Sveikutės,
Kokius kremukus su spalvyte naudojat. Man nelabai reikia kreminės pudros, nes nedaug ką maskuot, bet norisi tiesiog sulyginti veiduko spalvytę.
Turiu Dior'o Hydra move Creme Teintee tik gal labiau jis vasarą tinka, nes tamsokas, dabar naudoju Lumene Hydra Luminuos matt. Tinted day creme, bet jau irgi į pabaigą. Ką jūs naudojat? gal galit rekomenduot?
QUOTE(jadzka @ 2006 02 11, 01:42)
Sveikutės,
Kokius kremukus su spalvyte naudojat. Man nelabai reikia kreminės pudros, nes nedaug ką maskuot, bet norisi tiesiog sulyginti veiduko spalvytę.
Turiu Dior'o Hydra move Creme Teintee tik gal labiau jis vasarą tinka, nes tamsokas, dabar naudoju Lumene Hydra Luminuos matt. Tinted day creme, bet jau irgi į pabaigą. Ką jūs naudojat? gal galit rekomenduot?
Kaip suprantu, kalbi apie toninius kremus? Turiu "Ziornyj zemciug" drekinamaji veido krema su atspalviu. Kazkas rekomendavo ir isigijau.
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 11, 00:05)
Kaip suprantu, kalbi apie toninius kremus? Turiu "Ziornyj zemciug" drekinamaji veido krema su atspalviu. Kazkas rekomendavo ir isigijau.
o kur įvertinimas kremo ?
pati naudoju LUMENE Hydra Drops, labai patenkinta esu
turiu Lumene Blue, hydra luminous matt, tai man per tamsus
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 11, 09:30)
turiu Lumene Blue, hydra luminous matt, tai man per tamsus
Man tai pats tas, gal net tamsesnio norėčiau.
Šiaip tai abu labai patinka, veidas atrodo natūraliai ir spalvytė atsigaivina : Tik aš nerami dūšia ir man ko nors naujo reikia
QUOTE(Baltija @ 2006 02 11, 00:19)
hydra drops tai labai
QUOTE(Indijaa @ 2006 02 11, 12:42)
hydra drops tai labai
Bet lumene hydra drops ne kremas su spalva, o kremine pudra
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 11, 13:30)
Bet lumene hydra drops ne kremas su spalva, o kremine pudra
makiažo kremas, tai šiaip jis nemaskuoja, tik sulygina veido spalvą ir yra peršviečiamas, tai man jis kaip kremas su spalva
As turiu Acnecolor krema nuo spuogu, bet man jis per tamsus. Maciau vichy firmos kremu, tai ten buvo keli atspalviai.
QUOTE(xlr @ 2006 02 12, 13:51)
As turiu Acnecolor krema nuo spuogu, bet man jis per tamsus. Maciau vichy firmos kremu, tai ten buvo keli atspalviai.
Acnecolor - man nepatiko. Jis ir nelabai gerai maskavo ir tragiškas skonis Kai su bernuku bučiavausi - tai jis paklausė ką per brudą užsimozojau ant snukučio, nes labai jau kartus buvo...
Man patinka AVONo atspalvį suteikiantis kremas