as turiu is Avon ta visu giriama krema, suteikinati veidui spalva. tai as panaudojau biski, bet paskui paziurejau kad labai poras jis man uzkemsa, ir kartais kai tepdavausi tai tos rudos daleles tokios stmabios ar kaip cia pasakyt papuldavo ir toki rudi bruksniai gaudavosi. reikdavo viska nusiplaut. ir is naujo tept. va tai nelabai man jis paliko ispudi.
LUMENE BLUE HYDRA LUMINOUS MATT
Tinted Day Cream
naudoju jau labai seniai, puikus
bandziau Hydra drops, tai baisu buvo, demem visas veidas po keliu valandu nueidavo, kazkoks neatsparus buvo, tik prisiliesdavai ir tepdavo
Tinted Day Cream
naudoju jau labai seniai, puikus
bandziau Hydra drops, tai baisu buvo, demem visas veidas po keliu valandu nueidavo, kazkoks neatsparus buvo, tik prisiliesdavai ir tepdavo
QUOTE(raskladushke @ 2006 05 11, 20:17)
as turiu is Avon ta visu giriama krema, suteikinati veidui spalva. tai as panaudojau biski, bet paskui paziurejau kad labai poras jis man uzkemsa, ir kartais kai tepdavausi tai tos rudos daleles tokios stmabios ar kaip cia pasakyt papuldavo ir toki rudi bruksniai gaudavosi. reikdavo viska nusiplaut. ir is naujo tept. va tai nelabai man jis paliko ispudi.
Tai tuos rudus bruksniukus gi galima islyginti, patepi ir issiskirsto jie, issitepa graziai na, nelabai pavyko cia man pasakyt, kas as norejau
Aš kartais naudoju Avon atspalvį suteikiantį kremą.
QUOTE(Vitulka @ 2006 05 10, 13:03)
O man itas nepatiko. Labai jau suinkiai tepėsi, nelengvas
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 11, 20:37)
O kur jo galima nusipirkti? As kiek ziurejau droge, sarmoj tai neradau, teko visai kitoki pirkti, o noreciau isbandyti sita. Gal tik as ziopla nesugebejau susirasti, gal kuri galetu ikelto foto kaip jo pakuote atrodo?
Siaip naudojau gan ilgai avono, man patiko ir tiko, tai gal ir sitas bus neblogesnis
atsirades yra naujas lumene kremukas su spalva, kazkoks su sping water , bet mano akim ziurint nesiskiria nuo to dabartinio. bajm, mano galva, jis tau nebus tamsus, tik del blizgejimo nieko pasakyt negaliu, na jis neriebus tikrai, bet jis nepadaro matines odos kaip kai kurie kremai.
sveikutes nu jus man pasakykit kaip cia juos reikia naudoti , ar juos reika vienus tepti ant veido ar ant paprasto drekinamojo kremo, nelabai suprantu jau seniai noriu isbandyti bet nezinau kaip jie cia naudojasi labai aciu
QUOTE(sonatukas1 @ 2006 03 06, 11:36)
as anglijoje sumokejau 25 litus na cia visko pilna gali rasti taip pigiai
Papildyta:
as turejau ji, bet ten yra dvieju spalvu. turejau light tai man buvo per svelnus, visai nesimate efekto, todel atidaviau draugei
Papildyta:
as turejau ji, bet ten yra dvieju spalvu. turejau light tai man buvo per svelnus, visai nesimate efekto, todel atidaviau draugei
O kur tu Sonatuk taip pigiai ten radai?