Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 19, 12:04)
Ir nebūtina suprast.... Kiekvienas vaikas individualus, mamos taip pat skirtingos. Mano dukra pasveiksta per tris-keturias dienas, kai gauna vaistų nuo karčiavimo. Kai leidau karščiuoti - plaučių uždegimas ir antibiotikai.
Man ne vienas išmintingas žmogus sakė, kad geriau kiaulės vidiniai taukai (tie, kurie prie organų). Reikia juos kaitinant suskystint, perkošt ir tada pravėsusius šaltai laikyt. Tept pagal poreikį. Manau tai geriau nei emu arba bent jau labai panašu, o kainuoja smarkiai pigiau. Yra visuose mėsos turguose.

Na pvz mums vidiniai kiaulės taukai netiko, iškart siaubingai išbėrė sad.gif, tad daugiau net nebandžiau tepti. Ir tepėm ne pirktiniais, o mamos darytais, bei kiaulytės ekologiškai augintos.
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 01 19, 13:28)
Na pvz mums vidiniai kiaulės taukai netiko, iškart siaubingai išbėrė sad.gif, tad daugiau net nebandžiau tepti. Ir tepėm ne pirktiniais, o mamos darytais, bei kiaulytės ekologiškai augintos.

Tuo atveju galima bandyt kažką kitką, bet jei tinka?
Atsakyti
QUOTE(koveria @ 2011 01 19, 12:47)
Sveikos,
ziuriu labai intensyviai domites emu taukais? Ar jums tikrai jie jums tokie geri? As buvau nupirkus pabandymui, bet nepastebejau jokio efekto, nors pinigai nemazi  g.gif

Aš irgi nepastebėjau jokio efekto, o kaina tikrai nemaža. MAn nepatiko.
O kaulės taukai sumaišyti su beržo degutum, vit.E, ir kokiu nors aliejumi stebuklingai padeda. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 19 sausio 2011 - 14:58
QUOTE(Lince1 @ 2011 01 19, 15:56)
Aš irgi nepastebėjau jokio efekto, o kaina tikrai nemaža. MAn nepatiko.
O kaulės taukai sumaišyti su beržo degutum, vit.E, ir kokiu nors aliejumi stebuklingai padeda. smile.gif

o jei esi alergiškas kiaulienai, tai turbūt netinka ar ne.......
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 18, 19:09)
Geras , buvau pora kartu uzsisakius  thumbup.gif

Gal iš tos parduotuvės bandėt kiaušinių pakaitalo mišinį?

Atsiminiau, kažkada apie grynos medvilnės pėdkelnes buvo temoje kalba. Jūs, kiek pamenu, iš Baltarusijos veždavotės. Mes neseniai iš Vegateksos parsisiuntėm. Ir pigios, ir geros. Jei kuri mama dar nežino, tai įmetu nuorodą:
http://www.vegateksa...logiskos/74-80/

O mano mažiaus oda po to nelemto žarnyno viruso vis dar neatsigauna, nors kakutis jau seniausiai normalus. Su veidu durniausia. Viena Ad dėmė pasidarė itin raudona, sušlapiavo. Pradėjau tept fucidinu, vieną kart premandoliu patepiau, dėmė sumažėjo, gražus šašiukas užsitraukė. Bet kadangi jam ir likusi veido dalis išberta, niežti, tai jis besitrindamas brūkšt ranka per tą problemiškiausią vietą, šašiukas nuėjo velniop. Ir vėl raudona, ir vėl šlapiuoja doh.gif Gal mėlis ar fuksinas tokiu atveju geriau užtrauktų g.gif Su bintu dar galvojau pabandyt pridengt, bet nelabai patogi ten vieta, nesilaikys tvirtai ir dar labiau pritrint gali. Ar kas nors iš jūsų bandėt tą parafino tinklelį, kur pirmam puslapy parašyta? Dar apie medicininio šilko kaukę galvoju. Pridengtų ji toj vietoj. Bet ir per jos medžiagą gali nuvaryt tą tik pradėjusią gyt žaizdelę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 19, 12:04)
Ir nebūtina suprast.... Kiekvienas vaikas individualus, mamos taip pat skirtingos. Mano dukra pasveiksta per tris-keturias dienas, kai gauna vaistų nuo karčiavimo. Kai leidau karščiuoti - plaučių uždegimas ir antibiotikai.

Cia ne nuo individualumo, o nuo pasigautos infekcijos tipo ligos pobudus priklauso. Dazniausiai vaikai pasigauna virusus - virusai i plauciu uzdegimus nesikomplikuos. Jeigu pasigavote bakterija, ir dar pvz kokia sukeliancia plauciu uzdegima, tai gersite vaistus nuo temperaturos ar negersite, uzdegimo neisvengsite. Ant savo kailio patyriau - 5 metus jokiu antibiotiku, prasirgdavau be rimtu vaistu - kraujas rodydavo virusa, o kai pasigavau kazkokia bjauria bakterija - per 3 dienas plauciu uzdegimas griebe - kraujas, beje, rode, kad bakterija. Tai is tikruju, pirmiausia reikia pasidaryti kraujo tyrima - jeigu gydytoja pasakys, kad virusas, tada ir musti tempos nereikia.
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 01 19, 15:14)
Gal mėlis ar fuksinas tokiu atveju geriau užtrauktų  g.gif

Mums melis visada viska uztraukdavo.
Papildyta:
Mamos, kuriu vaikuciai turi anemija, ir nerandat tinkancio gelezies papildo, isbandykit musu Aconitum firmos "Vitaminas C Prolong su gelezimi vaikams" . Bent jau mums tai thumbup.gif - be skoniu, aromatiniu medziagu, tik pagrindines medziagos. Kapsule mazesniems galima isardyti, ispilti i sauksteli ir sugirdyti su vandeniu. Gelezis, kiek skaiciau, sitame papilde yra lengvai isisavinamos formos ir labai svarbu, kad su prailginto veikimo vit C, nes be C gelezis neisisavinama, bet sitai gal zinojot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 sausio 2011 - 15:30
QUOTE(ausru @ 2011 01 19, 16:27)
Cia ne nuo individualumo, o nuo pasigautos infekcijos tipo ligos pobudus priklauso. Dazniausiai vaikai pasigauna virusus - virusai i plauciu uzdegimus nesikomplikuos. Jeigu pasigavote bakterija, ir dar pvz kokia sukeliancia plauciu uzdegima, tai gersite vaistus nuo temperaturos ar negersite, uzdegimo neisvengsite. Ant savo kailio patyriau - 5 metus jokiu antibiotiku, prasirgdavau be rimtu vaistu - kraujas rodydavo virusa, o kai pasigavau kazkokia bjauria bakterija - per 3 dienas plauciu uzdegimas griebe - kraujas, beje, rode, kad bakterija. Tai is tikruju, pirmiausia reikia pasidaryti kraujo tyrima - jeigu gydytoja pasakys, kad virusas, tada ir musti tempos nereikia.

Mum tai kraujo niekad neziuri:paklauso plaucius, paziuri gerkle, isklauso tevu (na pozymius ir pan) ir skiria gydyma, o jei per savaite nesikeicia arba blogeja, tada skiria antibus (jei ziema- tai pasiulo pries pradedant gert antibus pasidaryt kraujo tyrima, kad nebutu koks gripas ar pan.)

Mum vaistinej nepardave Aconitum Vit.c+gelezis, nes per mazi vaikai- gali paspringt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 01 18, 19:45)
nu va vis mastau apie ta aparata... gal kuri is sembuviu zinot kur yra diskusijos apie rugstini?nes ieskoti tarp tiek temuciu tai doh.gif

Galiu patart kur pigiau isigyti - mes is pradziu ruosemes internetu uzsisakyti, bet pasiskambinom i Panevezi, gamintojui ir jie dave kontaktus ju atstovu mums artimiausiame mieste, kurie mums pardave su visom garantijom ir be antkainio - beveik 150Lt pigiau nei internetinese parduotuvese.
Papildyta:
QUOTE(kicia @ 2011 01 19, 15:33)
Mum vaistinej nepardave Aconitum Vit.c+gelezis, nes per mazi vaikai- gali paspringt cool.gif

TAIGI SAKAU, KAD KAPSULE REIKIA ATIDARYT, ISPILT I SAUKSTA KIEK NORIT - VISA AR PUSE KAPS, UZPILT VANDENIU IR SUGIRDYT!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 sausio 2011 - 15:40
QUOTE(carramele @ 2011 01 19, 16:14)

Aš vietoj kiaušinio naudoju sojos miltus - lyg ir nieko, normaliai...

Iš ten pirkau mišinį baltai duonai, tai tiesa pasakius iškepta ji iškeliavo šiukšlių kibiran... Nevalgėm nė vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 19 sausio 2011 - 15:45
QUOTE(ausru @ 2011 01 19, 15:27)
Cia ne nuo individualumo, o nuo pasigautos infekcijos tipo ligos pobudus priklauso. Dazniausiai vaikai pasigauna virusus - virusai i plauciu uzdegimus nesikomplikuos. Jeigu pasigavote bakterija, ir dar pvz kokia sukeliancia plauciu uzdegima, tai gersite vaistus nuo temperaturos ar negersite, uzdegimo neisvengsite.

Mamos, kuriu vaikuciai turi anemija, ir nerandat tinkancio gelezies papildo, isbandykit musu Aconitum firmos "Vitaminas C Prolong su gelezimi vaikams"

is tikro pitariu, manau LIloSun pavyzdys labiau sutapimas... bet kiekviena geriau jaučiam savo vaiką, ir vis tiek darom savaip, žinau, ką reiškia prietaringa baimė, kai jau esi kažką patyręs ir vėl viskas klostos panašiai... doh.gif

tik dėl bakteirjų -virusų pasigavimo, ne visiškai tokia paprasta schema - gali pasigauti virusą ir jis gali komplikuotis į bakterinį uždegimą. o gali komplikuotis į virusinį uždegimą, kad yra iš tikro bjauriausia, nes vaistų nėra, o sirgimas dar sunkesnis turbūt ir sunkesnės pasekmės gali būt. bet kaip manau būtent dėl to prie virusų ir patariama išlaikyti pusiausvyrą su tuo temperatūros mušimu ir stengtis kuo daugiau duot organizmui "išdegint" ligą.

o dėl to papildo pritariu - tikrai geras dalykas thumbup.gif tik mano mazoji pradejo purkstaut vienu metu (o tai reiskia, jei jau ka girdysi, jei neisspjaus, tai isvems...), tai teko keist gelezi i lasiukus ir daviau vit C atskirai paciulpt, tai manau pagaliau su vit C ir issiritom is zemo hemoglobino thumbup.gif

QUOTE(kicia @ 2011 01 19, 15:33)

na bet ir nesąmonė, nepardavė. čia gi nereceptinis.
bet negi jūs kapsules ruošėtės girdyt? juk reikia išardyt ir sumaišyt su nedideliu maisto kiekiu (arba vandenuku, bet mums gyd labiau rekomendavo tokisu dalykus su maistu maišyt)

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 19, 15:47)
is tikro pitariu, manau LIloSun pavyzdys labiau sutapimas...

cia ne apie mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 01 19, 15:14)

aš bandžiau tik tinka bet aš geriau apseinu visai be kiaušinių...
Atsakyti