Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 12, 10:41)
skirtumas akivaizdus. taciau ji nera tokia nepastebima, ant veido uzdeta kaip reikiant doh.gif ir nenuostabu, nes kartuisunaudoji  apie 2-3cm to kremuko, tai cia labai daug (arba blogai prisimenu ka anoj temoj parasei). ir veidas blizga, o ne matinis, atrodo riebus

Mano veidas riebus ir yra. O matosi todėl, kad neįtryniau gerai, tik užtepiau ir tiek, kai išsisklaido, taip neatrodo. Beje, man tie 2-3 cm yra labai nedaug,na po 0,5cm žirniuką skruostams, kaktai, dar nosis, smakras, ir aplyginimui - paakiai, smakro kraštas, apie ausis... tai ir gaunasi 2+cmi. Dėl blizgesio - pastebėjau, kad labai priklauso nuo veido paruošimo prieš tai: kuo labiau nušveistas nublizgintas (tarkim, su spiritiniu ar antiseptiniu valikliu) arba kuo kremo prieš tai pritepta, tuo riebiau ir atrodo. Beje, man su JOKIU kremu ar krempudra neatrodo veidas idealiai sausas - tik kompaktinės man nudžiovina. Šis tik maskuoja ir vos vos suteikia matiškumą, o man to užtenka (taip ir rašo jo anotacijoj internete).
Bet kokiu atveju, aš nepardavinėju ir nesiūlau pirkt, tik dalinuosi savo patirtimi smile.gif ir taip pat siūlau išbandyt saviškį, jei kas nori wink.gif Man, pavyzdžiui, labai patiko ir tiko, ir iš praktikos pastebėjau - draugė pas tą pačią kosmetologę buvo, po to užtepta buvo ir susitikom - nė už ką nepastebėjau, kad kažko pritepta blink.gif Žinoma, kai pritrauki ir žiūri iš kelių cm, tada bet ką galima įžiūrėt lotuliukas.gif Bet paprastai viešose vietose žmonės iš tokio atstumo nespokso mirksiukas.gif
Atsakyti
bet kokiu atveju,odele tavo palyginus nebloga,su kremu ar be kremo.nes nera tu randeliu....vadinasi tie ir spuogeliai reti sveciai pas tave,ne kokie giluminiai
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 01 12, 17:51)
bet kokiu atveju,odele tavo palyginus nebloga,su kremu ar be kremo.nes nera tu randeliu....vadinasi tie ir spuogeliai reti sveciai pas tave,ne kokie giluminiai

Visokių buvo, buvo tikroji acnė užėjus, šiaip vienas didelis randelis ant kaktos yra dar nuo jaunatvinių spuogų, kitus tfu tfu tfu, sugebėjau neužsiaugint - prisižiūriu, nebetempiu į naktį, vos pradeda daugiau kilt, tepu, gydau, lekiu pas gydytojus... O spuogeliai - maždaug kasdien po vieną naują stambesnį atsiranda, per pms po kelis.
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 01 11, 23:55)
Deja, po valymo nuotraukos darytos 18,27, o su kremuku jau 19,11 - šiek tiek laiko praėjo, bet tikrai ne kelios valandos - jis tikrai taip stipriai maskuoja  thumbup.gif Dėl to aš ir išmečiau visas krempudras  thumbup.gif
Be to, spuogas raudonumo nepraranda net ir kelios h po valymo... bet jį prasčiau maskuoja, nes stipriau raudonas  doh.gif
Šiaip mano veiduke anksčiau didelė problema buvo spuogai, bet baigiu išsigydyti, su kosmetologės, pas kurią vaikštau pagalba, taip pat su nakvišų aliejum, skinorenu ir alijošiaus geliu. Dabar tik kartais koks iškyla, na per PMS ir kokie 5 gali būt, bet tokių didelių paprastai ne daugiau kaip 1-2 būna, o kartais ir nei vieno, labiau smulkesni kamuoja, taip pat inkštirai juodom viršūnėlėm... bet čia jau net ir krempudra nepadės  doh.gif
Netikinčioms, kad taip maskuoja, galiu leist pabandyt mirksiukas.gif Tik va, su pirkimu sunkiau - aš perku pas savo kosmetologę Kaune...  o kainytė apie 30-40 Lt rudenį buvo už 50 ml. dabar likę apie pusė tūbelės  ax.gif

As jau minejau savaji pirkini- drekinamaji krema su spalva is Lancome AQUA FUSION TEINTE. Man ten kaip krempudra, nors krempudru nemegstu , nes labai sunkina veida, bet kadangi cia kremas su spalva, tai kartais panaudoju biggrin.gif
Tai kas norite gero maskavimo, tai tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 01 12, 20:40)
As jau minejau savaji pirkini- drekinamaji krema su spalva is Lancome AQUA FUSION TEINTE. Man ten kaip krempudra, nors krempudru nemegstu , nes labai sunkina veida, bet kadangi cia kremas su spalva, tai kartais panaudoju  biggrin.gif
Tai kas norite gero maskavimo, tai tikrai rekomenduoju.

O kokia tavo oda? ir kokia kaina mazdaug sito kremo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorotti: 12 sausio 2007 - 20:47
QUOTE(Dorotti @ 2007 01 12, 21:47)
O kokia  tavo oda? ir kokia kaina mazdaug sito kremo?

na gal sakyciau misri- normali. net kosmetologe neivardino, tai nenoriu nusisneketi mirksiukas.gif biggrin.gif
kaina aplink 100lt (mokejau 30euru).
ir, beje, yra KETURI atspalviai, ne kaip dauguma kremu su spalva viena spalva.
Atsakyti
noreciau pabandyti biodrogos kremo su atspalvius, bet is kur nedideli kieki gauti vilniuje? raugyklos gatvej biodroga spa salonas turi, bet turbut originaliuose indeliuose ir normalaus kiekio. o man reiktu gal koki 10 ml g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 15:15)
noreciau pabandyti  biodrogos kremo su atspalvius, bet is kur nedideli kieki gauti vilniuje? raugyklos gatvej biodroga spa salonas turi, bet turbut originaliuose indeliuose ir normalaus kiekio. o man reiktu gal koki 10 ml g.gif

o tu gal kaina tiksliai zinaj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 13, 18:54)
Kiek žmonių, tiek odų tipų, tiek ir nuomonių lotuliukas.gif  O man dar pamozot gerai reikia, kad įsigertų

šiaip viena vaistiėj konsultantė sakė, kad šis kremas naudojamas labiau riebiai odai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 15:15)
noreciau pabandyti  biodrogos kremo su atspalvius, bet is kur nedideli kieki gauti vilniuje? raugyklos gatvej biodroga spa salonas turi, bet turbut originaliuose indeliuose ir normalaus kiekio. o man reiktu gal koki 10 ml g.gif

nueik pas kometologe, pasidaryk procedura ir paparasysi kremuko su spalva - turetu duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2007 01 08, 00:02)
o kur cia uzsisakinejat? kurioj neto padruotuvej?  bigsmile.gif  biggrin.gif kokia kainyte?  blush2.gif intriguojat  wub.gif

Aš jau "sutepu" n-tąją tūtelę kremo (49650) Avono,Visual Perfection Tint Releasing Moituzer .Visoms rekomenduoju,ir kainytė labai gera.Katalogėly 14,90,o dar jei su nuolaidėle... thumbup.gif
Ir dar vienas kremukas su spalva-kataloge rašo makiažo pagrindas,bet jis labiau kremas su spalva (19869,19885,19836)-geras irgi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2007 01 21, 17:40)
Aš jau "sutepu" n-tąją tūtelę kremo (49650) Avono,Visual Perfection Tint Releasing Moituzer .Visoms rekomenduoju,ir kainytė labai gera.Katalogėly 14,90,o dar jei su nuolaidėle... thumbup.gif
Ir dar vienas kremukas su spalva-kataloge rašo makiažo pagrindas,bet jis labiau kremas su spalva (19869,19885,19836)-geras irgi. bigsmile.gif

O kokio tipo pačios odelė? normali, sausoka, poriebė, spuoguota?
Atsakyti