Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 18, 20:18)
Jei AS normos ribose, tai jo naikinti nereikia, mano supratimu. O ypac, jei geret GB, turit apsauga nuo AS. Jei virsija normas, tada bakteriofago sugerti reikia 15ml per diena, vartoti 7-20 dienu (cia is informacinio lapelio bakteriofago).

Kitas klausimas ar as nera ant odos, reikia daryti paseli ir atskirai teplioti su bakteriofagu, jei yra AS

bet tai jei rodo 1kl AS, tai gal jis organizme ir alergizuoja jei yra kad ir normos ribose blink.gif
Papildyta:
Beje mamytes, gal kas iesko silkiniu apatiniu kelnyciu... mes nusipirkome ir Rasikilos, RUSKOVILLA 100% natural silk. 100 cm ugiui (galima ir mazesniems nes puikiai atsilenkia), bet mums netinka sad.gif mokejom 143 LT sad.gif tai gaila kad netiko... gal sutapimas bet maziui kojytes dar labiau paraudo....

Aprasymas: naturalus silkas turi medziaga - sericina- silko klijus kuris turi gydomaji poveiki jautriai ir sudirgusiai odai.
daugiau galite pasiskaityti cia, taip pat yra ir foto:
http://www.ruskovill...s/Children/Silk
tai jei ieskojot ir norit pirkti atiduosime pigiau, nes uzsidejom tik 1karteli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 01 18, 19:25)
bet tai jei rodo 1kl AS, tai gal jis organizme ir alergizuoja jei yra kad ir normos ribose blink.gif

Net jei isnaikinsi, jis gali vel atsirasti. Nuo odos jei daryti aptrinimus nmaziau menesio kiekveina diena.
Ir tai nezinia ar sunaikinsit. Mum 3-4 kl AS bet jis nuo odos nenueina visai, kol tepiau taip buvo grazesne oda, veliau isialergino paciam bakteriofagui.
del vartojimo
"При кишечных формах заболевания, заболеваниях внутренних органов, дисбактериозе бактериофаг применяют через рот и в клизме. Через рот бактериофаг дают 3 раза в сутки натощак за 1 час до еды. В виде клизм назначают 1 раз в день вместо одного приема через рот."
от 1 года до 3 лет 15 ml sugirdyt 30 ml jei darote klizmute."
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 18, 19:36)
Net jei isnaikinsi, jis gali vel atsirasti. Nuo odos jei daryti aptrinimus nmaziau menesio kiekveina diena.
Ir tai nezinia ar sunaikinsit. Mum 3-4 kl AS bet jis nuo odos nenueina visai, kol tepiau taip buvo grazesne oda, veliau isialergino paciam bakteriofagui.
del vartojimo
"При кишечных формах заболевания, заболеваниях внутренних органов, дисбактериозе бактериофаг применяют через рот и в клизме. Через рот бактериофаг дают 3 раза в сутки натощак за 1 час до еды. В виде клизм назначают 1 раз в день вместо одного приема через рот."
от 1 года до 3 лет  15 ml sugirdyt 30 ml jei darote klizmute."

o tas rugstinis vanduo nepadetu? g.gif ar tik prevencijai..
Atsakyti
QUOTE(Meskute26 @ 2011 01 18, 20:39)
o tas rugstinis vanduo nepadetu?  g.gif ar tik prevencijai..

nu va vis mastau apie ta aparata... gal kuri is sembuviu zinot kur yra diskusijos apie rugstini?nes ieskoti tarp tiek temuciu tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EglVa @ 2011 01 18, 12:09)
Su temperatura tai tikrai individualiai, vienas galbut pakelia 39 ir didesne temperatura, o kitas jau leipsta nuo 37, reikia ziureti kaip vaikutis jauciasi. As pamenu, kai musu lelius susirgo pirma karta, drebanciom rankom zvakete i dubce kisau, kai turejo 38. Paskui pediatre sake, kad iki 38,5 nereikia musti. O kitu gyd. rekomendaciju galima rasti, kad ir 39  ir net didesne nevisada butina musti- viska parodo pats vaikas.

Nesuprantu ka reiskia, kai vaikas leipsta? Miega? Tai aisku, kad miega, o kaip kitaip? Maniskis su 39 visada miega, bet tai visiskai normalu - serga, blogai jauciasi, tai ir miega - super. Viena syki per tridiene gal 5 dienas miegojo. Nesuprantu mamu, kurios bijo to "leipimo" ir numusa tempa, kad sergantis vaikas galetu duotis po namus, o tuomsyk be gynybos likusiame jo organizme siaucia virusai ir bakterijos doh.gif . Man ramiau, kai sergantis vaikas guli lovoj, o joje guli tik su tempa - kitaip nenulaikysi. Tik aisku, reikia ziureti, kad nepritruktu skysciu, neistiktu dehidratacija, girdyti per prievarta, jeigu reikia. Matuoti tempa irgi daznai reikia, ypac stebeti ties kuria riba ji nusistovi - vienu zodziu veiklos yra ir reikia saltu nervu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2011 01 18, 23:53)
Nesuprantu ka reiskia, kai vaikas leipsta? Miega? Tai aisku, kad miega, o kaip kitaip?  Maniskis su 39 visada miega, bet tai visiskai normalu - serga, blogai jauciasi, tai ir miega - super. Viena syki per tridiene gal 5 dienas miegojo. Nesuprantu mamu, kurios bijo to "leipimo" ir numusa tempa, kad sergantis vaikas galetu duotis po namus, o tuomsyk be gynybos likusiame jo organizme siaucia virusai ir bakterijos  doh.gif . Man ramiau, kai sergantis vaikas guli lovoj, o joje guli tik su tempa - kitaip nenulaikysi. Tik aisku, reikia ziureti, kad nepritruktu skysciu, neistiktu dehidratacija, girdyti per prievarta, jeigu reikia. Matuoti tempa irgi daznai reikia, ypac stebeti ties kuria riba ji nusistovi - vienu zodziu veiklos yra ir reikia saltu nervu  smile.gif

Na pvz.,pas mane du vaikai ir jei vienas guli su tempa, tai kitas butinai lips ant galvos jam, metys i ji daiktus (tipo kviecia zaist doh.gif ), tada sergantysis puola i asaras... Isnest i kita kambari? Rekia, kad nenori but vienas. Palikt sveikaji viena? Rekia ir daro "bardaka"... Tai ka tokioj situacijoj daryt? Numusi tempa ir eina vaikai zaist cool.gif
Atsakyti
labas rytas

na va ir mano sunelis pradejo po truputi kasinetis cray.gif bet svarbiausia kad tai pradejo daryti kai raudonas plemelis ant krutines jau svieseja ir lyg jau gereja. Kai budavo baisesni berimai jis nei kart nekase schmoll.gif
Del alergenu, sakykit per kiek dienu gali pasireiksti vaikui alergija ,kad netiko vienas ar kitas produktas g.gif
nes jau baigiu nuproteti, is vaiko raciono ir ta ir ta tik isimineju ir bijau ka naujo duoti. verysad.gif
Na ryt bandysim nuvaziuoti pasidaryti kraujo tyrimuka kas mus alergizuoti gali doh.gif

na va pasiskundziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2011 01 19, 10:16)
labas rytas

na va ir mano sunelis pradejo po truputi kasinetis cray.gif bet svarbiausia kad tai pradejo daryti kai raudonas plemelis ant krutines jau svieseja ir lyg jau gereja. Kai budavo baisesni berimai jis nei kart nekase schmoll.gif
Del alergenu, sakykit per kiek dienu gali pasireiksti vaikui alergija ,kad netiko vienas ar kitas produktas g.gif
nes jau baigiu nuproteti, is vaiko raciono ir ta ir ta tik isimineju ir bijau ka naujo duoti.  verysad.gif
Na ryt bandysim nuvaziuoti pasidaryti kraujo tyrimuka kas mus alergizuoti gali doh.gif

na va pasiskundziau blush2.gif

Po tyrimo turesit gaires jei kazkam yra alergija.
O del alergines reakcijos, greitojo tipo per 15 min - 3 val., letojo tipo iki 3 dienu.
Dl kasymosi, tai jei nustatysit kas jum netinka, gal ir nustos. Svarbu kad neisialergizuotu labai, nes tada niezulio labai jau sunku atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 19, 11:20)
Po tyrimo turesit gaires jei kazkam yra alergija.
O del alergines reakcijos, greitojo tipo per 15 min - 3 val., letojo tipo iki 3 dienu.
Dl kasymosi, tai jei nustatysit kas jum netinka, gal ir nustos. Svarbu kad neisialergizuotu labai, nes tada niezulio labai jau sunku atsikratyti.

dekui uz atsakyma, na bandysim kazkaip kad nesikasytu ir kad nenusikasytu

Papildyta:
beje mamaytes, kazkurios minejot kad uzsakinesit emu taukus ar aliejuka blush-anim-cl.gif2:arkoperuojamies g.gif kadangi man tai dar naujoves tai as nezinau neikaip nei kur uzsakineti, tai mielaijungciausi prie jusu
Atsakyti
Sveikos,
ziuriu labai intensyviai domites emu taukais? Ar jums tikrai jie jums tokie geri? As buvau nupirkus pabandymui, bet nepastebejau jokio efekto, nors pinigai nemazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2011 01 18, 22:53)
Nesuprantu ka reiskia, kai vaikas leipsta? Miega? Tai aisku, kad miega, o kaip kitaip?  Maniskis su 39 visada miega, bet tai visiskai normalu - serga, blogai jauciasi, tai ir miega - super. Viena syki per tridiene gal 5 dienas miegojo. Nesuprantu mamu, kurios bijo to "leipimo" ir numusa tempa, kad sergantis vaikas galetu duotis po namus, o tuomsyk be gynybos likusiame jo organizme siaucia virusai ir bakterijos  doh.gif . Man ramiau, kai sergantis vaikas guli lovoj, o joje guli tik su tempa - kitaip nenulaikysi. Tik aisku, reikia ziureti, kad nepritruktu skysciu, neistiktu dehidratacija, girdyti per prievarta, jeigu reikia. Matuoti tempa irgi daznai reikia, ypac stebeti ties kuria riba ji nusistovi - vienu zodziu veiklos yra ir reikia saltu nervu  smile.gif

Ir nebūtina suprast.... Kiekvienas vaikas individualus, mamos taip pat skirtingos. Mano dukra pasveiksta per tris-keturias dienas, kai gauna vaistų nuo karčiavimo. Kai leidau karščiuoti - plaučių uždegimas ir antibiotikai.

QUOTE(koveria @ 2011 01 19, 11:47)
Sveikos,
ziuriu labai intensyviai domites emu taukais? Ar jums tikrai jie jums tokie geri? As buvau nupirkus pabandymui, bet nepastebejau jokio efekto, nors pinigai nemazi  g.gif

Man ne vienas išmintingas žmogus sakė, kad geriau kiaulės vidiniai taukai (tie, kurie prie organų). Reikia juos kaitinant suskystint, perkošt ir tada pravėsusius šaltai laikyt. Tept pagal poreikį. Manau tai geriau nei emu arba bent jau labai panašu, o kainuoja smarkiai pigiau. Yra visuose mėsos turguose.
Atsakyti
labuka 4u.gif gal kuri mamyte galetu amn atsakyti ar gali basalis nebetikti, ryte atsikele dukryte jau nebe paraudusia odele, ja patepus kremuku ji is karto uzraudo. Ar galejo nuo jo taip atsitikti?

Atsakyti