Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 21, 15:45)
sveikos merginos 4u.gif niekada dar pas jus nerasiau,tik skaitinejau pirma psl blush2.gif mano berniukui, kuriam dabar 6men atopinis dermatitas, dabar bandau atrasti tinkama misinuka, bet visai pasimetus esu, nes ju yra nemazai g.gif gal galit patarti koks butent jusu vaikuciams tiko misinelis? 4u.gif

Labutis. As taip pat isbandziau dauguma misinuku. Nors tyrimai alergijos pienui nerodo, bet mazius negali gerti jokiu misinuku, net hipoalerginiu. Tai as duodu sojos misinuka. Isomil 1.

Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 21, 15:45)
sveikos merginos 4u.gif niekada dar pas jus nerasiau,tik skaitinejau pirma psl blush2.gif mano berniukui, kuriam dabar 6men atopinis dermatitas, dabar bandau atrasti tinkama misinuka, bet visai pasimetus esu, nes ju yra nemazai g.gif gal galit patarti koks butent jusu vaikuciams tiko misinelis? 4u.gif

Savo viduriniukui esu davus Hipp HA 1. Visai neblogai tiko, bet pakeitus į Aptamil Alergy Care buvo dar geriau.
Atsakyti
Aš irgi mišinukų tema turiu klausimą. Googlinau apie Neocate ir kažkur radau frazę, kad Kauno klinikose tik dvi alergologės gali jį išrašyti. Ar taip gali būt? g.gif Ir kurios asabos čia tokios privilegijuotos būtų? ax.gif

Ir dar noriu pasitart, ar netručiju vaiko. Kadangi mažiui vis dar blogėja reikalai - šįryt veidas jau buvo ne tik atskirais plotais, bet jau išvien ryškiai raudonas, išpleiskanojęs ir suskirdęs, sudaviau Claritino. Ant kūnelio kiek bėrimų buvo, tiek ir liko, bet veidukui padėjo - spalva tapo kur kas blyškesnė, o ir pats lelius ne toks irzlus pasidarė. Pernai alergologė dičkei (svėrė apie 16kg.) to vaistuko buvo liepus gert po tabletę per dieną. Dabar mažiukas sveria virš 7kg. Pagal paprastąją aritmetiką skaičiuojant, ketvertukas tabletės kartą per dieną lyg ir nėra per didelė dozė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 22 sausio 2011 - 20:53
QUOTE(carramele @ 2011 01 22, 20:49)
Aš irgi mišinukų tema turiu klausimą. Googlinau apie Neocate ir kažkur radau frazę, kad Kauno klinikose tik dvi alergologės gali jį išrašyti. Ar taip gali būt?  g.gif Ir kurios asabos čia tokios privilegijuotos būtų?  ax.gif

Gali buti, nes Vilniuj tai irgi nevisos gali israsyti man atrodo g.gif
Atsakyti
Kazin kur Jumbonis - grizo is Vokietijos kazin ar ten pasiliko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 22 sausio 2011 - 22:58
QUOTE(giedretit @ 2011 01 22, 18:19)
Labutis. As taip pat isbandziau dauguma misinuku. Nors tyrimai alergijos pienui nerodo, bet mazius negali gerti jokiu misinuku, net hipoalerginiu. Tai as duodu sojos misinuka. Isomil 1.

ziurejau as sita misinuka, galvojau gal pabandyti, nes is pigesniu, bet prisiskaiciau, kad jie nera labai geri, daromi is modifikuotos sojos g.gif kazkaip pabijojau ji pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 22, 15:32)
Na, vakar bandziau blynelius is grikiu miltu. Teko ismesti- ko tai nesigavo man jie: negaliu kiausinio ir sojos pieno naudoti, tai ji teko keisti krakmolu, abrikosu neturejau, tai dejau obuoliu, pieno avizu neturejau, o darytis patingejau, tai pyliau vandenuka; sviesta irgi reikejo keisti aliejumi... Na, zodziu gavosi kazkas, kas buvo permirke riebalais sad.gif

Hmmm, gaila, na matyt kažkas nesusiderino - man gavosi neblogai, žinoma jie trapūs, bet aš tešlą dariau tokio skystumo, kad gautusi nedideli blyneliai, ir viskas buvo liuks; o gal visgi sojos miltai geriau suriša nei krakmolas

Išbandėm čia rašytą ryžių dribsnių ir kukurūzų miltų blynų receptą - laaabai skanu, kirto net kiti svečiuose buvę vaikai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 23 sausio 2011 - 18:21
Na man regis jog maniskis i citrusus reaguoja... Dabar duodu "citrosept", tai ne tik pilva, bet ir nugara mikroskopiniais taskiukais isvare... O gal riesutai skalbimui g.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 23, 11:14)
ziurejau as sita misinuka, galvojau gal pabandyti, nes is pigesniu, bet prisiskaiciau, kad jie nera labai geri, daromi is modifikuotos sojos g.gif kazkaip pabijojau ji pirkt unsure.gif

jei kas nori sojos misinuko Isomil tai mes turime pradaryta, like maziau truputi nei puse... tai gal kas nori pabandyt
Atsakyti
smagu, kad patinka ryziudribsniu-kukuruzu blyneliai, mums jie irgi geriausias desertas thumbup.gif

o del grikiniu blyneliu, tai noriu pasakyt, kad mums skanesni ne is miltu, o virtu grikiu kruopu. reiktu dar kokiu tarkuotu morku kokiu miltu prisiderint, mes tai kvieciu dedam, nes nealergiski, bet gal kazka galima butu. tai super skanus, is tokiu nesaldziuju srities.

o dar labai seniai dariau,bet dabar prisiminiau tai nes uzsimaniau - tiesiog troskintos morkos. arba su zirneliais, labia skanus patiekalas/garnyras. arba galima tarkuotas morkas patroskinti ir virtas kubeliais bulves sudet dar keliom minutes kartu patroskint. tai gaunas bulves kaip padaze.
Atsakyti
Sveiki stai ir as 4u.gif .kad priraset cia tai priraset net nespeju skaityt smile.gif .zodziu kaune gali neocate israsyt tik Kudzyte.bent jau pries 2 metus tik ji viena kaune israsinejo mum.na bet apie ja nenoriu rasyt.tai va pasibuvom vokietijoi ir nesupratau kas cia daros gal jus ka patarsit.buvom savaite pas pussere(suo yra dulkiu kalnas namas nebaiktas statyt ir ten silta pavasaris)nebuvo nei ciauduliu,nei snargliu,nei kasimosi,nei raudoniu.tik is lektuvo islipom ir vel viskas isnaujo dar oro uoste ciaudet pradejo tai gal mum cia salcio alergija ?
o dabar apie Kiefa labai fainai pakalbejom,sake kad turetume pasveikt kaip ir 160 procentu dave kremuku savo pabandimui ,nezinau ar jus kaip buvot ar jum dave,bet kaip supratau jie pradejo ir kremukus daryt tai labai odele pagrazejo nors tik savaite kaip tepam.tada dar israse recepta maisomas kremukas toks tai jo dar netepem.sake kad po 3 dienu gerimo vaistu pabloges po 6 savaiciu pamatysim pagerejima.ta kremuka ju galima sake is ju uzsisakyti kiek kainuoja nezinau nes mum du po 50tiubeles ir 100indeli dave nemokamai.dar juokesi kad musu lietuviai vyrai labai dideli biggrin.gif sako po 2 metrus.tai jau tikriause kazkurios vyras jam istrigo krepsininkas smile.gif .bet jau popierizmas ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 20, 22:15)
Nematet "Issipildymo akcijos" ? As neeiciau pas ta gyd.

as irgi nemaciau issipildymo akcijos, kuo ta gydytoja tokia jau bloga? ziuriu labai priestaringi vertininmai jos atzvilgiu blush2.gif

QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 21, 16:45)

as naudojau nan ha1, nors mums tuo metu jokio AD nebuvo, bet mazajai jis tiko 4u.gif

QUOTE(jumbonis @ 2011 01 24, 10:31)
Sveiki stai ir as  4u.gif  .kad priraset cia tai priraset net nespeju skaityt  smile.gif .zodziu kaune gali neocate israsyt tik Kudzyte.bent jau pries 2 metus tik ji viena kaune israsinejo mum.na bet apie ja nenoriu rasyt.tai va pasibuvom vokietijoi ir nesupratau kas cia daros gal jus ka patarsit.buvom savaite pas pussere(suo yra dulkiu kalnas namas nebaiktas statyt ir ten silta pavasaris)nebuvo nei ciauduliu,nei snargliu,nei kasimosi,nei raudoniu.tik is lektuvo islipom ir vel viskas isnaujo dar oro uoste ciaudet pradejo tai gal mum cia salcio alergija ?
o dabar apie Kiefa labai fainai pakalbejom,sake kad turetume pasveikt kaip ir 160 procentu dave kremuku savo pabandimui ,nezinau ar jus kaip buvot ar jum dave,bet kaip supratau jie pradejo ir kremukus daryt tai labai odele pagrazejo nors tik savaite kaip tepam.tada dar israse recepta maisomas kremukas toks tai jo dar netepem.sake kad po 3 dienu gerimo vaistu pabloges po 6 savaiciu pamatysim pagerejima.ta kremuka ju galima sake is ju uzsisakyti kiek kainuoja nezinau nes mum du po 50tiubeles ir 100indeli dave nemokamai.dar juokesi kad musu lietuviai vyrai labai dideli  biggrin.gif  sako po 2 metrus.tai jau tikriause kazkurios vyras jam istrigo krepsininkas  smile.gif .bet jau popierizmas ten  doh.gif

Jus gal lanketes pas Dukzyte, noreciau kad pasidalintumete patirtimi. Mes viena karta buvom pas ja jau nuvaziave, taciau as dirbau todel dukryte nuveze vyras, rytoj vel vaziuojame pas ja ax.gif Rytoj aju vaziuosiu pati su ja pasikalbeti tai galesiu irgi savaja nuomne apie ja pasakyti blush2.gif
ir gal galite daugiau papasakoti epie Kiefa? kaip suprantu is to ka perskaiciau jis gydo vokietijoje. kaip aps ji reiktu registruotis ir kokios kainytes? Ar tikrai veiksmingas jo gydymas?
Atsakyti