QUOTE(Rugile @ 2011 02 06, 14:34)
Beria nuo kokių 3 sav, iš pradžių tik veidelį, paskui perėjo į krūtinę, galūnes. Maitinau pati, pradėjau laikytis hipoalerginės dietos, nepadėjo ir kai jam buvo 3,5 mėn gulėmės į ligoninę. Po 10 dienų išleido, nors jo būklė buvo beveik tokia pati kaip prieš gulantis. Rado žarnyne AS, candida bakteriją, kraujo tyrimai rodė tik alergiją pienui 0/1 klasę. Jis buvo numetęs svorio, tai išrašė Neocate. Dabar pati beveik nemaitinu, daugiausiai Neocate valgo, bėrimai buvo stipriai apsiraminę, tik veidelis belikęs. Pradėjom primaitinti ir vėl užsidegė visas.
Reikės ir mums brokolį išbandyti. Šiuo metu pratinamės prie topinambų. Labai patinka.
O, kaip jums sudėtingai , na linkiu kuo greičiau kad viskas susitvarkytų
O topinambai - įdomu, jūs juos verdat ar kaip paruošiat? Niekad nebūčiau sugalvojusi jų gaminti, pati tik žalius esu valgiusi.
QUOTE(linutuks @ 2011 02 06, 15:16)
O brokoli is parduotuves perkat? nelabai yra kokiu geresniu dabar
Aš tai brokolių turėjau kažkiek užsišaldžiusi nuo rudens; o parduotuvėj tai tiesa, dabar ne metas daržovių, belieka pirktinės tyrelės, tik kad dauguma jų yra maišytos su kažkuo, nors berods HIPP yra brokoliai su ryžiais...
QUOTE(carramele @ 2011 02 06, 15:56)
Mamos, kažkur skaičiau info, kad prieš darantis maisto alergenų paletę iš kraujo, kažkiek laiko antihistamininių nevartoti. Neberandu dabar to niekur
Man sakė, kad neįtakoja, o realybėj - nžn
QUOTE(kicia @ 2011 02 06, 22:01)
Maniskis ziauriai isbertas
Ryt skambinsiu registruosiuos pas gydytoja. Blogejo blogejo, o kai pavare per kelias dienas tai net baisu...
Gal čia metas toks??? mums tas pats - jau tvarkėsi oda, ir vėl baisu žiūrėt
Namai tokie švarūs gyvenime nebuvo, nevalgo nieko neleistino ir taip įtartino...
QUOTE(Fedes @ 2011 02 06, 23:10)
paciai pasidare aktualus klausimas del niezulio malsinimo, radau internete, kad metu - metholio tepalas padetu. gal zinot kokie lietuvoj buna, esat naudoje? dar pati galvoju turbut arbatmedzio turetu butiirgi panasuspoveikis, jei tokiu kremu ar tepalu odai buna?
Mes bandėm Exciapial pruri lotio, bet man jis toks labiau vasarinis pasirodė, ta prasme dėl konsistencijos, o dėl niežulio malšinimo - sunku sakyt, kai patepu, kažkiek laiko nesikaso...
QUOTE(Osport @ 2011 02 06, 23:43)
anksciau klausiau, bet niekas neatsake
ar yra alergisku berzui? kada pavasari nebeinat ar einat i lauka? kaip tvarkotes ir ko vengiat (maisto) nes yra gi tos kryzmines alergijos
Aš pati pasak tyrimo esu alergiška beržui, bet turiu pasakyti, kad mieste man jos nėra, ir pasireiškė tik vieną kartą, kai pusdienį balandžio pradžioj prabuvau miške
Dėl kryžminės reakcijos - kažkur skaičiau, kad ji gali labiau reikštis, kada yra pagrindinis alergenas - t.y. šiuo atveju esant beržų žiedadulkėms; bet nežinau kiek tame tiesos, pati nesu pastebėjusi kžyžminių reakcijų. Šiaip beržai žydi kovo - gegužės mėn.