mocha- nepergyvenk jai tos smulkiosios džiuna šaknys..svarbu kad nedžiutu tos stambiosios..smulkiosios laikinos kiek skaičiau...
QUOTE(mocha @ 2011 02 08, 14:10)
Nusipirkau prieš mėnesį laiko gal
tai gal pašalo, kol į parduotuvę ar namo keliavo?
QUOTE(evers @ 2011 02 08, 14:14)
mocha- nepergyvenk jai tos smulkiosios džiuna šaknys..svarbu kad nedžiutu tos stambiosios..smulkiosios laikinos kiek skaičiau...
Bet tai tų stambių irgi nėra daug, kelios vos. Va tame ir keisčiausia. Arba nunaikinau, arba nežinau Sunyko turbūt. Nors dabar papurškiau vandens dulksna šaknis, kai kurios pažaliuoja švelniai žalia spalva, o kitos tai jau ir lieko kažkokios geltonos.
Man atrodo, kol nenumarinau visai, gal kas norit priglaust nupiepelę, padovanočiau?Šeštadienį į Vilnių varau ryte, galėtų kas paimti iš manęs, Vilniaus nepažįstu. Dar kaunietėm pasiūlymas galioja
QUOTE(mocha @ 2011 02 08, 15:19)
Bet tai tų stambių irgi nėra daug, kelios vos. Va tame ir keisčiausia. Arba nunaikinau, arba nežinau
ir pas mano šaknų nedaug,bet lapai gražus standus...ir naujus matau leidžia..tai turbūt pakanka drėgmės kiek gauna per jas..aš merkiu karta į savaite..kas antra diena apipurškinėju...
QUOTE(evers @ 2011 02 08, 14:23)
ir pas mano šaknų nedaug,bet lapai gražus standus...ir naujus matau leidžia..tai turbūt pakanka drėgmės kiek gauna per jas..aš merkiu karta į savaite..kas antra diena apipurškinėju...
Lapai tvakoj ir pas mane, bet mane ta gėlė baugina, tokia baimė, kad aš ją numarinsiu o nesinori, kažkada žydėtų gi gražiai
QUOTE(mocha @ 2011 02 08, 14:19)
Man atrodo, kol nenumarinau visai, gal kas norit priglaust nupiepelę, padovanočiau?Šeštadienį į Vilnių varau ryte, galėtų kas paimti iš manęs, Vilniaus nepažįstu. Dar kaunietėm pasiūlymas galioja
aš neatsisakyčiau
Nu, rodau gėlę. Jazau, kaip matos, kad sudirbau ją.
Nors galvoju, gal ir galėjo gaut šalčio. Ne iš kart namo variau, o į svečius. Nešiaus iš mašinos gėlę į vidų, kitą dieną iš vidaus per lauką į mašiną.
Štai kaip atrodė, kai nusipirkau
Štai kaip atrodo šiai dienai
Papurškus ant šaknų vandens:
Nu kaip? Gal dar nėr labai baisiai?
Nors galvoju, gal ir galėjo gaut šalčio. Ne iš kart namo variau, o į svečius. Nešiaus iš mašinos gėlę į vidų, kitą dieną iš vidaus per lauką į mašiną.
Štai kaip atrodė, kai nusipirkau
Štai kaip atrodo šiai dienai
Papurškus ant šaknų vandens:
Nu kaip? Gal dar nėr labai baisiai?
nemanau kad atrodo blogai...laistyk ir mirkyk virintu vandeniu,,kad minkštas butu ir trašų nepadaugink kad nenudegintum šaknų...
QUOTE(mocha @ 2011 02 08, 15:26)
Aš net nežinau, dar pagalvosiu ar ją pasilikti. Mes nedraugaujam su ja
Jei ką, zuzla, brūkštelsiu iki penktadienio kas ir kaip. jai neapsigalvosi. O ir aš nesumąstysiu pasilikti.
Jei ką, zuzla, brūkštelsiu iki penktadienio kas ir kaip. jai neapsigalvosi. O ir aš nesumąstysiu pasilikti.
ok
QUOTE(mocha @ 2011 02 08, 14:10)
vandos ilgai adaptuojasi, mėnuo joms mažai ir gerai būtų rytinė arba pietinė palangė, t.y. kuo daugiau šviesos.
Vanda graži, manau tikrai atsiras norinčių.
QUOTE(lark @ 2011 02 08, 15:36)
vandos ilgai adaptuojasi, mėnuo joms mažai ir gerai būtų rytinė arba pietinė palangė, t.y. kuo daugiau šviesos.
nuraminot mane, vadinas, dar nenuvariau miriop vargšelės.