Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(sattwa @ 2007 01 31, 15:07)
nu ir aš turiu lumene kremuką ir man nieko netepa. kremo toną neužtepu ir man jis šiaip puikiai įsigeria... nežinau kodėl tau tepa g.gif

o tu ji tiesiai at nuvalyto odos tepi ar dar konors ir tik poto lumene su spalva.

o pas tave lumene aqua ar lumene blue hydra luminaus matt ?
Atsakyti
Ir rengtis reikia pries dazymasi 4u.gif o paskui su kokia rankove nebruzint veido.. su spalva tai su spalva, gi ta spalva neisigeria i oda.. bent as taip suprantu ax.gif todel ir tepa..
Atsakyti
na mintis teptis krema su spalva neapsirengus tai man tikrai nesauna
Atsakyti
QUOTE(*Erika* @ 2007 01 31, 15:17)
o tu ji tiesiai at nuvalyto odos tepi ar dar konors ir tik poto lumene su spalva.

o pas tave lumene aqua ar lumene blue hydra luminaus matt ?

lumene blue hydra luminaus matt... vat kitoks nei pas mane... tai gal kitoks tai ir tepa g.gif šiaip kartais tepu paprastą drėkinamąji kremą ir tada lumene, kartais nea. priklauso ar sausa oda ar ni. jei sausa ti vieno lumene netepu ax.gif
Atsakyti
is tokiu kremu esu turejus pora, bet man netiko labai, nes oda problemine, tai tik spuogu padaugejo. neatsimenu kokiu firmu buvo, nes jau pora metu nenaudoju ax.gif
Papildyta:
geriausia iseitis, kai nenoriu tepti kremines pudros, o spalvos norisi - Egipto zemes pudra, man tai nepakeiciamas dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sattwa @ 2007 01 31, 19:17)
lumene blue hydra luminaus matt... vat kitoks nei pas mane... tai gal kitoks tai ir tepa g.gif šiaip kartais tepu paprastą drėkinamąji kremą ir tada lumene, kartais nea. priklauso ar sausa oda ar ni. jei sausa ti vieno lumene netepu ax.gif

o kur pirkai lumene blue hydra luminaus matt ? as kik ieskojau tai tik lumene aqua radau.
Atsakyti
kiek suprantu, vienas yra lengva krempudra, kuria stende galima rast, o kitas dalykas-tai jau kremas toninis, rasti galima droguose prie kitu lumene prekiu, prausikliu ir pan
Atsakyti
as turiu is avono toki laaabai lengvuti....jis tik koki pora tonu patamsina,man labai patinka....atrodo labai naturaliai ir nieko man netepa smile.gif
Atsakyti
as lieku dekinga Mildukui uz gerai isreklamuota su vaizdine medziaga biodrogos tonini kremuka wub.gif mazai reikia, matine oda padaro, issilaiko iki pat vakaro, palygina spalva ir bendrai thumbup.gif kol kas visos krempudros nustumtos i sali
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 02 03, 16:59)
as lieku dekinga Mildukui uz gerai isreklamuota su vaizdine medziaga biodrogos tonini kremuka  wub.gif mazai reikia, matine oda padaro, issilaiko iki pat vakaro, palygina spalva ir bendrai  thumbup.gif kol kas visos krempudros nustumtos i sali

Kur Vilniuje jo rast? Noriu ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
azura isparduotuvej pardavineja, pabanyk. o jei nori naujo tada eik i biodroga spa centra, ten dar ir meginuka gali paprasyt, isbandymui labai gerai, dabar zinau kad vasarai pirksiu drekikli is ten jautriai odai wub.gif
Atsakyti
acnecolor pas mane kosmetinej pusmeti prabuvo, nenaudojau, per tamsi spalva, o kosmetologe taaajp isgyre... schmoll.gif
Atsakyti