Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Kamilla @ 2006 12 13, 09:50)
Pas mane problematiška oda (spuogeliai ir visi kiti "džiaugsmai") tai jaučiu man kremukai su atspalviu nelabai padės rolleyes.gif  krempudrą nelabai mėgstu naudoti, naudoju "iš reikalo", bet ar yra iš ko rinktis?  blink.gif  verysad.gif

Aš turiu Eucerin (Abdeckceme Correttore in Crema), jį reikia tepti tik ant spuogelio, tai jį džiovina/gydo + su spalva, tai užmaskuoja
Atsakyti
man tas lumene mazai drekina, ji galiu teptis tik ant toniku padrekintos, dar slapios odos. o jei be toniko, tai jis labai greitai susigeria, nespeju issimozoti. labai nedaug suteiki spalvos ir kad skaistumo duotu tai schmoll.gif
Atsakyti
Man kažkaip Acnecolor panašesnė į krmepudrą, o tai kokiam odos tipui,atspalviui tinka,nes esu daugiau rudaodė,tai ar "nenuryžins" manęs? smile.gif
Atsakyti
nenurodytas odos tipas, bet manau jei ji skirta spuoguotai odai, ta turbut misriai riebiai tinka. jeigu tepti ja saikingai tai ji duoda vos vos atspalvio, o maskuoja labai gerai
Atsakyti
4u.gif turiu ish avon krema suteikianti veidui spalva...nu kazkas panashaus..taj labaj patenkinta vakare tepu karites...o ryte ta su atspalviu ishkarto oda kitaip atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien dar ir Nivea drėkiklį su atspalviu (Tinted moisturising care/Natural), susiviliojau nemaža nuolaida Droge ax.gif Tai nieko toks biggrin.gif , spalva šviesesnė nei Lumene, gerai įsigeria...
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 28, 16:58)
4u.gif  turiu ish avon krema suteikianti veidui spalva...nu kazkas panashaus..taj labaj patenkinta vakare tepu karites...o ryte ta su atspalviu ishkarto oda kitaip atrodo  thumbup.gif

gal gali parasyti to kremo is avon pavadinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2006 12 29, 02:29)
gal gali parasyti to kremo is avon pavadinima blush2.gif

"Visual Perfection" tint releasing moisturiser SPF 20

chia taip parashyta ant pakuotes

o lt kitoj pusej "atspalvi suteikiantis drekinamasis veido kremas (SPF 20)

4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, tai Avon yra du atspalvį suteikiantys kremai:

Sheer Botanicals Tinted Moisturiser SPF 15
Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF 15, 30 ml, buvo 3 atspalviai pasirinkimui.
Kiek pamenu nuo vasaros pradžios juo jau neprekiauja.

Visual Perfection Tint Relasing Moisturizer SPF 20
Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas SPF 20, 50 ml.

Abiejų kremų pavadinimai i lietuvių kalbą išversti taip pat... Kaip čia taip gali būti... g.gif
Ar yra čia kas nors, kas išbandė abu? Ar yra tarp jų skirtumas? Esu išbandžiusi tą pirmąjį, tai man nelabai jis tiko. Kažin ar verta dabar tuo antru susigundyti? g.gif
Atsakyti
Aš galvoju užsisakyti šį

Gal kas jį naudojo ir gali parašyti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Man tai Visual Perfections thumbup.gif Užsisakiau jau antrą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxa @ 2006 12 30, 03:47)
Aš galvoju užsisakyti šį

Gal kas jį naudojo ir gali parašyti atsiliepimus  ax.gif

ash naudoju ir man lb patikoishkarto splava veidukas igauna ir atrodo grazhiai jokiu rudesniu demeliu veidukas svyti thumbup.gif
Atsakyti