Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Mildukas @ 2007 02 03, 20:45)
Malonu, kad patiko ne man vienai, kad labai mažai reikia - ir man patinka smile.gif

o gal zinot kur kaune jo rast ?
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 02 04, 19:01)
acnecolor pas mane kosmetinej pusmeti prabuvo, nenaudojau, per tamsi spalva, o kosmetologe taaajp isgyre...  schmoll.gif

man spala irgi per tamsi, tai naudoju kaip kokia taskine priemone. jei matau kad koks spuogelis keliasi uztepu ant jo acnecoloro nakciai... taip pora naktu ir neissikelia... o diena is vis nenesioju, nes nesuprantu kokiom ispanems jis sukurtas doh.gif
Atsakyti
niu nezinau del to biodrogos kremuko su spalva g.gif kai patepu daugiau, kad uzmaskuotu, tai gaunasi kaip kauke, o mazai - isvis nemaskuoja doh.gif Tai gal galit man papasakoti kaip juo teptis reikia, nes as jau visai pasimeciau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 16, 17:21)
niu nezinau del to biodrogos kremuko su spalva  g.gif kai patepu daugiau, kad uzmaskuotu, tai gaunasi kaip kauke, o mazai - isvis nemaskuoja  doh.gif Tai gal galit man papasakoti kaip juo teptis reikia, nes as jau visai pasimeciau  doh.gif  doh.gif

O ką tu nori maskuot - raudonumus ar randelius? Raudonumams ant spuogelių dar gali prieš tai pieštuku patept žalsvu ar šviesiu kokiu, o randelius ar iškilumus nemaskuos joks tonuojantis kremas schmoll.gif , čia reikia kažko storiau, kaip krempudra g.gif
Beje, jei maskuot nori, tarkim, raudoną nosį ar kaktą, kur yra riebi T zona, irgi nelabai maskuos - reikia, kad nebūtų "nublizginta" - turi kažkiek kremo būt ar pan, na kad nebūtų nutrinta iki odos (pvz, švariai nušveista ar nuplauta, kad tik nebūtų nė riebaliuko), taip pat prastokai maskuoja pleiskanojančią odą, vėlgi, reikia kažkiek kremuko...
Jei tepsi ant visokiais preparatais nupoliruotos riebokos odos, jis tartum "nuslys". Pabandyk ir turėtum atrast tinkamus maskavimo variantus, jei ką, gali rašyt ar siųsti nuotraukas į až, pakonsultuosiu - naudoju jį jau daugiau kaip pusę metų ir žinau daugumą to kremuko plonybių... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 16 vasario 2007 - 18:06
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 02 05, 15:34)
o gal zinot kur kaune jo rast ?

Kaune BIODROGOS produkcija yra Savanoriu pr.,prie Zemaiciu sustojimo,tam dideliam pastate...nzn ar aiskiai paaiskinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 16, 19:49)
O ką tu nori maskuot - raudonumus ar randelius? Raudonumams ant spuogelių dar gali prieš tai pieštuku patept žalsvu ar šviesiu kokiu, o randelius ar iškilumus nemaskuos joks tonuojantis kremas  schmoll.gif , čia reikia kažko storiau, kaip krempudra  g.gif
Beje, jei maskuot nori, tarkim, raudoną nosį ar kaktą, kur yra riebi T zona, irgi nelabai maskuos - reikia, kad nebūtų "nublizginta" - turi kažkiek kremo būt ar pan, na kad nebūtų nutrinta iki odos (pvz, švariai nušveista ar nuplauta, kad tik nebūtų nė riebaliuko), taip pat prastokai maskuoja pleiskanojančią odą, vėlgi, reikia kažkiek kremuko...
Jei tepsi ant visokiais preparatais nupoliruotos riebokos odos, jis tartum "nuslys". Pabandyk ir turėtum atrast tinkamus maskavimo variantus, jei ką, gali rašyt ar siųsti nuotraukas į až, pakonsultuosiu - naudoju jį jau daugiau kaip pusę metų ir žinau daugumą to kremuko plonybių...  blush2.gif

pakonsultuok prasau ir mane smile.gif nusipirkau ir as isgirtaji Biodroga, taciau netrukus isvykstu is LT ir noriu paklaust ,kuriam laikui Tau uztenka to kremuko, gal man reiktu isigyti ir antra? ketinu ji naudoti kasdien, mano tikslas sulyginti odos spalva va. krempudros ,kurios turis 30ml man uztenka 1,5 menesiui..
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 02 13, 17:20)
man spala irgi per tamsi, tai naudoju kaip kokia taskine priemone. jei matau kad koks spuogelis keliasi uztepu ant jo acnecoloro nakciai... taip pora naktu ir neissikelia... o diena is vis nenesioju, nes nesuprantu kokiom ispanems jis sukurtas doh.gif

aha as irgi nepagavau bajerio.vaistinej neleido atidaryt,tai ir nusipirkau nemacius,ten vos ne negrem ta spalva blink.gif bet tepa tai tikrai gerai thumbup.gif
na bandysiu ieskot konors panasaus biggrin.gif
o as nakciai su spalva netepu,man kazkaip atrodo,kad ten kazko panasaus kaip ir i krempudra prideta,manau ta spalva tikrai negerai,geriau jau koki bespalvi tepala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 02 18, 22:40)
pakonsultuok prasau ir mane smile.gif nusipirkau ir as isgirtaji Biodroga, taciau netrukus isvykstu is LT ir noriu paklaust ,kuriam laikui Tau uztenka to kremuko, gal man reiktu isigyti ir antra? ketinu ji naudoti kasdien, mano tikslas sulyginti odos spalva va. krempudros ,kurios turis 30ml man uztenka 1,5 menesiui..

Žiūrint, kuriam laikui išvyksti. Man labai skalsiai tepasi, na ne kasdien, bet pusę metų laisvai ištempiau su puse, tad jei kokiam pusmečiui ar mažiau, tai manau, turėtų užtekt ir kasdien tepant ax.gif Šiaip tu neskubėk antro pirkt... pirma išbandyk, kaip tau padeda mirksiukas.gif O jei labai bijai, tai gali paimti antrą, tiesa, prieš tai galiojimo laiką pažiūrėjus... jį, beje, ir užsienyje pardavinėja, ir spėju, ten net lengviau gaut - tik gali kainytės skirtis ax.gif
Atsakyti
Visai neblogas yra Biomaris kremas su spalva, ta prasme jis atrodo kaip normalus kremas, o po kokios 1val atsiranda graži įdegio spalva ant veiduko biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Lumene crystal radiance skin tone perfector spindesį suteikiantį kremuką face'iukui - tai kremas su šviesą atsindinčiomis dalelėmis, optiškai suteikiantis odai skaistumo. Jį galima naudoti vieną kaip paprastą dieninį kremą arba prieš tepant makiažo pagrindą ar sumaišytą su juo. Nu, nerealus man tas kremukas good.gif Veidukas atrodo toks gaivus, oda sveika ir švytinti, be to, suteikia labai gražų natūralų atspalvį, nors pats kremas yra baltas su tokiu lyg neoniniu atspalviu wub.gif Rekomenduočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 19, 01:15)
Žiūrint, kuriam laikui išvyksti. Man labai skalsiai tepasi, na ne kasdien, bet pusę metų laisvai ištempiau su puse, tad jei kokiam pusmečiui ar mažiau, tai manau, turėtų užtekt ir kasdien tepant  ax.gif Šiaip tu neskubėk antro pirkt... pirma išbandyk, kaip tau padeda  mirksiukas.gif O jei labai bijai, tai gali paimti antrą, tiesa, prieš tai galiojimo laiką pažiūrėjus... jį, beje, ir užsienyje pardavinėja, ir spėju, ten net lengviau gaut - tik gali kainytės skirtis  ax.gif

Nu va isbandziau biodoga.. thumbup.gif labai dziaugiuosi ,kad ji isigyjau! maskuoja tikrai neblogai ,apie 3 valandas oda atrodo matine ir skaisti ,po 6 valandu veidukas siek tiek blizga ,bet cia normalu man nuo visu pudru blizga, beto didelis kiekis ir matosi ,kad skalsus,labai geras atspalvis atrodo labai naturaliai na ,o zinant ,kad jis dar ir kazkiek padeda prob. odai tai visai smagu thumbup.gif
Aciu Mildukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ISPANE: 19 vasario 2007 - 18:26
QUOTE(Valeri @ 2007 02 19, 17:19)
Nusipirkau Lumene crystal radiance skin tone perfector spindesį suteikiantį kremuką face'iukui - tai kremas su šviesą atsindinčiomis dalelėmis, optiškai suteikiantis odai skaistumo. Jį galima naudoti vieną kaip paprastą dieninį kremą arba prieš tepant makiažo pagrindą ar sumaišytą su juo. Nu, nerealus man tas kremukas good.gif Veidukas atrodo toks gaivus, oda sveika ir švytinti, be to, suteikia labai gražų natūralų atspalvį, nors pats kremas yra baltas su tokiu lyg neoniniu atspalviu wub.gif Rekomenduočiau 4u.gif

pirma karta girdziu apie toki krema. gal gali imesti linka arba paveiksliuka 4u.gif
Atsakyti