Aš tai prie Aknecolor pripratau....Aš tamsesnio veido, tj man ne per tamsus tas kremas... ir tjp vaistinėj pirkau, galvoju, gal geriau nei iš tų parduotuvių bet nežinau, gal jau reikės kokį kitą kremą nusipirkt nes nuo aknecolor man labai blizga vedukas po poros valandu:4u: o kaip jums? ar išvis jo nenaudojate,mm?
QUOTE(AZURA @ 2007 01 25, 14:53)
Drauge parduoda BIODROGA PURAN FORMULA drekinanti kremuka su spalva, jai truputi per tamsi. Sio kremuko yra tik viena spalva. Konsistencija kaip krempudros, gerai maskuoja, nesimato ant odos. Jei kas nores, rasykit man i AZ
Tikrai labai geras, pritariu ir aš Tiesa, jis man irgi vos vos tamsokas, bet dabar pripratau, ir visai gerai atrodo
o koki krema su spalva naudojat siuo metu? as turiu lumene aqua, bet per tokius salcius su drekinamuoju kiek zinau nelabai gerai ? ka parekomenduotumet ? mano oda sausoka nors giluminiu spuogu ant zandu turiu
Kadangi nei pudrų, nei krempudrų kasdien nenaudoju, nusprendžiau pabandyti Clinique City Block kremą su "spalvyte". Pagal naudojimo instrukciją, jis turi būt naudojamas kaip makiažo pagrindas, bet man jis puikiai tiko ir pats vienas, ypač vasarą (turi SPF 15)...
Nusipirkau krema su atspalviu is Avon. Coa apie ji jau buvo kalbėta
Teou jau kokia 4-5 diena iš eilės, nu nematau aš to atspalvio
Jūs man, durnai, paiškinkit, ar tai kaip savaiminio įdegio kremas, ar koks biesas?
Teou jau kokia 4-5 diena iš eilės, nu nematau aš to atspalvio
Jūs man, durnai, paiškinkit, ar tai kaip savaiminio įdegio kremas, ar koks biesas?
O man patiko atspalvį suteikiantis kremas iš AVON Kai pabaigsiu vėl užsisakysiu .
Vilione ar apie tą patį kremą mes kalbam
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 01 31, 10:49)
O man patiko atspalvį suteikiantis kremas iš AVON Kai pabaigsiu vėl užsisakysiu .
Nu turbut, nežinau Jis toks su SPF20, is Solutions kolekcijos, rodos, praeitam kataloge su nuolaida buvo Už kažkur 15 Lt. nusipirkau...
O tu matai tą atspalvį ant veido??? Aš tai nifiga Gal dėl to, kad šiaip nebuvau labai balta, nu nesuprantu...
QUOTE(Vilione @ 2007 01 31, 11:10)
Nu turbut, nežinau Jis toks su SPF20, is Solutions kolekcijos, rodos, praeitam kataloge su nuolaida buvo Už kažkur 15 Lt. nusipirkau...
O tu matai tą atspalvį ant veido??? Aš tai nifiga Gal dėl to, kad šiaip nebuvau labai balta, nu nesuprantu...
Tas pats. Ir man nelabai atspalvis matosi, tik veido spalva man šiek tiek gražesnė atrodo
QUOTE(*Erika* @ 2007 01 31, 12:33)
Sveikos turiu lummene aqua kremuka su spalva, bet jis tepa rubus gal galit patart koki nebloga kuris neteptu rubu ?
visos pudros daugiau ar mažiau tepa rūbus Nors nelabai įsisvaizduoju, ką reik daryt, kad rūbai išsitepa
QUOTE(Baltija @ 2007 01 31, 13:39)
visos pudros daugiau ar mažiau tepa rūbus Nors nelabai įsisvaizduoju, ką reik daryt, kad rūbai išsitepa
nu labai paprastai jei striuke su auksta apykalle ir uzsisegi iki virsaus, kai salta, tai paprasciausiai sukinejant galva i sonus nuo zandikauliu nusivalo kremas ir ant sviesaus rubo matosi, tas pats su betkokiu megztiniu su stacia apykalle, net ir marskinukai nusitepa. kemo su spalva negali patepti tik ant zandu nes juokingai atrodysi.
QUOTE(*Erika* @ 2007 01 31, 13:55)
nu labai paprastai jei striuke su auksta apykalle ir uzsisegi iki virsaus, kai salta, tai paprasciausiai sukinejant galva i sonus nuo zandikauliu nusivalo kremas ir ant sviesaus rubo matosi, tas pats su betkokiu megztiniu su stacia apykalle, net ir marskinukai nusitepa. kemo su spalva negali patepti tik ant zandu nes juokingai atrodysi.
nu ir aš turiu lumene kremuką ir man nieko netepa. kremo toną neužtepu ir man jis šiaip puikiai įsigeria... nežinau kodėl tau tepa