kaskart pries eidama i soliaruma gali uzsitepti. Jis ten skatina idegi. Ir turiu pasakyti, kad jis tikrai neblogas. thumb_yello.gif Tai va, galetum ta pabandyti. Jis ten su imbieru lyg. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 03 02, 19:54)
Nu mano veidukas irgi nera is tu, kurie linke gerai idegti, bet radau visai nebloga dalyka. Droge yra pirkti tokiam mazam pakely, kaip kad ir kaukes buna, mase, kuria kaskart pries eidama i soliaruma gali uzsitepti. Jis ten skatina idegi. Ir turiu pasakyti, kad jis tikrai neblogas.  thumb_yello.gif  Tai va, galetum ta pabandyti. Jis ten su imbieru lyg.  mirksiukas.gif

o kaina kokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 03 02, 18:54)
Nu mano veidukas irgi nera is tu, kurie linke gerai idegti, bet radau visai nebloga dalyka. Droge yra pirkti tokiam mazam pakely, kaip kad ir kaukes buna, mase, kuria kaskart pries eidama i soliaruma gali uzsitepti. Jis ten skatina idegi. Ir turiu pasakyti, kad jis tikrai neblogas.  thumb_yello.gif  Tai va, galetum ta pabandyti. Jis ten su imbieru lyg.  mirksiukas.gif

Turi galvoje Dr.Kelen Sun Solar aktivator? Naudojau jį pernai kai vaikščiojau į soliarumą. Pirkau visą bonkiuką. Ir po soliarumo iš tos pačios serijos balzamą pirkau. Tie dalykėliai padeda įdegti, bet norėtųsi, kad veidas būtų gyvesnės spalvos.
Kaina visos bonkės apie 18 Lt, jei neklystu. O tas vienkartinis pokiukas 12 ml atrodo 2-3 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 03 02, 20:57)
Turi galvoje Dr.Kelen Sun Solar aktivator? Naudojau jį pernai kai vaikščiojau į soliarumą. Pirkau visą bonkiuką. Ir po soliarumo iš tos pačios serijos balzamą pirkau. Tie dalykėliai padeda įdegti, bet norėtųsi, kad veidas būtų gyvesnės spalvos.
Kaina visos bonkės apie 18 Lt, jei neklystu. O tas vienkartinis pokiukas 12 ml atrodo 2-3 Lt.

O ka tu turi omeny sakydama gyvesnes spalvos? g.gif Ten gi suteikia normalia kuno spalva tas kremukas mirksiukas.gif o kaina tai taip 3 lt maza pakuote:)
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 03 03, 10:38)
O ka tu turi omeny sakydama gyvesnes spalvos?  g.gif  Ten gi suteikia normalia kuno spalva tas kremukas mirksiukas.gif  o kaina tai taip 3 lt maza pakuote:)

Ievaa, matau nesupratai. mastau.gif
Preitais metais nuo vasario mėnesio vaikščiojau reguliariai į soliarumą po du kartus į savaitę, naudojau ir Dr.Kelen Sun Solar aktyvatorių prieš soliarumą ir balzamą po. Ir vasaros pradžioje kažkiek tas įdiegis matėsi. sad.gif Kita būtų normaliai įdegusi ar net ruda, o manęs neįma tiek tas deginimas soliarume. schmoll.gif Ir tas aktyvatorius nesuteikia, kaip rašai, normalią kūno spalvą. Bent jau man. unsure.gif
O veidas kaip buvo, tai ir liko blyškus, tik šiek tiek rudesnis. Vis tiek atrodau lyg sirgčiau kokia mažakraujyste. O nesergu. Tu tiesiog nematei dar tokių žmonių gal.
Šiemet kai prisiskaičiau apie soliarumo neigiamą poveikį, tai iš viso neisiu degintis ten. tongue.gif
Pirkau tą Avon kremą su spalva. Nu pagyvina jis veidą, bet ne tiek kiek norėčiau. g.gif
Ir neseniai pirkau Biodroga kremą su spalva. Tai nepalyginsi su avono. bigsmile.gif Geresnis produktas, užsitepus veidas atrodo super. Atrodo atradau, ko norėjau. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 03 kovo 2007 - 11:45
lorealio labai geras thumbup.gif ir skaniai kvepia ir spalvyte duoda.
Atsakyti

Ir neseniai pirkau Biodroga kremą su spalva. Tai nepalyginsi su avono. bigsmile.gif Geresnis produktas, užsitepus veidas atrodo super. Atrodo atradau, ko norėjau. bigsmile.gif
[/quote]
Kiek kainuoja tas biodroga kremas?kur jo galima isigyti?
As tai naudoju Lumene krema, suteikianti atspalvi, tai nepasakyciau, kad jis man lb patiktu, lyg ir oda sausina g.gif
o Nivea bandete? maciau, kad yra keliu rusiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 03 03, 13:25)
Kiek kainuoja tas biodroga kremas?kur jo galima isigyti?
As tai naudoju Lumene krema, suteikianti atspalvi, tai nepasakyciau, kad jis man lb patiktu, lyg ir oda sausina  g.gif
o Nivea bandete? maciau, kad yra keliu rusiu  g.gif

Vilniuje galima įsigyti Biodroga spa salone Raugyklos gatvėje 4a, kituose miestuose nežinau. 50 ml kainuoja apie 41 Lt. Bet salone atrodo galima mėginėlį gauti. Nežinau tiksliai. blush2.gif
Daugiau apie Biodroga gali paskaityti temoje apie spuogelius arba apie Biodroga
Atrodo kremas va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 03 03, 15:07)
Vilniuje galima įsigyti Biodroga spa salone Raugyklos gatvėje 4a, kituose miestuose nežinau. 50 ml kainuoja apie 41 Lt. Bet salone atrodo galima mėginėlį gauti. Nežinau tiksliai.  blush2.gif
Daugiau apie Biodroga gali paskaityti temoje apie spuogelius arba apie Biodroga
Atrodo kremas va taip smile.gif

Dekuj 4u.gif
Bet mano oda sausa ir be spuogeliu, tai man netiktu g.gif
Atsakyti