Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

pirma karta girdziu apie toki krema. gal gali imesti linka arba paveiksliuka

user posted image
LUMENE Crystal Radiance Skin Tone Perfector
Крем, придающий сияние коже Crystal Radiance

Подходит для всех типов кожи.
- Светоотражающие частички выравнивают и обеспечивают сияющий облик. Оптически осветляет тусклую и уставшую кожу. Результат: естественно сияющая, здоровая кожа лица.
- Ультратонкая текстура обеспечивает ровное нанесение.
- Сияющий розовый оттенок обеспечивает свежую основу для макияжа.
- Полностью приспосабливается ко всем оттенкам кожи.

Три способа применения:
1. Наносите самостоятельно Crystal Radiance поверх увлажняющего крема.
2. После увлажняющего крема нанесите Crystal Radiance и затем тональный крем.
3. Смешайте Crystal Radiance с тональным кремом и нанесите на кожу лица поверх дневного крема.
Объем: 30 мл

Papildyta:
Crystal Radiance gives your skin a natural, healthy glow. Its light-reflecting pearls even out and illuminate your complexion and make you look radiant. Beautiful rosy shade of Crystal Radiance is developed to complement all skin tones and to give a fresh base for makeup. Crystal Radiance gives special optical brightness for dull and lifeless skin. Ultra-sheer lightweight texture applies smoothly on the skin. Suitable for all skin types.

Technology
Light-reflecting pearls make the radiant effect on your skin. Rosy colour pigments brighten dull and lifeless skin colour. Silicones make the skin feel soft and make the application easy and smooth.
Application
Three ways to use Crystal Radiance: 1. Wear alone over moisturizer. 2. After moisturizer, apply Crystal Radiance and the desired makeup. 3. Mix Crystal Radiance with your makeup and apply the mix over moisturizer.
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2007 02 19, 18:19)
Nusipirkau Lumene crystal radiance skin tone perfector spindesį suteikiantį kremuką face'iukui - tai kremas su šviesą atsindinčiomis dalelėmis, optiškai suteikiantis odai skaistumo. Jį galima naudoti vieną kaip paprastą dieninį kremą arba prieš tepant makiažo pagrindą ar sumaišytą su juo. Nu, nerealus man tas kremukas good.gif Veidukas atrodo toks gaivus, oda sveika ir švytinti, be to, suteikia labai gražų natūralų atspalvį, nors pats kremas yra baltas su tokiu lyg neoniniu atspalviu wub.gif Rekomenduočiau 4u.gif

Kokia jo kaina ir kur yra pirkti?
Atsakyti
Pirkau "Sarmoje", mokėjau kažkur 25 litus su kapeikom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2007 02 21, 12:18)
Pirkau "Sarmoje", mokėjau kažkur 25 litus su kapeikom smile.gif

O jis nei trupucio nemaskuoja? g.gif
Atsakyti
Ejom pries menesiuka su pussesere jai kremuko ieskoti. Kadangi ji dar ir krempudra naudoja, tai nusprendem, kad gal reiktu ta ''spalvota'' kremuka pabandyt mirksiukas.gif Nupirkom jai kazkuri tai Nivea. Pavadinomo tiksliai nepamenu. As jokiu pudru, foundation ir panasiu dalyku nenaudoju (mamos genai apdovanojo mane grazia oda wub.gif Tfu tfu tfu blink.gif ), bet vis tiek sumasciau pabandyti naujojo pusseseres kremo ax.gif Rezultatas- issibuzojau kaip mazas vaikas, valgantis sokolada (tik tiek, kad spalva skyresi) lotuliukas.gif Vienoj vietoj per daug, kitoj vietoj isvis nieko rolleyes.gif Bandziau lyginti visa ta reikala. Maniau, kad visai nieko paskirsciau, kol manes nepamate puske: ''Tai ka tu cia dabar pasidare?! Kam to kremo i antakius pritepei? Ir prie plauku linijos visai netepta palikai! Jezau, eik praustis!'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va ir isitikinau, kad man tokie dalykai tikrai netinka unsure.gif O pusseserei tai jis patiko- ir atrode ji graziai. Veiduko oda tokia lygi ir grazi pasidare thumbup.gif Ji sake, kad odos jis nesausina. Zinosiu ateiciai, jei kada prireiks. Tik pirma gerokai pasipraktikuot reikes hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 02 23, 17:09)
Ejom pries menesiuka su pussesere

Man panašiai buvo kai pirmą jartą nusipirkau krempudrą. Rodos tai buvo Mahatten... doh.gif Irgi nemokėjau gražiai paskirstyti... bet išmokau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 02 23, 21:39)
Ejom pries menesiuka su pussesere jai kremuko ieskoti. Kadangi ji dar ir krempudra naudoja, tai nusprendem, kad gal reiktu ta ''spalvota'' kremuka pabandyt  mirksiukas.gif Nupirkom jai kazkuri tai Nivea. Pavadinomo tiksliai nepamenu. As jokiu pudru, foundation ir panasiu dalyku nenaudoju (mamos genai apdovanojo mane grazia oda  wub.gif Tfu tfu tfu  blink.gif ), bet vis tiek sumasciau pabandyti naujojo pusseseres kremo  ax.gif Rezultatas- issibuzojau kaip mazas vaikas, valgantis sokolada (tik tiek, kad spalva skyresi)  lotuliukas.gif Vienoj vietoj per daug, kitoj vietoj isvis nieko  rolleyes.gif Bandziau lyginti visa ta reikala. Maniau, kad visai nieko paskirsciau, kol manes nepamate puske: ''Tai ka tu cia dabar pasidare?! Kam to kremo i antakius pritepei? Ir prie plauku linijos visai netepta palikai! Jezau, eik praustis!''  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai va ir isitikinau, kad man tokie dalykai tikrai netinka  unsure.gif O pusseserei tai jis patiko- ir atrode ji graziai. Veiduko oda tokia lygi ir grazi pasidare  thumbup.gif Ji sake, kad odos jis nesausina. Zinosiu ateiciai, jei kada prireiks. Tik pirma gerokai pasipraktikuot reikes  hihihi.gif

taj turbut ji nusipirko labai stipraus poveikio taprasme kad ishkarto sutejkia spalva ir nelabai panashia i tavo veido spalva biggrin.gif rejketu pirkti artima veido spalva ir tik pora tonu tamsesne tada liux atrodo ir manau neturetu likti demeliu ar neaiskiu ruozu... ash tepdamasi savo kaip su kremu nieko neishsitepu kad liktu ruozas ar dar kas nors thumbup.gif man rodos ten buvo idegio kremas o ne veido kremas su spalva... jie skiriasi lotuliukas.gif ... idegio krema uzhtenka tepti tik tada kai nori paruduodi o veidui atspalvi sutejkianti krema kiekviena karta kai reikia tepti krema smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju avon solutions visual perfection jau trecia buteliuka tai super! thumbup.gif thumbup.gif parekomendawau draugei tai ji irgi liko labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy_bsk @ 2007 02 26, 10:22)
as tai naudoju avon solutions visual perfection jau trecia buteliuka tai super! thumbup.gif  thumbup.gif  parekomendawau draugei tai ji irgi liko labai patenkinta  smile.gif

O čia kokiai odai? Nes avon gaminiais veidui kol kas nelabai džiaugiuos - bandžiau kelis kremus, kelias kaukes, tai tinka tikrai mažai kas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy_bsk @ 2007 02 26, 11:22)
as tai naudoju avon solutions visual perfection jau trecia buteliuka tai super! thumbup.gif  thumbup.gif  parekomendawau draugei tai ji irgi liko labai patenkinta  smile.gif

Va va va, as irgi apie tai dabar jau ruosiausi parasyti. Neseniai nusipirkau ir be galo be krasto dziaugiuosi thumbup.gif Super, labai gerai sudrekina, puiki spalba, tokia naturali, nu zodziu geras daikciukas. dar su nuolaida pirkau tai apie 15 lt tik mokejau thumbup.gif Ir dar kas man patinka, tai jo kvapas - toks gaivos kvapas lotuliukas.gif Ir jei neklystu, jis truputeli nuo saules spinduliu apsaugo, bet nesu 100% tkra del to...O ant buteliuko tai neparasyta, kokiai veido odai. Mano yra tokia misri, tai tinka. Sausai veido odai manau irgi turetu tikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy_bsk @ 2007 02 26, 10:22)

QUOTE(Ievaa @ 2007 02 26, 21:01)
Va va va, as irgi apie tai dabar jau ruosiausi parasyti. Neseniai nusipirkau ir be galo be krasto dziaugiuosi thumbup.gif  Super, labai gerai sudrekina, puiki spalba, tokia naturali, nu zodziu geras daikciukas. dar su nuolaida pirkau tai apie 15 lt tik mokejau thumbup.gif Ir dar kas man patinka, tai jo kvapas - toks gaivos kvapas lotuliukas.gif Ir jei neklystu, jis truputeli nuo saules spinduliu apsaugo, bet nesu 100% tkra del to...O ant buteliuko tai neparasyta, kokiai veido odai. Mano yra tokia misri, tai tinka. Sausai veido odai manau irgi turetu tikti rolleyes.gif

Nesu tokios geros nuomonės apie tą avon kremą. mastau.gif Prisiskaičiau gerų atsiliepimų ir nupirkau kai buvo nuolaida. Dėl spalvos sutinku - tokia natūrali, kai mano veido oda išblyškusi tai pagyvina spalvą. Dėl kvapo g.gif - nežinau, nepasakyčiau, kad kažkoks ypatingas. O blogiausia tai, kad dienai įpusėjus pradedu jausti lyg veido oda "apsunkėja" ar kaip čia išsireiškus. mastau.gif Dienos pabaigoje jau normaliai blizga. irnesakyk.gif Mano oda mišri, bet kiek įsivaizduoju tai vasarą to kremo negalėsiu naudoti. schmoll.gif Tikiuosi sunaudosiu iki to laiko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 02 27, 00:44)
Mano oda mišri, bet kiek įsivaizduoju tai vasarą to kremo negalėsiu naudoti.  schmoll.gif Tikiuosi sunaudosiu iki to laiko.  unsure.gif

Na zinoma, cia tas kremas netinka visu tipu odai, bet mano nors ir misri, jis kol kas be priekaistu. Nezinau, kaip bus vasara, bet manau vasara ir siaip nereikia jokiu kremuku nei pudryiu tepti, nes saulute pagyvina veido oda mirksiukas.gif
Atsakyti