QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 19, 12:04)
Ir nebūtina suprast.... Kiekvienas vaikas individualus, mamos taip pat skirtingos. Mano dukra pasveiksta per tris-keturias dienas, kai gauna vaistų nuo karčiavimo. Kai leidau karščiuoti - plaučių uždegimas ir antibiotikai.
Man ne vienas išmintingas žmogus sakė, kad geriau kiaulės vidiniai taukai (tie, kurie prie organų). Reikia juos kaitinant suskystint, perkošt ir tada pravėsusius šaltai laikyt. Tept pagal poreikį. Manau tai geriau nei emu arba bent jau labai panašu, o kainuoja smarkiai pigiau. Yra visuose mėsos turguose.
Man ne vienas išmintingas žmogus sakė, kad geriau kiaulės vidiniai taukai (tie, kurie prie organų). Reikia juos kaitinant suskystint, perkošt ir tada pravėsusius šaltai laikyt. Tept pagal poreikį. Manau tai geriau nei emu arba bent jau labai panašu, o kainuoja smarkiai pigiau. Yra visuose mėsos turguose.
Na pvz mums vidiniai kiaulės taukai netiko, iškart siaubingai išbėrė , tad daugiau net nebandžiau tepti. Ir tepėm ne pirktiniais, o mamos darytais, bei kiaulytės ekologiškai augintos.