Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 08, 15:00)
DEL KIEF'O gydymo-Vokieciu klinikos

As suprantu, kad visos mamos nori rasti ta stebuklinga buda, kaip isgydyti savo vaikucius. Kai kas gal net per daug optimistiskai i tai ziuri ir tai persiduoda kitiems.
Deja, reikia ziureti blaiviai ir neprarasti sveikos nuovokos. Kol kas Lietuvoje dar niekas nepasveiko, o pagerejimas, kam buvo, buvo nepastovus ir dar neaisku, kaip bus po dar keliu menesiu.
Musu atveju tikrai pieno rugstis neturi nieko bendro su pablogejimu pradejus vartoti vaistus. Esu isitikinusi. Na, musu atveju bent kazkokia reakcija yra.
Skaiciau apie ta klinika vokieciu forumuose ir patikekit neradau ne vieno parasymo, kad kazkas pasveiko, buvo tik tokie, kuriems palengvejo, bet apie pasveikima buvo tik akivaizdziai reklaminiai pasisakymai.
Na, isvadas darykite pacios.

Beje, bendravimas su klinika yra labai sudetingas - parasiau ketvirtadieni apie musu pablogejima ir atsakymo negavau...

Dalia, tada nesuprantu ko strimagalviais leket i ta klinika? Nuvaziavot ten dar pries kaip suprantu cia bus mano "optimistinius" pasisakymus forume. Net ir as, kuri daug anksciau zinojau apie sita klinika nei jus, pirma sulaukiau pazistamu gydymo rezultatu, o tik po to vaziavau. O jus nespejot suzinoti kaip ten nuleket, nepaisant to, kad kaip sakot vokieciu forume vieni "reklaminiai pasisakymai". Tai kur cia blaivus protas? Jeigu taip gerai jums sekesi vien tik svareliu pamojavus virs maisto, tai nesuprantu kam metet tiek pinigu i si reikala?
Dabar jau nieko nepadarysi - teks sukandus dantis prakesti pablogejima.
O as tai net neabejoju, kad cia pieno rugstis kalta - vaistuose nera nieko kito - tik medziagos, isgautos is jusu vaiko, ir pieno rugstis. I sava "produkta" vaikas tikrai nereaguos nuo 1 laso. Taip kad telieka tik pieno rugstis.

P.S. O tiesa, ka rodo svarelis virs vaistuku pakabintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 sausio 2011 - 17:39
labas,
esu visiškoje neviltyje, blogėjam labai stipriai, nebežinau ką daryt, trečia para vaikas miega tik po kelias val., bijo užmikti, šaukia, kad nenori miego, (nors būna, kad jau visai lūžta rodos, tik staiga pašoka ir šaukia, kad nenori miego)niežulys begalinis, niekuom neina nuimti, visas suirzęs, viskuo nepatenkintas, verkia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 08, 21:43)
labas,
esu visiškoje neviltyje, blogėjam labai stipriai, nebežinau ką daryt, trečia para vaikas miega tik po kelias val., bijo užmikti, šaukia, kad nenori miego, (nors būna, kad jau visai lūžta rodos, tik staiga pašoka ir šaukia, kad nenori miego)niežulys begalinis, niekuom neina nuimti, visas suirzęs, viskuo nepatenkintas, verkia  verysad.gif

Oj, net per širdį perėjo verysad.gif . Maniškis irgi, kai niežulys kankina, o kankina dabar, atšilus orui, negali užmigti, atrodo, kad jau užmiega, ir pradėjus niežėti, verkia. Bet paskui normaliai-užmiega, ir gal kokius 3 kartus tik keliasi.
Vienu momentu, kai buvo pavargęs ir vaikas, ir aš, daviau Tavegyl ketvirtį, gal net šiek tiek mažiau. Žinau,kad tai nėra labai gerai, bet tą naktį išsimiegojo ir jis, ir aš, o tas vienas kartas Tavegyl-io nemanau,kad baisiai pakenkė.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 01 08, 20:49)
Oj, net per širdį perėjo  verysad.gif . Maniškis irgi, kai niežulys kankina, o kankina dabar, atšilus orui, negali užmigti, atrodo, kad jau užmiega, ir pradėjus niežėti, verkia. Bet paskui normaliai-užmiega, ir gal kokius 3 kartus tik keliasi.
Vienu momentu, kai buvo pavargęs ir vaikas, ir aš, daviau Tavegyl ketvirtį, gal net šiek tiek mažiau. Žinau,kad tai nėra labai gerai, bet tą naktį išsimiegojo ir jis, ir aš, o tas vienas kartas Tavegyl-io nemanau,kad baisiai pakenkė.

daviau ir aš, deja, mūsų neveikia jis šiuo metu kažkodėl verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 08, 21:50)
daviau ir aš, deja, mūsų neveikia jis šiuo metu kažkodėl verysad.gif

g.gif Net nežinau, kuo daugiau bandyt nuimt niežulį. Jį aplamai labai sunku nuimt.
Gal kažkas netinka-tas, kuo tepi jį. Negali taip būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 01 08, 20:53)
g.gif  Net nežinau, kuo daugiau bandyt nuimt niežulį. Jį aplamai labai sunku nuimt.
Gal kažkas netinka-tas, kuo tepi jį. Negali taip būti? g.gif

'
tai, kad visada tepiau sviestmedžiu, ir dabar tuo pačiu tepu, nemanau, kad jis turėtų įtakos...
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 08, 19:43)
labas,
esu visiškoje neviltyje, blogėjam labai stipriai, nebežinau ką daryt, trečia para vaikas miega tik po kelias val., bijo užmikti, šaukia, kad nenori miego, (nors būna, kad jau visai lūžta rodos, tik staiga pašoka ir šaukia, kad nenori miego)niežulys begalinis, niekuom neina nuimti, visas suirzęs, viskuo nepatenkintas, verkia  verysad.gif

Vargsiukai, galeciau tik fenkaroli pasiulyt savaitele pagert pailseti unsure.gif
bet gal tikrai kazkas netinka siuo metu. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 08, 21:56)
'
tai, kad visada tepiau sviestmedžiu, ir dabar tuo pačiu tepu, nemanau, kad jis turėtų įtakos...

Tu nepatikėsi, bet būtent nuo sviestmedžio mums ir buvo pats didžiausias pablogėjimas. Gal tau atrodys, kad tai neįtikėtina, bet mums taip buvo tiek pernai, tiek šiemet, kai pabandžiau vėl tepti.
Pabandyk nuimti sviestmedį ir kažkuo kitu tepk-na pabandyk. O gal ir jums yra tas pats, kaip buvo mums 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 08 sausio 2011 - 20:24
QUOTE(Singė @ 2011 01 08, 21:24)
Tu nepatikėsi, bet būtent nuo sviestmedžio mums ir buvo pats didžiausias pablogėjimas. Gal tau atrodys, kad tai neįtikėtina, bet mums taip buvo tiek pernai, tiek šiemet, kai pabandžiau vėl tepti.
Pabandyk nuimti sviestmedį ir kažkuo kitu tepk-na pabandyk. O gal ir jums yra tas pats, kaip buvo mums  4u.gif .

kaip įdomiai, atrodo, tiek jau laiko tepam, negi taip gali būti? g.gif turbūt reiks pabandyti iš tikro pakeisti, emu dabar tepti kurį laiką. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 08, 22:31)
kaip įdomiai, atrodo, tiek jau laiko tepam, negi taip gali būti? g.gif turbūt reiks pabandyti iš tikro pakeisti, emu dabar tepti kurį laiką. verysad.gif

Na jei visada tiko, o tik dabar stiprus paūmėjimas, gal ne nuo jo g.gif . Bet vis tiek pabandyki nutraukti ir pakeisti kažkuo kitu.
Nes aš praeitais metais savaitę kaip durnelė tepiau, buvo kraupu.
Šiemet, galvoju, gal bus viskas gerai, vėl pradėjau tept, vaiko rankos ir kūnas buvo subražytas, kaip popierius-nuo niežulio. Nustojau tept, viskas pradėjo eit geryn iš karto.
Būna pas mus tie pablogėjimai, paskui viskas gražu kelias savaites, bet tokio vaizdo, koks buvo nuo sviestemdžio, tikrai nebuvo daugiau ir nėra...
Sėkmės jums. Parašyki, kaip seksis, kai netepsi.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 01 08, 21:37)
Na jei visada tiko, o tik dabar stiprus paūmėjimas, gal ne nuo jo g.gif . Bet vis tiek pabandyki nutraukti ir pakeisti kažkuo kitu.
Nes aš praeitais metais savaitę kaip durnelė tepiau, buvo kraupu.
Šiemet, galvoju, gal bus viskas gerai, vėl pradėjau tept, vaiko rankos ir kūnas buvo subražytas, kaip popierius-nuo niežulio. Nustojau tept, viskas pradėjo eit geryn iš karto.
Būna pas mus tie pablogėjimai, paskui viskas gražu kelias savaites, bet tokio vaizdo, koks buvo nuo sviestemdžio, tikrai nebuvo daugiau ir nėra...
Sėkmės jums. Parašyki, kaip seksis, kai netepsi.

ok, būtinai parašysiu.
Atsakyti
Mes i sviestmedi irgi buvom po ilgo vartojimo isialergizave. Bet supratom tai lb keistai sakyciau: tepiau tepiau kokia puse metu ar ilgiau (dabar nepamenu) ir nepastebejau, kad alergizuotu. Nutraukiau vien del to, kad man pasirode, kad oda priprato ir reikia kazko naujo. Po to tepemes emu ir kai viena karta isbaigem eilini emu buteli, o naujo dar nebuvo speje atsiusti, tai vel patepiau sviestmedziu ir tada jau pastebejau akivaizdzia alergine reakcija i ji.
Atsakyti