QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 12, 10:41)
skirtumas akivaizdus. taciau ji nera tokia nepastebima, ant veido uzdeta kaip reikiant ir nenuostabu, nes kartuisunaudoji apie 2-3cm to kremuko, tai cia labai daug (arba blogai prisimenu ka anoj temoj parasei). ir veidas blizga, o ne matinis, atrodo riebus
Mano veidas riebus ir yra. O matosi todėl, kad neįtryniau gerai, tik užtepiau ir tiek, kai išsisklaido, taip neatrodo. Beje, man tie 2-3 cm yra labai nedaug,na po 0,5cm žirniuką skruostams, kaktai, dar nosis, smakras, ir aplyginimui - paakiai, smakro kraštas, apie ausis... tai ir gaunasi 2+cmi. Dėl blizgesio - pastebėjau, kad labai priklauso nuo veido paruošimo prieš tai: kuo labiau nušveistas nublizgintas (tarkim, su spiritiniu ar antiseptiniu valikliu) arba kuo kremo prieš tai pritepta, tuo riebiau ir atrodo. Beje, man su JOKIU kremu ar krempudra neatrodo veidas idealiai sausas - tik kompaktinės man nudžiovina. Šis tik maskuoja ir vos vos suteikia matiškumą, o man to užtenka (taip ir rašo jo anotacijoj internete).
Bet kokiu atveju, aš nepardavinėju ir nesiūlau pirkt, tik dalinuosi savo patirtimi ir taip pat siūlau išbandyt saviškį, jei kas nori Man, pavyzdžiui, labai patiko ir tiko, ir iš praktikos pastebėjau - draugė pas tą pačią kosmetologę buvo, po to užtepta buvo ir susitikom - nė už ką nepastebėjau, kad kažko pritepta Žinoma, kai pritrauki ir žiūri iš kelių cm, tada bet ką galima įžiūrėt Bet paprastai viešose vietose žmonės iš tokio atstumo nespokso