Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema, Daug informacijos pirmo

QUOTE(Karjeriste @ 2011 01 19, 23:22)
Sveikos , kur Vilniuje rast pirkt HB-101 ? 4u.gif

biggrin.gif O as ieskau kaune pasiskaicius kokius stebuklus daro bigsmile.gif
Raudondvario plente sake iki pavasario nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 19 sausio 2011 - 23:36
QUOTE(Aprile @ 2011 01 20, 00:33)
biggrin.gif O as ieskau kaune pasiskaicius kokius stebuklus daro bigsmile.gif
Raudondvario plente sake iki pavasario nebus g.gif

pavasary bus sodo skrynioj ir greičiausiai pavasarį orchidėjų parodoje. Praktiškai anksčiau jo nelabai ir reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 01 20, 00:22)
Sveikos , kur Vilniuje rast pirkt HB-101 ? 4u.gif

Aš šiandien užsisakiau iš www.staliausirankiai.lt operatyviai paskambino ir pranešė, kad už 2-3 dienų bus atsiųsta į Vilnių. Pirkau iškarto 50 ml.
http://www.staliausi...tintojas-hb-101

Bet gal per daug aš čia užsisakiau kaip pirmam kartui, atsiųs mažais buteliukais po 6 ml.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 20 sausio 2011 - 12:55
QUOTE(ruduo.. @ 2011 01 20, 12:52)
Aš šiandien užsisakiau iš www.staliausirankiai.lt operatyviai paskambino ir pranešė, kad už 2-3 dienų bus atsiųsta į Vilnių. Pirkau iškarto 50 ml.
http://www.staliausi...tintojas-hb-101

Bet gal per daug aš čia užsisakiau kaip pirmam kartui, atsiųs mažais buteliukais po 6 ml..  g.gif

O pinigus jau pavedete ar susimoket atsiimant reiketu g.gif Ir kaip su tuo pavasariu laukt zadat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 01 20, 13:57)
O pinigus jau pavedete ar susimoket atsiimant reiketu g.gif Ir kaip su tuo pavasariu laukt zadat ax.gif

Pinigeliai pervesti uz 3 dienu turesiu jau rankose. Pagal saskaita faktura pavedima reiki padaryti ir atsiuncia jei ne i Kauna tai pastu.
O kodel reikia laukti pavasario? unsure.gif Pas mane gelytems pats augimas ir zydejimas, toks jausmas, kad net nebuvo ramybes busenoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 20 sausio 2011 - 13:11
QUOTE(ruduo.. @ 2011 01 20, 13:04)
Pinigeliai jau pervesti uz 3 dienu turesiu jau rankose. O kodel reikia laukti pavasario? unsure.gif

Aktyvesnes gelytes kiek supratau blush2.gif Kazi pristatymas nemokamai uzsisakyciau 6ml butumet Kauniete buteliuka perpirkciau tongue.gif Kiek kainavo 50ml
Tai as rusiskame saite skaiciau,kad phalaenopsiai neturi poilsio periodo net zydedamas auginasi saknis ir tt.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 20 sausio 2011 - 13:14
QUOTE(Aprile @ 2011 01 19, 23:19)
Susmulkinta maumedzio zieve, aukstapelkiu durpes, supuvusiu lapu kompostas g.gif Visas sis rinkinys raso naturalus maisto medziagu saltinis orghidejoms biggrin.gif Bet as isrinkau tik tas maumedzio zieves blush2.gif Bet minimos visos rusis orchideju sodint galima unsure.gif

reikejo dar perplaut jas vandeniu, padziovint, ir tada sodint, nes db tai atrodo kad tikrai toks juodas dregnas substratas. na, bet cia pati pamatysit. geriausias patarejas - patirtis smile.gif
Atsakyti
gal tos durpės išsiplaus taikant dušą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 01 20, 14:11)

Tai as rusiskame saite skaiciau,kad phalaenopsiai neturi poilsio periodo net zydedamas auginasi saknis ir tt.. blush2.gif

tačiau vistiek matosi, kada augalas intensyviai auga.

Paprasčiausiai aš nematau reikalo naudoti stimuliatoriaus augalams, kurie ramybės, ar dalinės ramybės būsenoje. Kai pradeda augti ( šaknų galiukai 1 cm pasidaro žali ) ar auga lapas tada taip. Ir rezultatas būna akivaizdus. O bet tačiau čia kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 01 20, 14:33)
tačiau vistiek matosi, kada augalas intensyviai auga.
Paprasčiausiai aš nematau reikalo naudoti stimuliatoriaus augalams, kurie ramybės, ar dalinės ramybės būsenoje. Kai pradeda augti ( šaknų galiukai 1 cm pasidaro žali ) ar auga lapas tada taip. Ir rezultatas būna akivaizdus. O bet tačiau čia kiekvieno pasirinkimas.

Zinoma niekas ir negalvoja stimuliuoti augalo kai jis miego rezime smile.gif Bet pas mane asmeniskai augaliukai paciame augime ir zydejime, o orchidejos tai is vis kaip ant mieliu.. tad kodel ju dar nepaskatinti grazesniem ziedam blush2.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate sias trasas? kokie atsiliepimai?

http://www.mkds.lt/a...-250ml_103.html
Atsakyti
Pasidalinkit patirtim, kas auginat vandas, ar purškaliojat jas papildomai? Aš turiu vieną, auginu vazoj permatomoj, bet aš matau, kad jos šaknys džiūsta. Galvoju nuo sauso oro. Aš ją mirkau gal kas porą savaičių, nes matau, kad greit pradžiūna šaknys. Ir kasdien stengiuos lengva dulksna papurkšt, kažkaip man nepatinka, kad šaknys džiūva/nyksta. Nors lapai gražūs, kieti, standūs. Kame problema, dėl sauso oro? Ar nesudirbsiu jos su savo papildomu drėkinimu?
Atsakyti