Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(jadzka @ 2006 12 10, 12:03)
Prašom plačiau apie jį ax.gif kokia kaina, kokios spalvos ir pan.

ai kad aš nelabai gilinausi. aerouoste labai nedaug laiko turejau, tai begom nusipirkau. spalva atrodo tik viena ir tebūna, o kainos nebeprisimenu. gal kokie 7-8 svarai. kažkas sakė kad Vilniuj yra The body shop'as... tai jaučiu visa info ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 12 10, 11:53)
the body shop'o. siaip jis ir mano perdžiūvusiai skurytei labai gerai  thumbup.gif

bigsmile.gif

QUOTE(jadzka @ 2006 12 10, 12:03)
turėjau aš ir Lumene ir nivea. Nivea nepatiko, nes nedrėkino pakankamai ir spalvos doh.gif:
Lumene labai natūraliai atrodė. Tik gal vasarai tinkamesnis, nes labai jau lengvas ir spindesio duoda. Veidukas labai gaiviai atrodė...
Prašom plačiau apie jį ax.gif kokia kaina, kokios spalvos ir pan.

Nivea man apskritai nelabai patinka schmoll.gif , apie Lumene galvoju... Bet gal ir tokiu metų laiku gerai? Na, kad einant šiukšles išnešt pudra tepliotis nereiktų hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 10 gruodžio 2006 - 20:51
QUOTE(delamorte @ 2006 12 10, 21:54)
bigsmile.gif
Nivea man apskritai nelabai patinka schmoll.gif , apie Lumene galvoju... Bet gal ir tokiu metų laiku gerai? Na, kad einant šiukšles išnešt pudra tepliotis nereiktų hihihi.gif

Man Lumene tikrai fainas. Svarbiasia - suteikia spindesio. Jei nereik daug maskuot tikrai mielas. Ir oda sudrėkinta jaučiasi wub.gif
Atsakyti
Aš naudoju iš avono atspalvi suteikianti krema, tai tikrai labai patenkinta, net pudros jokios nebereik naudot, veidas toks rusvas buna. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 12 10, 20:55)
ai kad aš nelabai gilinausi. aerouoste labai nedaug laiko turejau, tai begom nusipirkau. spalva atrodo tik viena ir tebūna, o kainos nebeprisimenu. gal kokie 7-8 svarai. kažkas sakė kad Vilniuj yra The body shop'as... tai jaučiu visa info ten.  ax.gif

nusipirkau Lancome drekinamaji krema su spalva is AQUA FUSION , ten yra trys spalvos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Pasiryžau ir nusipirkau Lumene Arctic Aqua drėkiklį su atspalviu, tai toks superinis thumbup.gif , kad galvoju fool.gif kad anksčiau nesiryžau. Man labai gerai suvienodina odos spalvą ir patinka, kad drėkina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delamorte: 12 gruodžio 2006 - 22:34
Turėjau Nivea, nepatiko visai, nei drėkinimo, nei maskavimo, nors truputuką. Paskui nusipirkau Lumene, tas išvis didelis š... pasirodė, sesei atidaviau, jai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 12 13, 00:25)
Turėjau Nivea, nepatiko visai, nei drėkinimo, nei maskavimo, nors truputuką. Paskui nusipirkau Lumene, tas išvis didelis š... pasirodė, sesei atidaviau, jai patinka.

Maskavimo tikėtis nereikia, nes tai kremas, suvienodina odos spalvą ir viskas, o dėl patikimo tai taip, vienodo recepto, kad tiktų visiems nėra smile.gif
Atsakyti
Pas mane problematiška oda (spuogeliai ir visi kiti "džiaugsmai") tai jaučiu man kremukai su atspalviu nelabai padės rolleyes.gif krempudrą nelabai mėgstu naudoti, naudoju "iš reikalo", bet ar yra iš ko rinktis? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilla @ 2006 12 13, 10:50)
Pas mane problematiška oda (spuogeliai ir visi kiti "džiaugsmai") tai jaučiu man kremukai su atspalviu nelabai padės rolleyes.gif  krempudrą nelabai mėgstu naudoti, naudoju "iš reikalo", bet ar yra iš ko rinktis?  blink.gif  verysad.gif

spuogelių tikrai nepaslėps, o be to ten yra medžiagų kemšančių poras, tai jei kemšasi poros geriau nepirk lumene. aš apie šitą kalbu.
Atsakyti
QUOTE(Kamilla @ 2006 12 13, 10:50)
Pas mane problematiška oda (spuogeliai ir visi kiti "džiaugsmai") tai jaučiu man kremukai su atspalviu nelabai padės rolleyes.gif  krempudrą nelabai mėgstu naudoti, naudoju "iš reikalo", bet ar yra iš ko rinktis?  blink.gif  verysad.gif

Vaistinėse būna spalvinamieji gydomieji kremai. Berods Eucerin, Acnecolor ir pan.
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 12, 22:33)
Pasiryžau ir nusipirkau Lumene Arctic Aqua drėkiklį su atspalviu, tai toks superinis thumbup.gif , kad galvoju  fool.gif kad anksčiau nesiryžau. Man labai gerai suvienodina odos spalvą ir patinka, kad drėkina smile.gif

siandien eisiu ieškoti blush2.gif pernai lumene kažkutį turejau tai patenkinta buvau thumbup.gif
Atsakyti