Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(rutulyte @ 2006 02 12, 14:15)
Man patinka AVONo atspalvį suteikiantis kremas

o kokia tavo veido oda?mano sausa, kazin ar man tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 12, 15:41)
o kokia tavo veido oda?mano sausa, kazin ar man tiktu?  g.gif

Mano mišri mirksiukas.gif Bet man atrodo turėtu jis tikti ir sausai thumbup.gif Tik va riebiai gal nelabai g.gif
Atsakyti
Esu naudojusi labai faina Clarins krema,jis vadinasi RADIANCE-PLUS SELF TANNING CREAM-GEL.Duoda lengva idegi,veidelis sviezas atrodo.Bet vakare kai nusivalai,tai nusivalo ir tas idegis.Idomios funkcijos kremas.Beto tinka visoms odoms.
Kam pinigu negaila siulyciau visoms.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 12, 18:18)
Esu naudojusi labai faina Clarins krema,jis vadinasi RADIANCE-PLUS SELF TANNING CREAM-GEL.Duoda lengva idegi,veidelis sviezas atrodo.Bet vakare kai nusivalai,tai nusivalo ir tas idegis.Idomios funkcijos kremas.Beto tinka visoms odoms.
Kam pinigu negaila siulyciau visoms.

kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2006 02 12, 13:15)
Man patinka AVONo atspalvį suteikiantis kremas

Turiu ir as ta krema su atspalviu AVON, man tai patinka jis visai thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju AVON kremuka su atspalviu.labai patinka.mano oda yra gan sausoka, tai jis kaip tik.sudrekina, bet nesuriebina thumbup.gif
Atsakyti
Avon kremą su atspalviu ir aš turiu, tik naudoju retai. Mano oda mišri, man tinka. O naudoju retai todėl, kad tiesiog nepratusi kažką ant veido tepti, išskyrus paprastą kremą, ir su bet kuo papildomai jaučiuosi kaip su kauke! doh.gif Tas Avono tik todėl ir liko mano kosmetinėje, kad panašesnis į paprastą kremą, tik su blizgesiuku šiek tiek ir vos vos tonuojantis.
Atsakyti
Aš tai naudoju Orifflame drėkinamajį kremą su atspalviu. Visions"Shreer Colour Tinted Moisturiser" . Pirkau iš platintojų, labai geras man jis. Suteikia lengvą, permatomą spalvą.
Atsakyti
atsiliepimu apie nivea tonini krema nesulaukiau, tai emiau ir nusipirkau. super thumbup.gif daug geriau nei krempudra, ir neblizga oda, ir spalvyte veiduko islygina. o kainavo maximoj gal 13 litu, nors kosmetikos parduotuvese apie 20 kainuoja g.gif
zodziu, likau laaaabai patenkinta clap.gif
Atsakyti
cia tai gera tema,nes kiekviena diena tepuosi krempudra, nes kitaip tai pati nesmagiai jauciuos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aglaja @ 2006 02 18, 13:35)
atsiliepimu apie nivea tonini krema nesulaukiau, tai emiau ir nusipirkau. super  thumbup.gif  daug geriau nei krempudra, ir neblizga oda, ir spalvyte veiduko islygina. o kainavo maximoj gal 13 litu, nors kosmetikos parduotuvese apie 20 kainuoja  g.gif
zodziu, likau laaaabai patenkinta  clap.gif

bet as visvien nelabai supratau blush2.gif ,tas kremas tai su spalva, o jei as baltaode,tai man tiks? ar jis perdaug neduoda spalvos?
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 02 18, 16:42)
cia tai gera tema,nes kiekviena diena tepuosi krempudra, nes kitaip tai pati nesmagiai jauciuos  blush2.gif<br/>Papildyta:<br/>

bet as visvien nelabai supratau  blush2.gif ,tas kremas tai su spalva, o jei as baltaode,tai man tiks?  ar jis perdaug neduoda spalvos?

manau, tiks. jis buna sviesus ir bronzinis, tai as ta sviesesni pirkau. jis tikrai ryskiai spalvos nepakeicia, atrodo naturaliai. tiesiog islygina veido spalva.
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 02 18, 15:49)
manau, tiks. jis buna sviesus ir bronzinis, tai as ta sviesesni pirkau. jis tikrai ryskiai spalvos nepakeicia, atrodo naturaliai. tiesiog islygina veido spalva.

o kokia tavo oda?ar tiktu sausai? 4u.gif
Atsakyti