Nesąmonė tie kremai , nesilaiko spalva visai , paskui nusitrina.
QUOTE(Bajm @ 2006 09 05, 17:35)
nu man jau geriau tas Lumene kremas atrodo ant veido
šiandien buvau Maximoj, Droge, Koslinoj
tai pastebėjau, jog tokių kremų su spalva yra visai nemažai
o žiemai tas kremas nelabai tinka?
šiandien buvau Maximoj, Droge, Koslinoj
tai pastebėjau, jog tokių kremų su spalva yra visai nemažai
o žiemai tas kremas nelabai tinka?
As tai ji naudoju ir ziema
Mano oda misri, tai skruostus, patepu drekinamuoju kremu ziema, o paskui Lumene kremuku ir viskas
Pats pigiausias variantas tai avon color trendo makiazo pagrinda maisyti su drekinamuoju kremu.
QUOTE(Lalaa @ 2006 10 04, 17:29)
As tai ji naudoju ir ziema
Mano oda misri, tai skruostus, patepu drekinamuoju kremu ziema, o paskui Lumene kremuku ir viskas
mano oda per daug rausta
žiemai netinka
bet šiaip neblogas kremukas
Na as irgi isiterpsiu
Pernai is JAV parsiveziau Neutrogena krema suteikianti atspalvi. nu super man jis, sulygina veido spalva ir neapkrauna, neapsunkina veiduko aisku kai iskyla koks nenaudelis spuogas tai jo nepaslepia idealiai, bet galima kentet. gaila kad dar lietuvoj nemaciau sito butent kremo tai teks ieskot kazkokio pakaitalo
Pernai is JAV parsiveziau Neutrogena krema suteikianti atspalvi. nu super man jis, sulygina veido spalva ir neapkrauna, neapsunkina veiduko aisku kai iskyla koks nenaudelis spuogas tai jo nepaslepia idealiai, bet galima kentet. gaila kad dar lietuvoj nemaciau sito butent kremo tai teks ieskot kazkokio pakaitalo
QUOTE(kristi3d @ 2006 10 05, 06:25)
Na as irgi isiterpsiu
kaip apsidziaugiau perskaicius tavo zinute , as kaip tik esu dabar JAV reiks ir man pabandyti Neutrogena krema nusipirkti, nes jo kaina tikrai prieinama
Dorinda smagu kad nudziuginau. pamenu kai pirkau buvo dvieju rusiu vienas tipo naujove tai brangesnis buvo ir talpa mazesne o sito buteliukas su pompele ir didesnis ir pigesnis ir jegele. tikiuosi ir tau patiks.
QUOTE(kristi3d @ 2006 10 05, 07:55)
Dorinda smagu kad nudziuginau. pamenu kai pirkau buvo dvieju rusiu vienas tipo naujove tai brangesnis buvo ir talpa mazesne o sito buteliukas su pompele ir didesnis ir pigesnis ir jegele. tikiuosi ir tau patiks.
labai aciu atkreipsiu demesi tai kaip supratau reik ziuret kur su pompele yra ar ne?
Na jei nori tiksliai tokio kaip pas mabe, tai taip - ieskok su pompele. O kitas kuris praejusia 2005 vasara buvo naujove tai tas buvo be pompeles o tubelej. tik nezinau kuo jie skiriasi, gal tik ipakavimo groziu
skaiciau skaiciau ir galvojau apie kokias cia butent priemones kalba eina ,tai cia kazkas panasaus kaip krempudra? uztepi ryte,vakare nusivalo?cia is tu pasaisakymu kad striuke kazkam tepa nsuprendziau, as tai naudojau kuno losijona Johnson's holiday skin, siaip nu ne super ten kazka paslepia,bet tai skirtumas matosi,oda tikrai igavus tamsesni atspalvi,tik kad jis tikrai netepa nikeo,tai pagalvojau gal tie jusu kremukai,dar ir uzmaskuoja ka nors ir nezinau ar bandyt,nes jei bus toks pat rezultatas kaip po losijono sito,tai jau geriau ta pati naudosiu ir dar nieko jis man neteps bet jei tie kremukai gan gerai maskuoja,tai visai susigundyciau isbandyt
angel's touch, nelabai jie ką maskuoja Tai kaip kremas, vos vos suteikiantis kažkokį atspalvį, labai tinka vasarai, kai nesinori apsunkinti veido per daug maskavimo funkcijos tikrai neatlieka