Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Tiffany @ 2007 01 09, 12:06)
galima sumaisyti su kitu kremu - tarkim, kad ir AC ar tokiu paciu, tik be atspalvio - ir spalvyte gausis tokia, kokios tu nori  4u.gif

nu jis nera labai tamsus. Kai aš į soliariumą kartais nueinu - tai tikrai tinka man ta spalva.
Atsakyti
Aš persimečiau prie tonuojančių kremų, kai nusivyliau bent 2 kosmetologių rekomenduotomis krempudromis. Naudoju Biodroga Puran formula, perku iš kosmetologės, kainytė apie 30-40 Lt, labai taupiai naudojasi ir labai gerai maskuoja, o idealiam maskavimui ir matiškumui (jis suteikia šiokį tokį matinį efektą, bet man vakare vis tiek visas "išplaukia", tokia jau oda, tai dedu kompaktinės vakare) ant viršaus dar kompaktinės antibakterinės plonai užtepu, ypač, jei kur nors einu - į vakarėlį, pvz (jei kas norės, galėsiu iš vakarėlio atsiųst nuotraukas, kaip užmaskuoja su kompaktine - pradžioje ir po). Jei odelė sausesnė, patariama po apačia dar kremuko patept... bet pas mane rieboka, tai labai gražiai naujų spuogelių neiškelia, ir dar senus padžiovina. Atspalvis jo yra tik vienas, bet gana šviesus - man reikia 1-2 šviesiausių pudros atspalvių (manhattan krempudros šviesiausias net per tamsus buvo), tai tonuojantis tik vos vos pagyvina spalvytę veido.
Smulkiau čia, rinktis PRODUCTS>BIOLOGICAL BEAUTY CARE SYSTEMS>PURAN FORMULA - pati pirma tūbelė priekyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 10 sausio 2007 - 08:52
Sveikos mergaitės ax.gif
aš neseniai nusipirkau Kosmadoj šios kompanijos toninį kremą (ne krempudrą): Charlotte Meentzen "Krautervital" Tagescreme getont natuell (Tinted day cream natural)
man super wub.gif negalvojau, kad kremukas su spalva taip gerai maskuotų, tačiau kartu odos neapkrauna kaip krempudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2007 01 10, 09:50)
Aš persimečiau prie tonuojančių kremų, kai nusivyliau bent 2 kosmetologių rekomenduotomis krempudromis. Naudoju Biodroga Puran formula, perku iš kosmetologės, kainytė apie 30-40 Lt, labai taupiai naudojasi ir labai gerai maskuoja, o idealiam maskavimui ir matiškumui (jis suteikia šiokį tokį matinį efektą, bet man vakare vis tiek visas "išplaukia", tokia jau oda, tai dedu kompaktinės vakare) ant viršaus dar kompaktinės antibakterinės plonai užtepu, ypač, jei kur nors einu - į vakarėlį, pvz (jei kas norės, galėsiu iš vakarėlio atsiųst nuotraukas, kaip užmaskuoja su kompaktine - pradžioje ir po). Jei odelė sausesnė, patariama po apačia dar kremuko patept... bet pas mane rieboka, tai labai gražiai naujų spuogelių neiškelia, ir dar senus padžiovina. Atspalvis jo yra tik vienas, bet gana šviesus - man reikia 1-2 šviesiausių pudros atspalvių (manhattan krempudros šviesiausias net per tamsus buvo), tai tonuojantis tik vos vos pagyvina spalvytę veido.
Smulkiau čia, rinktis PRODUCTS>BIOLOGICAL BEAUTY CARE SYSTEMS>PURAN FORMULA - pati pirma tūbelė priekyje.

ar labai sausina odele? Mane domina nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 11, 07:46)
ar labai sausina odele? Mane domina nuotraukytes  4u.gif

Bent jau man - nesausina, aš iš vakaro išsitepu alijošiaus geliu, o ryte iš karto tepu tonuojantį, netepu jokio kremo po apačia, ir vakare dar turiu papudruot kompaktine, nes veidukas toks besiriebaluojantis mano... o maskuoja neblogai, pačių spuogų, aišku, neužlygina, bet spalvytę duoda neutralią, gal vos vos tamsesnė dėmelė toj vietoj thumbup.gif Dėl nuotraukyčių - prašom emailą į až parašyt, persiųsiu... bent jau kaip po vakarėlio atrodo iš arti (su tonuojančiu kremu ir kompaktine pudra) - maždaug 6-7h po pasidažymo rolleyes.gif ir vakarėlio metu iš truputį toliau, bet su geros kokybės fotiku, pritraukta smile.gif
Ir dabartines su telefonu nufotkinsiu, bet tik vakare galesiu persiust - tik tonuojantis kremukas, jokio maskuojančio pieštuko apačioj, jokios kompaktinės...
Beje, labai maloniai kvepia wub.gif aš pradžioje būtent dėl kvapo jį ir įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 11 sausio 2007 - 08:53
Neseniai pirkau Lumene arctic aqua kremuka, duodanti atspalvi, na tai ji naudoju tada, kai nera ant odos jokiu spuogeliu ir panasiai nes tikrai nieko nemaskuoja ax.gif Nors spalvyte tai tikrai pagyvina, gerai ypac tada kai tingiu isvis "makiazintis" tada uzsitepu sita ir nededu jokiu pudru, nieko smile.gif
Atsakyti
O aš padariau nuotraukyčių... iš pradžių darbe, 4-5h po užsitepimo, po to apie 18-19h, prieš pat nuvalant, tada nuvalius doh.gif , ir galiausiai nuvalius vėl užtepiau greituoju ant skruostų... Efektas matomas: raudonumą paslepia apie 80-90% (sunkiau slepia riebesnėse vietose, kaip ant nosies), šiek tiek išlygina... vaizdeliai - čia, tik paskutinės teptos greituoju, nepalyginta aplink ausis kremukas... tai gali nelabai gražiai žiūrėtis krašteliuose blush2.gif Paprastai vakare užtepus alijošiaus kremo ryte odelė nebūna tokia raudonai dėmėta ir ne tokia riebi ant nosytės, tai todėl nevalius ir tepu... nes kitaip ne taip gražiai dengiasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 11 sausio 2007 - 19:41
Wow! skirtumas toks akivajzdus, ir labai graziai atrodo pasitepus. tik tavo vejduke didesne problema raudonos demes, o ne patys spuogai...bet gal gali pasakyti kur toki tonuojanti krema galima nusipirkti? ir kokia jo kaina? blush2.gif ax.gif manau tikrai verta isbandyti, nes labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
na skirtumas didelis...bet manau ten kur raudonos demeles,tai ten po valymo ar kitokiu proceduru,o jau patepta odele,praejus nemazai laiko( bent keliom val ),kai demeliu nebebuvo..ar as teisi ar klystu? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 11 sausio 2007 - 22:01
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 11, 16:04)
Neseniai pirkau Lumene arctic aqua kremuka, duodanti atspalvi, na tai ji naudoju tada, kai nera ant odos jokiu spuogeliu ir panasiai nes tikrai nieko nemaskuoja  ax.gif Nors spalvyte tai tikrai pagyvina, gerai ypac tada kai tingiu isvis "makiazintis" tada uzsitepu sita ir nededu jokiu pudru, nieko smile.gif

Aš irgi tokį patį turiu, tai odytė labai gražiai atrodo, dar gerai drėkina (oda mano sausa) thumbup.gif . O jei kur spuogelis vienas išdygsta, jis būna užmaskuojamas ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 01 11, 21:48)
na skirtumas didelis...bet manau ten kur raudonos demeles,tai ten po valymo ar kitokiu proceduru,o jau patepta odele,praejus nemazai laiko( bent keliom val ),kai demeliu nebebuvo..ar as teisi ar klystu? thumbup.gif

Deja, po valymo nuotraukos darytos 18,27, o su kremuku jau 19,11 - šiek tiek laiko praėjo, bet tikrai ne kelios valandos - jis tikrai taip stipriai maskuoja thumbup.gif Dėl to aš ir išmečiau visas krempudras thumbup.gif
Be to, spuogas raudonumo nepraranda net ir kelios h po valymo... bet jį prasčiau maskuoja, nes stipriau raudonas doh.gif
Šiaip mano veiduke anksčiau didelė problema buvo spuogai, bet baigiu išsigydyti, su kosmetologės, pas kurią vaikštau pagalba, taip pat su nakvišų aliejum, skinorenu ir alijošiaus geliu. Dabar tik kartais koks iškyla, na per PMS ir kokie 5 gali būt, bet tokių didelių paprastai ne daugiau kaip 1-2 būna, o kartais ir nei vieno, labiau smulkesni kamuoja, taip pat inkštirai juodom viršūnėlėm... bet čia jau net ir krempudra nepadės doh.gif
Netikinčioms, kad taip maskuoja, galiu leist pabandyt mirksiukas.gif Tik va, su pirkimu sunkiau - aš perku pas savo kosmetologę Kaune... o kainytė apie 30-40 Lt rudenį buvo už 50 ml. dabar likę apie pusė tūbelės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 11 sausio 2007 - 22:57
QUOTE(Mildukas @ 2007 01 11, 18:39)
O aš padariau nuotraukyčių... iš pradžių darbe, 4-5h po užsitepimo, po to apie 18-19h, prieš pat nuvalant, tada nuvalius  doh.gif , ir galiausiai nuvalius vėl užtepiau greituoju ant skruostų... Efektas matomas: raudonumą paslepia apie 80-90% (sunkiau slepia riebesnėse vietose, kaip ant nosies), šiek tiek išlygina... vaizdeliai - čia, tik paskutinės teptos greituoju, nepalyginta aplink ausis kremukas... tai gali nelabai gražiai žiūrėtis krašteliuose  blush2.gif Paprastai vakare užtepus alijošiaus kremo ryte odelė nebūna tokia raudonai dėmėta ir ne tokia riebi ant nosytės, tai todėl nevalius ir tepu... nes kitaip ne taip gražiai dengiasi  doh.gif

skirtumas akivaizdus. taciau ji nera tokia nepastebima, ant veido uzdeta kaip reikiant doh.gif ir nenuostabu, nes kartuisunaudoji apie 2-3cm to kremuko, tai cia labai daug (arba blogai prisimenu ka anoj temoj parasei). ir veidas blizga, o ne matinis, atrodo riebus
Atsakyti