Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Baltija @ 2006 10 07, 18:13)
angel's touch, nelabai jie ką maskuoja  smile.gif  Tai kaip kremas, vos vos suteikiantis kažkokį  atspalvį, labai tinka vasarai, kai nesinori apsunkinti veido  per daug  ax.gif maskavimo funkcijos tikrai neatlieka  schmoll.gif

tai tada ir toliau naudosiu savo losijona,jis bent jau nei megztiniu, nei patalynes neteplioja ax.gif dekui uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
jei apie ta pati galvoju, tai turejau is avono . jokio stebuklo nebuvo. kremas su granulem mazutem, tepant jos istripsta ir duoda ta atspalvi. bet neduok dieve gerai neapsiziuresi iseisi su druziu ant zando
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 08, 11:04)
jei apie ta pati galvoju, tai turejau is avono . jokio stebuklo nebuvo. kremas su granulem mazutem, tepant jos istripsta  ir duoda ta atspalvi. bet neduok dieve gerai neapsiziuresi iseisi su druziu ant zando

lotuliukas.gif aš ir tokį turiu, Visual Perfection, tikrai gali kokį kartą dryžuota išeiti. O šiaip tai jis man nelabai patinka, labai jau veidas blizga, kaip riebaluotas, nors mano veido oda sausa, bet vis tiek nesusigeria schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 08, 11:04)
jei apie ta pati galvoju, tai turejau is avono . jokio stebuklo nebuvo. kremas su granulem mazutem, tepant jos istripsta  ir duoda ta atspalvi. bet neduok dieve gerai neapsiziuresi iseisi su druziu ant zando

Kaip suprast "jokio stebuklo nebuvo"? Aš vis Lumene pažiūriu, bet nesiryžtu nusipirkt.. Bet šiokį tokį atspalvį suteikia?? Ar nelabai??
Atsakyti
QUOTE(angel's touch @ 2006 10 07, 22:10)
tai tada ir toliau naudosiu savo losijona,jis bent jau nei megztiniu, nei patalynes neteplioja  ax.gif dekui uz paaiskinima  4u.gif

tai kad normalūs neteplioja g.gif nebandžiau nei lumene, nei nivea'u, bet ta kur turiu tepi kaip kremą, jis susigeria ir viskas. jokių rudų kaklų thumbup.gif man kaip tinginei tai nepamainomas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 10 gruodžio 2006 - 00:10
QUOTE(MAMICY @ 2006 12 10, 01:10)
tai kad normalūs neteplioja  g.gif  nebandžiau nei lumene, nei nivea'u, bet ta kur turiu tepi kaip kremą, jis susigeria ir viskas. jokių rudų kaklų  thumbup.gif  man kaip tinginei tai nepamainomas dalykas.

O kokios firmos naudoji?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 12 10, 01:06)
O kokios firmos naudoji?

the body shop'o. siaip jis ir mano perdžiūvusiai skurytei labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 10, 00:47)
Kaip suprast "jokio stebuklo nebuvo"? Aš vis Lumene pažiūriu, bet nesiryžtu nusipirkt.. Bet šiokį tokį atspalvį suteikia?? Ar nelabai??

turėjau aš ir Lumene ir nivea. Nivea nepatiko, nes nedrėkino pakankamai ir spalvos doh.gif:
Lumene labai natūraliai atrodė. Tik gal vasarai tinkamesnis, nes labai jau lengvas ir spindesio duoda. Veidukas labai gaiviai atrodė...

QUOTE(MAMICY @ 2006 12 10, 12:53)
the body shop'o. siaip jis ir mano perdžiūvusiai skurytei labai gerai  thumbup.gif

Prašom plačiau apie jį ax.gif kokia kaina, kokios spalvos ir pan.
Atsakyti
as norejau paklaust, ar kas nors esat bande Avene misriai/riebiai odai kremuka su spalva? as maciau pirkt viena normalu (be spalvos) o kita su spalva.. tas kur be spalvos buvo tai ir meginuka turejau ir man patiko tas kremas, o va dabar idomu kaip tas su spalvele kremukas ax.gif gal reiks paprasyt meginuko vaistinej ir isbandyt g.gif
Atsakyti
Nemėgstu dažytis krempudromis. tiesiog man veidas atrodo nenatūraliai. naudoju Lumene kremą su spalva. super duper daikčiukas wub.gif esu blyškaus veido (nežinau nuo ko priklauso, bet kartais tokia būnu biggrin.gif ). Kremukas puikiai įsigeria, veidukas atrodo natūraliai, trp. rudesnis smile.gif gražus, lygus. o jei jau nori paslėpti kokius defektus - šis kremas nepaslėps. jis tik veidui suteikia spalvą, nepaslėpdamas raudonų skruostukų wub.gif kartais taip gražu kaip matosi raudoni skruostukai, ne dirbtinai sukurti 4u.gif
Atsakyti
O ta krema reikia nuvalyti kaip pavyzdziui krempudra ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 12 10, 17:32)
O ta krema reikia nuvalyti kaip pavyzdziui krempudra ? 4u.gif

aš tai paprastai su vandeniu nusiplaunu smile.gif ir tada losjonu.
Atsakyti