Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

gal galit patarti, jau ir man galva sukasi nuo galvojimo kas kaip kur kodel... doh.gif
pvz nustatyta avizom 1 kl - anksciau valgem tai buvo berimai, bet dabar tik pavalgo is karto puskiai... visada itariau kad ryziai netinka, bet va tyrimai nieko neparode...ir daugiau tokiu pvz yra... nieko nebesuprantu... tai is tu tyrim tokia nauda tai kaip is ozio pieno blink.gif
Papildyta:
Beje, gal yra vaikuciu kurie berzui turi didele alergija... kada ir kokiu laiku vengiate jau eiti i laukuti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 21, 10:04)
O parduoduvese mieziniu miltu ar yra? Kazkaip neteko uzmatyti  g.gif

Vakar Laisvės al. esančioj eko parduotuvėj netoli Dramos teatro pirkau Ustukių malūno speltos miltus. Ten lyg ir miežinių miltų buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carramele: 21 sausio 2011 - 15:34
sveikos merginos 4u.gif niekada dar pas jus nerasiau,tik skaitinejau pirma psl blush2.gif mano berniukui, kuriam dabar 6men atopinis dermatitas, dabar bandau atrasti tinkama misinuka, bet visai pasimetus esu, nes ju yra nemazai g.gif gal galit patarti koks butent jusu vaikuciams tiko misinelis? 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, gal žinot kiek kainuoja alergologės konlsultacija ir mišrus 36 alergenu tyrimas Kildos klinikoje?
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 21, 17:45)
...............gal galit patarti koks butent jusu vaikuciams tiko misinelis? 4u.gif

Mums geriausias buvo Aptamil Allergy care.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 21 sausio 2011 - 16:01
QUOTE((:Buziukas:) @ 2011 01 21, 15:45)
sveikos merginos 4u.gif niekada dar pas jus nerasiau,tik skaitinejau pirma psl blush2.gif mano berniukui, kuriam dabar 6men atopinis dermatitas, dabar bandau atrasti tinkama misinuka, bet visai pasimetus esu, nes ju yra nemazai g.gif gal galit patarti koks butent jusu vaikuciams tiko misinelis? 4u.gif

Bandem tik Neocate, o geriausia ka galite pasiulyti savo vaiku tai mamos pienukas.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 21, 16:17)
Bandem tik Neocate, o geriausia ka galite pasiulyti savo vaiku tai mamos pienukas.

deja, bet MP pas mane nebera jau senai 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandet siuos aliejus su gintaru? http://medicalamber_...l-products.html
Atsakyti
Dėl sausainukų 4u.gif
Aš kai ką perku Halės turgaus Eko skyrelyje, tai ten suradau Ustukių malūno ruginius sausainukus. Tai labai super thumbup.gif Tik yra aguonų ir kondensuoto pieno dėta. Nors maniškį beria nuo pieno produktų, bet nors beveik kasdien suvalgo po sausainuką - jokios reakcijos biggrin.gif Dar lyg tais turėjo grikinius... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 21, 12:57)
Na, mes is Kauno. Reiks pabandyti eko parduotuvese paziureti

Pigiausiai Ustukių malūno miltai (bent kiek aš atrinkusi smile.gif ) Kaune čia http://www.sveikatos...roduktai/miltai
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 01 20, 16:06)
Suprantu tave, aš ir dabar užsiimu kūryba virtuvėje, tai va kepiau tokius grikių miltų blynus, tik receptą truputį adaptavau - naudojau vietoj kiaušinio sojos miltus (1 šaukštas sojos miltų+2 šaukštai vandens= 1 kiaušinis), bei vietoj pasukų pyliau ar sojos, ar avižų pieną, jau neatmenu. Skonis visai neblogas, bent jau man pasirodė geras derinys grikių ir abrikosų.

Na, vakar bandziau blynelius is grikiu miltu. Teko ismesti- ko tai nesigavo man jie: negaliu kiausinio ir sojos pieno naudoti, tai ji teko keisti krakmolu, abrikosu neturejau, tai dejau obuoliu, pieno avizu neturejau, o darytis patingejau, tai pyliau vandenuka; sviesta irgi reikejo keisti aliejumi... Na, zodziu gavosi kazkas, kas buvo permirke riebalais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 22, 14:32)
Na, vakar bandziau blynelius is grikiu miltu. Teko ismesti- ko tai nesigavo man jie: negaliu kiausinio ir sojos pieno naudoti, tai ji teko keisti krakmolu, abrikosu neturejau, tai dejau obuoliu, pieno avizu neturejau, o darytis patingejau, tai pyliau vandenuka; sviesta irgi reikejo keisti aliejumi... Na, zodziu gavosi kazkas, kas buvo permirke riebalais sad.gif

Reikejo gal kokiu kuruzuru ar mieziu miltu ideti del kietumo, nes grikiu miltai gaunasi labai trapus kai kepi.
Atsakyti