Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 26, 13:06)
SKIBRU

mes neseniai buvom pas gastroenterologe - sake, kad tie kiekybiniai tyrimai nera verti demesio, nes jei vaikutis alergiskas, tai sutrinka ir virskinimas, o tada jau ir tos bakterijos issibalansuoja. Tu bakteriju sudetis yra labai individuali, todel neverta metyti tam tyrimui pinigu. Zodziu, sake verta daryti tik esant viduriavimui ar pan. simptomams itariant salmonelioze ar pan. infekcijas, bet tada tirti reikia konkreciai del ju.
Isvada - nesijaudinti smile.gif
Gal sakyciau del ivairoves pakeiskit i kitas bakterijas - pvz. Erce Flora.

Ačiū kad pasidalinai info, pabaigsim šias, ir pakeisim į kitas.
Atsakyti
Gal kas pasakysit kiek laiko geriate bakterijas?
Atsakyti
labas visom mamytems, ir mes deja jumgiames prie jusu verysad.gif mano maziukui 4,5 menesio, AD turim jau apie 3 men. ne is karto supratau, kad tai AD todel berimas greit isplito po visa kuneli, o ir musu dermatologe neverta gyd vardo doh.gif berimas perejo i slapiuojancias zaizdas... pries savaitele apsilankem Santariskese pas gyd. prof. Lapinskaite. ir galiu pasidziaugti, kad odele pagrazejo rolleyes.gif tik paskaicius cia esanciu mamyciu atsiliepimus, suprantu, kad pagerejimas gali buti trumpalaikis... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
LABAS visoms mamytėms 4u.gif

Mano dukra serga atopiniu dermatitu. Homeopatijos pagalba vasarą buvome išsigydę, tačiau pradėjus eiti į darželį (ten valgant viską ir neberenkant produktų) liga sugrįžo ir šiuo metu mums blogai.
Prisipažinsiu, Jūsų temų nesekiau, neskaičiau ir niekada nedalyvavau pokalbiuose. Pradžioje, kai buvo diagnozuota liga pavarčiau ką rašote, bet man buvo perdaug info todėl pasirinkau natūralią mediciną ir nesigailiu.
Prieš rašydama Jums, tikrai naudojausi paieška, bet, deja, atsakymo neradau. Galbūt Jūs man galite atsakyti pačios?

Kadangi liga sugrįžo, nusprendžiau padaryti vis dėlto dukrai maisto netoleravimo testą. Į kraujo testą žiūriu skeptiškai, bet labai nenoriu plėstis ir daugiau nepasakosiu. Susigundžiau LABAI LABAI kompiuteriniu maisto netoleravimo testu. Kiek google'inau, radau kad jį Vilniuje daro tik Žmogaus sveikatos centras (www.holimed.lt). Bėda ta, kad NIEKUR nerandu atsiliepimų apie šį testą. PADĖKITE prašau, galbūt darėte? Kokia patirtis? Kaip dvimetę mergytę išlaikyti pusantros valandos, kol ją tirs... Pas homeopatę einam abi ir ją tiria per mane, ji tiesiog laksto aplink. Aš dar maitinu, o be to dvimetis vaikas su mama kaip vienas vis dar (bentjau mūsų homeopatė man taip sako)...

Būsiu labai labai dėkinga už Jūsų atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 01 26, 10:31)
vakar buvom pas alergologe taip kaip po vokietijos ir lietuvos klimato labai paumejimas didelis tai vaikas atrodo nekaip .gyditoja pasiule gult i klinikas ir daryt kraujo isvalyma ar kas daret?mes kolkas atsisakem nes sake kad procedura ne is maloniuju.ir dar israse vaistu monkasta ar kas geret juos .pas mus vel prasidejo stipri sloga ir pilna gerkle skrepliu,isspjaut nemoka.

pasiskaitykit BA tema, ten daug apie monkastą. jis blokuoja ir kažkuriuos receptorius, kurie dalyvauja ir alerginiam mechanizme, jei jūsų alergijos per broncus - kvėpuojamuosius, glai būti, kad padės. o gal ir ne... kaip pataikysi smile.gif
mes geriam, bet po mėnesio pradeu įtart kad nevirškinam-viduriuojam abi su dukra, praekikimas kažkoks doh.gif nuo BA tai padėjo... bet čia profilaktiniai, NE paūmėjimui gydyti.

QUOTE(kicia @ 2011 01 26, 11:02)
Man dabar toks klausimas iskilo(sorry jei jau buvo kalbeta), jei bendras kraujo Ieg nerodo alergijos, durio tyrimas ka nors rodytu?? g.gif

kraujas rodo antikūnus, dūriai - histamino gamybą, taigi gali parodyt dūriai, net jei kraujas nerodo.

QUOTE(skibru @ 2011 01 26, 11:18)
Padarėm kiekybinį išmatų tyrimą. Dabar jūs man durnai pasakykit, kaip suprasti  12x10 penktuoju laipsniu? Norma 10 septintuoju-aštuntuoju. Grynai matematiškai tai mažiau nei norma?

Rodo per mažai lakto ir bifido bakterijų, nors jau antrą bonkę geriam Acidophilus bifidus complex.
Kas dar tinkama alergiškam pienui vaikui?

grynai matematiškai žiūrėkit. ir žiūrėkit dar punktą - auga ar neauga, ir koks augimas. tai šitas rodkilis svarbesnis. jei auga, tai reiškia atsinaujina jūsų kolonijos ir gal tiesiog prieš tai buvo dar blogiau.

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2011 01 26, 12:06)
SKIBRU

mes neseniai buvom pas gastroenterologe - sake, kad tie kiekybiniai tyrimai nera verti demesio, nes jei vaikutis alergiskas, tai sutrinka ir virskinimas, o tada jau ir tos bakterijos issibalansuoja. Tu bakteriju sudetis yra labai individuali, todel neverta metyti tam tyrimui pinigu. Zodziu, sake verta daryti tik esant viduriavimui ar pan. simptomams itariant salmonelioze ar pan. infekcijas, bet tada tirti reikia konkreciai del ju.

Isvada - nesijaudinti smile.gif

Gal sakyciau del ivairoves pakeiskit i kitas bakterijas - pvz. Erce Flora.

pesimistė gastro jūsų... wink.gif šiai reiškia, tik riekai mokėt skatyt, kaip jau minėjau, svarbus yra ar jos apskritai auga.

o Erceflora su mielėm, kas alergiškas geriau nereik. mes turėjom ufff, kokią patirtį doh.gif nors sako, kad tos mielės kitos padermės, nei kepimo mielės, bet musm buvo dar baisiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 26 sausio 2011 - 15:13
Labutis, merginos, koki dar sviesta, be Taukmedzio naudojat? Mano vaikiui zandai dega ir viduriai laisvi, kvapas jauciaasi negeras, itariu, kad cia viskas susiije, zandai baisngi. Duodu tik Bifoval, nzn, Acidofilus Vega firmos negaunu vaistinese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 26 sausio 2011 - 15:59
QUOTE(Fedes @ 2011 01 26, 16:10)
grynai matematiškai žiūrėkit. ir žiūrėkit dar punktą - auga ar neauga, ir koks augimas. tai šitas rodkilis svarbesnis. jei auga, tai reiškia atsinaujina jūsų kolonijos ir gal tiesiog prieš tai buvo dar blogiau.

o tai tau, pas mus Laktobakterijos neauga 10 penktuoju, o bifidobakterijos auga 10 septintuoju (abu žemiau normos). g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltė @ 2011 01 26, 16:57)
Acidofilus Vega firmos negaunu vaistinese.

Vyras pirko VCUP eurovaistinėj.
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 01 26, 16:01)
o tai tau, pas mus Laktobakterijos neauga 10 penktuoju, o bifidobakterijos auga 10 septintuoju (abu žemiau normos). g.gif
Papildyta:

Vyras pirko VCUP eurovaistinėj.

nesiimsiu komentuot, ne gyd, bet iš primožvilgsnio tai jums dabar ant lakto bakterijų reik užsėst, kad jų auginimą užaktyvint.

arba pereikit tik prie Gefilus plius, arba šalia Acidofilus naudokit.
Gefilus turi kitos rūšies lakto ir daugiau, tai gal jums būtent to trūksta.
Atsakyti
QUOTE(jumbonis @ 2011 01 26, 10:31)
vakar buvom pas alergologe taip kaip po vokietijos ir lietuvos klimato labai paumejimas didelis tai vaikas atrodo nekaip .gyditoja pasiule gult i klinikas ir daryt kraujo isvalyma ar kas daret?mes kolkas atsisakem nes sake kad procedura ne is maloniuju.ir dar israse vaistu monkasta ar kas geret juos .pas mus vel prasidejo stipri sloga ir pilna gerkle skrepliu,isspjaut nemoka.

KAzkokia ta gyd jusu , vis nori drastisku priemoniu imtis. g.gif
Monkasta turi daug cheminiu priedu, ziurekit kad nebertu
Papildyta:
QUOTE(skibru @ 2011 01 26, 11:18)
Padarėm kiekybinį išmatų tyrimą. Dabar jūs man durnai pasakykit, kaip suprasti  12x10 penktuoju laipsniu? Norma 10 septintuoju-aštuntuoju. Grynai matematiškai tai mažiau nei norma?

Rodo per mažai lakto ir bifido bakterijų, nors jau antrą bonkę geriam Acidophilus bifidus complex.
Kas dar tinkama alergiškam pienui vaikui?

Saunuoliai kad padaret. Jei neauga lakto, pagerkit Biogaia lasiukus, mum laba padejo ir nealergizuoja. Vieninteliai is visu bakteriju is tiesu suveike.
Papildyta:
QUOTE(mazasvelniukas @ 2011 01 26, 14:52)
labas visom mamytems, ir mes deja jumgiames prie jusu  verysad.gif mano maziukui 4,5 menesio, AD turim jau apie 3 men. ne is karto supratau, kad tai AD todel berimas greit isplito po visa kuneli, o ir musu dermatologe neverta gyd vardo  doh.gif berimas perejo i slapiuojancias zaizdas... pries savaitele apsilankem Santariskese pas gyd. prof. Lapinskaite. ir galiu pasidziaugti, kad odele pagrazejo  rolleyes.gif tik paskaicius cia esanciu mamyciu atsiliepimus, suprantu, kad pagerejimas gali buti trumpalaikis... doh.gif  doh.gif  doh.gif

O pagerejimas jauciu po hormoniniu tepalu?
Papildyta:
QUOTE(veziukas @ 2011 01 26, 14:42)
Gal kas pasakysit kiek laiko geriate bakterijas?

Geriat menesiuka, po to pertrauka, veliau pagal poreiki
Papildyta:
QUOTE(Viltė @ 2011 01 26, 15:57)
Labutis, merginos, koki dar sviesta, be Taukmedzio naudojat? Mano vaikiui zandai dega ir viduriai laisvi, kvapas jauciaasi negeras, itariu, kad cia viskas susiije, zandai baisngi. Duodu tik Bifoval, nzn, Acidofilus Vega firmos negaunu vaistinese.

Matyt alergine reakcija ir per virskinimo sistema, bandykit ateskti pagrndinius alergenus
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 26, 19:57)
O pagerejimas jauciu po hormoniniu tepalu?

tepames TRAVOCORT tepalu, kiek suprantu jis hormoninis. dar nelabai gaudausi ax.gif liepe savaite patepti, kol odele pagrazes normaliai, o tada bandyti bepantenu ta odos bukle bent jau islaikyti.
Atsakyti
QUOTE(mazasvelniukas @ 2011 01 26, 19:47)
tepames TRAVOCORT tepalu, kiek suprantu jis hormoninis. dar nelabai gaudausi  ax.gif liepe savaite patepti, kol odele pagrazes normaliai, o tada bandyti bepantenu ta odos bukle bent jau islaikyti.

Netepkit veiduko jokiu budu doh.gif
Pasiskaitykit apie hormoniniu tepalu salutinius povekius, savaite didelis tarpas, ir dar neskiestas doh.gif nu ka tie gydytojai daro.
Atsakyti
Fedes, aciu 4u.gif
Atsakyti