QUOTE(Rugile @ 2011 02 01, 15:31)
Mes vakar grįžom iš ligoninės. Klijavo lopus, iš viso 14 produktų. Manau, kad gali ir žuvyčių maistui pažiūrėt, ir visiems produktams, kuriuos atneši užlipdyti. Kad tik nebūtų nugarytė išberta. Po 2 parų nuima lopus ir vertina, paskui dar kartą vertina po paros. Sėkmės
O kam rado alergija, ar tikejotes? Ar buvote pati mazdaug itarusi, nes as baigiu nuproteti, neaisku, kas alergizuoja, atrodo duodu ta pati, tik pamazu gereja, praeina, zandai gereja, o buvo uzeje blogai su zarnynu. Siandien jau nesitustino skystai, tiksliau visai nesitustino, ir zandai tuo paciu rimsta, tai idomu, koki tyrima man daryti butu jam prasmingiau, kuno neberia, tik sausesne odele tarpais, tik zandus beria, tiksliau jie pleiskanoja ir paraude nelygiai. Dickiui tai varo kuna dememis, kai sualergizuoja. Tai tam lopai tiktu, nes is venos rodo tik dulkiu erkems.
Maziui gal man reiketu is venos pasidaryti geriau?
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 02, 11:48)
mus su atopiniu dermatitu tai labai pasiseke.
pasidarem testa, kur is venos ima krauja, parode, kad butent tiem maisto produktams alergijos nera, tada drasiai daviau gerti pienuka. tepiau is pradziu Vitella ZN tepalu, kol uzgijo berimai, o kai liko tik sausa oda, tepiau Iwostin Sensitia losijonu. praejo. na, jau koki menesi ramiai gyvenam, neberia. ziuresim kas bus toliau. tfu tfu tfu. bet buvo tai baisu, vaikas iki krauju nusikasydavo. dar dabar nesitiki, kad oda rami, jau buvau pamirsusi ka tai reiskia...
Paziurejau, kad mano maziui is venos nebus imanoma paimti, nieko nesimato, kur Vilniuje geriausiai pataiko i vena, kur darytis ta tyrima?
Papildyta:
Fedes, jusu vaikui BA? Ka manot apie Pneumo skiepa? Ar gerai daryti tokiems obstrukcininkams? Ar prasminga? Maziui neseniai suejo 2 m. galeciau daryti, bet kaip esu skaiciusi alergiukams negerai apskritai skiepai, bet gal Pneumo verta, o ar jus daret?