QUOTE(sygyta @ 2007 01 11, 21:48)
na skirtumas didelis...bet manau ten kur raudonos demeles,tai ten po valymo ar kitokiu proceduru,o jau patepta odele,praejus nemazai laiko( bent keliom val ),kai demeliu nebebuvo..ar as teisi ar klystu?
Deja, po valymo nuotraukos darytos 18,27, o su kremuku jau 19,11 - šiek tiek laiko praėjo, bet tikrai ne kelios valandos - jis tikrai taip stipriai maskuoja
Dėl to aš ir išmečiau visas krempudras
Be to, spuogas raudonumo nepraranda net ir kelios h po valymo... bet jį prasčiau maskuoja, nes stipriau raudonas
Šiaip mano veiduke anksčiau didelė problema buvo spuogai, bet baigiu išsigydyti, su kosmetologės, pas kurią vaikštau pagalba, taip pat su nakvišų aliejum, skinorenu ir alijošiaus geliu. Dabar tik kartais koks iškyla, na per PMS ir kokie 5 gali būt, bet tokių didelių paprastai ne daugiau kaip 1-2 būna, o kartais ir nei vieno, labiau smulkesni kamuoja, taip pat inkštirai juodom viršūnėlėm... bet čia jau net ir krempudra nepadės
Netikinčioms, kad taip maskuoja, galiu leist pabandyt
Tik va, su pirkimu sunkiau - aš perku pas savo kosmetologę Kaune... o kainytė apie 30-40 Lt rudenį buvo už 50 ml. dabar likę apie pusė tūbelės