Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

Vakar prieš naktį su tais šlapiavimais jau buvau išsigandus. Ten, kur buvau užtepus prieš valandžiukę mėlio, vėl pradėjo šlapiuot. Atsirado ir kitoj pusėj prie ausies lašiukai ant išbėrimo. Patepiau ir ten. Už dešimt minučių tose vietose dar blogiau pasidarė - jau ne lašiukai, o tiesiog vanduo vanduo ištisai telkšo, net tą mėlį visą nuplovė doh.gif Vienu žodžiu, kažkas darosi, tos vietos plečiasi, akyse blogėja. Sudaviau claritino, dar kartą užmozojau mėliu gausiai ir kai tik šiek tiek aptraukė, ant viršaus fucidino užvariau. Dar už kelių minučių premandolio. Uždėjau sterilaus binto tvarstį ir taip palikau nakčiai. Dabar mažius dar miega, o aš bijau, kad tuoj atsibus ir pamatysiu, kad ten vėl blogai.
Ką daryt????? help.gif Gal baneocino miltukai/tepalas šiuo atveju tiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 28 sausio 2011 - 10:58
QUOTE(carramele @ 2011 01 28, 11:54)
Vakar prieš naktį su tais šlapiavimais jau buvau išsigandus. Ten, kur buvau užtepus prieš valandžiukę mėlio, vėl pradėjo šlapiuot. Atsirado ir kitoj pusėj prie ausies lašiukai ant išbėrimo. Patepiau ir ten. Už dešimt minučių tose vietose dar blogiau pasidarė - jau ne lašiukai, o tiesiog vanduo vanduo ištisai telkšo, net tą mėlį visą nuplovė  doh.gif  Vienu žodžiu, kažkas darosi, tos vietos plečiasi, akyse blogėja. Sudaviau claritino, dar kartą užmozojau mėliu gausiai ir kai tik šiek tiek aptraukė, ant viršaus fucidino užvariau. Dar už kelių minučių premandolio. Uždėjau sterilaus binto tvarstį ir taip palikau nakčiai. Dabar mažius dar miega, o aš bijau, kad tuoj atsibus ir pamatysiu, kad ten vėl blogai.
Ką daryt?????  help.gif Gal baneocino miltukai/tepalas šiuo atveju tiktų?

laikykitės 4u.gif , žinau ką tie šlapiavimai reiškia, iš tikro pati tais atvejais nelabai žinau ką daryti...o nesate bandę puiklapių aliejų, jis mums taip neblogai traukdavo šlapiavimus...o kokios vietos jums daugiausiai šlapiuoja?mes tai vargstam su veiduku.....atleiskit, kad negaliu nieko tokio normalaus patarti......
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 28, 11:09)
laikykitės 4u.gif , žinau ką tie šlapiavimai reiškia, iš tikro pati tais atvejais nelabai žinau ką daryti...o nesate bandę puiklapių aliejų, jis mums taip neblogai traukdavo šlapiavimus...o kokios vietos jums daugiausiai šlapiuoja?mes tai vargstam su veiduku.....atleiskit, kad negaliu nieko tokio normalaus patarti......

Mums irgi veidukas. Puiklapių aliejaus namuose yra, turėsiu omeny. O jį ant mėliu apdžiovintos žaizdos dėdavot, ar tiesiog ant to vandens?
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 28, 11:54)
tai reiškia jums ne šįitų reikėjo, ir vartokit būtent lakto kompleksus pagal sudėt, jei su jomis problemos. man rodos jei gerai iš atminties dabar traukiu tai iš leituviškų gefilus plius vienas iš tinkamiausių.

grizom va is gastro, tai ji irgi patare pagerti gefilus plius, maciau yra ir lasiukais... nu bandysim tas laktobakterijas atstatineti drinks_cheers.gif sveikatytes visiems....
beje gal kas planuojate aveeno uzsisakyneti, nes mums reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 28, 12:13)
Mums irgi veidukas. Puiklapių aliejaus namuose yra, turėsiu omeny. O jį ant mėliu apdžiovintos žaizdos dėdavot, ar tiesiog ant to vandens?

na aš dėdavau iš kart ant tų vietų, bet galit pabandyt ir ant melio gal, g.gif
Atsakyti
klausykit, o Aveeno Skin Relief Moisturising Cream (melyna banke) raso kad tepti vaikams nuo 2 metuku sad.gif o mums tik 1.4 metuku, bet jis mums tiko... tai kazkin kodel negalima jo tepti mazesniems... unsure.gif
Atsakyti
carramele, kaip vaikučio odytė atsikėlus?
Atsakyti
siandien tempos nera bet bekosedama tais harkalais vel apsiveme.gal cia koks rotas?mum tik itarinejo astma bet kol kas nepasitvirtino to monkastos nebeduodu nes kazkaip sutapo kad pradejo po ju karsciuot ir blogiau darytis tai gal dabar neduosiu.inhaliuojames bet kazkaip poveikio jokio kolkas nematau dar is po nakties uzkimus atsikele.bet gerklyte svari.bet vakar nuo vaistu isbere visa pilva tokiais spogeliais kaip prakaitines g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Turiu klausima, kokia dantu pasta pirkti AD serganciam vaikui? Ar bandyt visas is eiles?
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 01 28, 14:19)
siandien tempos nera bet bekosedama tais harkalais vel apsiveme.gal cia koks rotas?mum tik itarinejo astma bet kol kas nepasitvirtino to monkastos nebeduodu nes kazkaip sutapo kad pradejo po ju karsciuot ir blogiau darytis tai gal dabar neduosiu.inhaliuojames bet kazkaip poveikio jokio kolkas nematau dar is po nakties uzkimus atsikele.bet gerklyte svari.bet vakar nuo vaistu isbere visa pilva tokiais spogeliais kaip prakaitines  g.gif

prakaitine gali buti tiesiog nuo prakaitavimo, ne nuo vaistu.
o tas apsivemimas, tai musiskewi taip prasidejo, as paskui tik internete paskaiciau, kad maziems vaikasm kai bronchai spazmuoja, liecia ir skrandi ir ji drigina, del to vemia... na, tikiuosi jums ne tai, tiesiog jautresne ... sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2011 01 28, 14:14)
carramele, kaip vaikučio odytė atsikėlus?

Tos šlapios dėmės, apie kurias tupinėjom vakar, geriau. Bet dar dvi tokios atsirado doh.gif Laimei, šiuo metu mėlis nebenubėginėja nuo jų - užsausino pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 28, 15:52)
Tos šlapios dėmės, apie kurias tupinėjom vakar, geriau. Bet dar dvi tokios atsirado doh.gif Laimei, šiuo metu mėlis nebenubėginėja nuo jų - užsausino pagaliau.

na bent tiek gerai, viskas susitvarkys 4u.gif
o dėl dantų pastos, tai mes valom dantukus tik su vandenuku....vieną pabandžiau netiko, tai nebebandau kitų, gal kitos mamytės ką patars....
Atsakyti