Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Sanrita @ 2011 01 31, 14:49)
Visuose juose yra laktozė. Jei lactoze free - tai jame yra pieno baltymas ... o mums nei tas , nei kitas klaikiai netinka ...
Praėjo 3 dienos, kaip vartojam neocate - aš matau realius pagerėjimus  thumbup.gif Dėmės ant veido mažėja, jaučiasi ji geriau, pastoviai krykštauja ir miega VISĄ NAKTĮ  thumbup.gif net valgyti neatsibunda  thumbup.gif

Vasara gimusi, mes gydėmės hemeopatiškai ... jokio poveikio  schmoll.gif

Santrita,mes jau tiek visko isbande, patikek. Jums tik puse metuku, o mums jau 3.5 beveik mirksiukas.gif Homeopate homeopatei nelygi, patikek kokiu apsisaukeliu yra, taip paciai kaip ir su tradiciniais gydytojais - puse ju dirba be pasaukimo, visiskai atmestinai. Nepabandes nezinosi, o pabandes ir nusivyles vienu gyd.gali bandyt kreiptis i kita. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 01 31, 16:06)
Nepabandes nezinosi, o pabandes ir nusivyles vienu gyd.gali bandyt kreiptis i kita. mirksiukas.gif

Čia dar labai svarbus tikėjimas. O ta hemeopatė pasakė, kad mano vaikas alergija neserga ... jai problema su žarnynu ... ir žinok dabar ko nuo to maisto ją taip beria.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 01 31, 21:01)
Čia dar labai svarbus tikėjimas. O ta hemeopatė pasakė, kad mano vaikas alergija neserga ... jai problema su žarnynu ... ir žinok dabar ko nuo to maisto ją taip beria.

šiaip ir nuo žarnyno jei problemos, tai gali berti , va čia trmpai aprašyta:

http://www.alergija....&...=2&kalba=lt
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 31, 22:50)
šiaip ir nuo žarnyno jei problemos, tai gali berti , va čia trmpai aprašyta:

http://www.alergija....&...=2&kalba=lt

o tai ka daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 01 31, 11:58)
Pas gastro buvom pries pusmeti. Gydytoja paciupinejo - lyg ir padidejusios jai pasirode tos musu kepenys,nuejom echoskopuotis,tai echoskopuotoja liko apkandziota ir neaisku ar normaliai ismatavo viska,bet atseit normos ribose.
ir dar klausimas, o ligoninej gulint be visu tyrimu gali ir lopus uzklijuot (labai noriu,kad paziuretu ar zuvyciu maistui yra kokia reakcija) unsure.gif
Vz,jauciu,kad visgi teks pagulet cool.gif
Aciu,uz atsakymus!

Mes vakar grįžom iš ligoninės. Klijavo lopus, iš viso 14 produktų. Manau, kad gali ir žuvyčių maistui pažiūrėt, ir visiems produktams, kuriuos atneši užlipdyti. Kad tik nebūtų nugarytė išberta. Po 2 parų nuima lopus ir vertina, paskui dar kartą vertina po paros. Sėkmės
Atsakyti
Cia Lincei klausimelis...na nebent daugiau Panevezieciu yra... Gal buvot pas gastroenterologe Panevezy?
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif . Mano vyresneliui 11, panasu, kad susidurem su alergija unsure.gif Vaikinukas kosti, sloguoja, ciaudi...Ir taip jau pusmetis. Geriam aceterin, ir vartojam nosies purskala flixonase. Siandien kaip tik darem tyrimus sorpo laboratorijoje, tad laukiam atsakymu. Skaitineju cia jusu temutes ir ziuriu, kad jus tokios "pasikausciusios" sioje srityje. O as visai zalia doh.gif . Tai jei jus nesupyksit, as karts nuo karto cia jusu pasiklausinesiu blush2.gif . Tiesa, ir dar...ar yra pas jus mamuku, kurios turi vaikiuku su tokio pabudzio alergija blush2.gif , gal kokiu patarimu turit, kur geriau kreiptis, kaip gydytis blush2.gif ...
Tai tiek apie mus...dabar dar bandysiu pasiknaisiot jusu ziniu lobynuose mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,
mano zuikis ir serga sia liga, kaip manot ar maisto netoleravimo testas parodytu nuo ko jam tas AD? verysad.gif
tepam jau savaitele premandol tepaliuku , dar negereja. unsure.gif
Atsakyti
mus su atopiniu dermatitu tai labai pasiseke.
pasidarem testa, kur is venos ima krauja, parode, kad butent tiem maisto produktams alergijos nera, tada drasiai daviau gerti pienuka. tepiau is pradziu Vitella ZN tepalu, kol uzgijo berimai, o kai liko tik sausa oda, tepiau Iwostin Sensitia losijonu. praejo. na, jau koki menesi ramiai gyvenam, neberia. ziuresim kas bus toliau. tfu tfu tfu. bet buvo tai baisu, vaikas iki krauju nusikasydavo. dar dabar nesitiki, kad oda rami, jau buvau pamirsusi ka tai reiskia...
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 02 02, 11:32)
labukas,
mano zuikis ir serga sia liga, kaip manot ar maisto netoleravimo testas parodytu nuo ko jam tas AD? verysad.gif
tepam jau savaitele premandol tepaliuku , dar negereja. unsure.gif

maisto netoleravimo testas neparodo alergijos, jis parodo maisto netoleravima, tiria kraujo kuneliu reakcija i tam tikrus produktus, bet tai nereiskia kad jis bus tam produktui alergiskas arba ne.
Atsakyti
dekui 4u.gif
o kas nors naudojot Premandol tepaliuka?kokie atsiliepimai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 02 02, 14:09)
dekui 4u.gif
o kas nors naudojot Premandol tepaliuka?kokie atsiliepimai? blush2.gif

Kiek žinau, tai silpniausias hormoninis tepalas. Mums jis buvo nulinis-tepiau, kai buvo labai blogai, bet jokio poveikio.
Atsakyti