Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(carramele @ 2011 01 19, 15:14)
Gal iš tos parduotuvės bandėt kiaušinių pakaitalo mišinį?

Atsiminiau, kažkada apie grynos medvilnės pėdkelnes buvo temoje kalba. Jūs, kiek pamenu, iš Baltarusijos veždavotės. Mes neseniai iš Vegateksos parsisiuntėm. Ir pigios, ir geros. Jei kuri mama dar nežino, tai įmetu nuorodą:
http://www.vegateksa...logiskos/74-80/

bandziau is ten makaronus ivairius, pustus ryziu ir grikius.
Aciu, kad prisiminet, kazkada buvau ir as temelei kazkokioj imetus. Turim mes ten uzsakytu pedkelniu ir kojyniu viska ciki thumbup.gif bet mum jau ir paprastos tinkai pora turim.
DEl zaizdeles, tai mum irgi visad viska melis tvarkydavo
Atsakyti
Mes kraujui stiprinti naudojam hematogeną. Mums abiems labai tinka ir patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2011 01 19, 16:35)
TAIGI SAKAU, KAD KAPSULE REIKIA ATIDARYT, ISPILT I SAUKSTA KIEK NORIT - VISA AR PUSE KAPS, UZPILT VANDENIU IR SUGIRDYT!!!  biggrin.gif

QUOTE(Fedes @ 2011 01 19, 16:47)
na bet ir nesąmonė, nepardavė. čia gi nereceptinis.
bet negi jūs kapsules ruošėtės girdyt? juk reikia išardyt ir sumaišyt su nedideliu maisto kiekiu (arba vandenuku, bet mums gyd labiau rekomendavo tokisu dalykus su maistu maišyt)

Mes vaistinej paklausem ar tinka 2-4 metu vaikams (nes ant dezutes nenurodyta kokio amziaus galima, o pakuotes nesinorejo draskyt), tai pasake, kad cia tik tiems, kas moka nuryt, o tokie dar per mazi ir nunese i lentyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 19, 17:06)
cia ne apie mane smile.gif

atsiprašau doh.gif na, bet visi supratom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 19, 16:14)
Gal iš tos parduotuvės bandėt kiaušinių pakaitalo mišinį?

Atsiminiau, kažkada apie grynos medvilnės pėdkelnes buvo temoje kalba. Jūs, kiek pamenu, iš Baltarusijos veždavotės. Mes neseniai iš Vegateksos parsisiuntėm. Ir pigios, ir geros. Jei kuri mama dar nežino, tai įmetu nuorodą:
http://www.vegateksa...logiskos/74-80/

O mano mažiaus oda po to nelemto žarnyno viruso vis dar neatsigauna, nors kakutis jau seniausiai normalus. Su veidu durniausia. Viena Ad dėmė pasidarė itin raudona, sušlapiavo. Pradėjau tept fucidinu, vieną kart premandoliu patepiau, dėmė sumažėjo, gražus šašiukas užsitraukė. Bet kadangi jam ir likusi veido dalis išberta, niežti, tai jis besitrindamas brūkšt ranka per tą problemiškiausią vietą, šašiukas nuėjo velniop. Ir vėl raudona, ir vėl šlapiuoja  doh.gif Gal mėlis ar fuksinas tokiu atveju geriau užtrauktų  g.gif Su bintu dar galvojau pabandyt pridengt, bet nelabai patogi ten vieta, nesilaikys tvirtai ir dar labiau pritrint gali. Ar kas nors iš jūsų bandėt tą parafino tinklelį, kur pirmam puslapy parašyta? Dar apie medicininio šilko kaukę galvoju. Pridengtų ji toj vietoj. Bet ir per jos medžiagą gali nuvaryt tą tik pradėjusią gyt žaizdelę  g.gif

mes turim ta dermasilk kauke... mes dedames tik i lauka ir kai miegam diena, nes kitaip plesia nuo galvos.. nepatinka jei nakciai miegot...bet mus nelabai apsaugo, vis tiek nusidrasko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2011 01 19, 16:35)
Galiu patart kur pigiau isigyti - mes is pradziu ruosemes internetu uzsisakyti, bet pasiskambinom i Panevezi, gamintojui ir jie dave kontaktus ju atstovu mums artimiausiame mieste, kurie mums pardave su visom garantijom ir be antkainio - beveik 150Lt pigiau nei internetinese parduotuvese.
Papildyta:

cia kaip suprantu i pati burbuliuka pasiskambinot? o koki aparata patartumet? nes kiek klausinejau mamyciu, tai visos turi PTV
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 01 19, 20:09)
Mes kraujui stiprinti naudojam hematogeną. Mums abiems labai tinka ir patinka. thumbup.gif

O pasirodo, į hematogeno sudėtį įeina kondensuotas pienas, tai kaip ir alergiškiems pienui netinkamas...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 19, 13:42)
Tuo atveju galima bandyt kažką kitką, bet jei tinka?

Na taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kovojancios su AD.
Gal galit suteikt informacijos, kur arciausiai galetume pasidaryti tyrimus alergenu nustatymui g.gif Mes esame is Vilkaviskio.
Atsakyti
QUOTE(dade @ 2011 01 20, 00:09)
Sveikos mamytes, kovojancios su AD.
Gal galit suteikt informacijos, kur arciausiai galetume pasidaryti tyrimus alergenu nustatymui g.gif  Mes esame is Vilkaviskio.

Jei Vilkavišky nedaro, tai Marijampolėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzsuku ir as pas jus trumpam, nes mums pagerejo, daktare nustate seborejinis dermatytas, jis jau nyksta .Jokiu, pleiskanu, nezejimo, mano vaikutis atsigavo, taip miela i ja ziureti, kad taip nesikankina .Linkiu ir jusu vaikuciam greitesnio pasveikimo.
Bet dar 1.5men. man laikytis dietos nes maitinu(.), suprantama kai ivedinesiu jai maisteli reikes atydziai ziureti, kad nesureaguotu. Tik nepriejo daktarai bendros nuomones nuo ko tai, vieni sako nuo kantraceptiku kurios geriau viena men., kiti nuo mano maisto., as kartais pagalvoju vanduo.
Bet svarbu, kad mazutei dabar geriau, tik ja stebesiu .
Labai norejau pasidziaugtis su jumis savo gerom naujienom
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2011 01 20, 10:58)
Sveikutes, uzsuku ir as pas jus trumpam, nes mums pagerejo, daktare nustate seborejinis dermatytas, jis jau nyksta  .Jokiu, pleiskanu, nezejimo, mano vaikutis atsigavo, taip miela i ja ziureti, kad taip nesikankina  .Linkiu ir jusu vaikuciam greitesnio pasveikimo.   
Bet dar 1.5men. man laikytis dietos nes maitinu(.), suprantama kai ivedinesiu jai maisteli reikes atydziai ziureti, kad nesureaguotu. Tik nepriejo daktarai bendros nuomones nuo ko tai, vieni sako nuo kantraceptiku kurios geriau viena men., kiti nuo mano maisto., as kartais pagalvoju vanduo.
Bet svarbu, kad mazutei dabar geriau, tik ja stebesiu  .

kaip smagu girdėti, kad gerėja vaikutis smile.gif kad ir visų vaikučiams gerėtų, linkiu 4u.gif ir į šią temelę visi užsuktume tik pasidžiaugti, kad esame sveiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jokūbo mama: 20 sausio 2011 - 10:09
QUOTE(m.angeliukas @ 2011 01 20, 09:58)

Tikrai geros naujienos, aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti