Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIX tema

QUOTE(EglVa @ 2011 01 18, 14:21)
Kol nebuvo pas mus alergijos, tai naudojome Ibufena, dar visai mazam kisom Paracetamolio zvakutes. Dabar matau, kad sirupu tenka atsisakyti del juose esanciu dazikliu ir konservantu, kurie issaukia alegijos paumejima, tad lieka tik paracetamolis zvakuciu forma (tikiuosi, kad nealergizuoja), arba bandyti girdyti Ibuprofena kaip tarybiniais laikais- sutrinti atitinkama doze ir sumaisius su sauksteliu vandenuko sugirdyti  4u.gif  Paskutiniu metu pradedame atsisukti i homeopatija, tai dabar, homeopates patarti, nusipirkome Pyrogran zirniuku nuo karsciavimo, dar sake yra Antigripinas homeopatinis, bet cia mano zinios dar silpnos.  ax.gif  Nezinau gal dar Viburkolis padetu sumazinti temperatura?
Sianak, kaip jau aukcsiau rasiau, sukomes su dregnomis marlemis ant kaktytes ir blauzdyciu, nes spiritinio itrinimo atsisakiau del dar neatsigavusios odeles po berimu. Temperatura nukrito, tai dabar ir nezinau kas padejo- ar dregni kompresiukai, ar homeopatiniai zirniukai, ar siap jau laikas buvo temperaturai nukristi, nes vaistu is vakaro negerme jokiu, nors buvo 39,2.

mes naudojam tą homeopatinį antigripiną, iš ties jis visai neblogas, ne vieną kart gelbėjo nuo prasidedančio gerklės skausmo, ar šiaip tik pajutus gripo požymius, ir vaikui duodu kartais net profilaktiškai.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 18, 13:04)
Šokolado ir kitų gaminių, kuriuose yra kakavos, taip pat ir pačios kakavos, net jei jis pats nealergizuoja, alergikams patartina vengti, nes šis produktas pats savaime skatina histamino gamybą. Nealergikui gerai, apsauginės organizmo reakcijos stiprėja, o va alergikas po šokolado gavęs alergenų, gali turėt daug bjauresnes pasekmes, nei be šokolado. Arba nuo to kiekio, nuo kurio paprastai alerginės reakcijos dar nebūna, gali būti.
Yra ir daugiau tokių produktų. Jai kam įdomu (o gal jau ir skaitėt) http://asdabarcia.bl...e-alergija.html

Žinau apie tai, ant šaldytuvo kaba lapelis su produktais, sukeliančiais neimunologines reakcijas... Tad tik kartais duodam dukrai šokolado, teisingiau, sojos gėrimo ar jogurto su kakava... Mes iš vis vengiam ir be alergijų saldumynų, juokiausi, kad nemoka vaikas bonbonkių čiulpti - paėmusi į ranką laižo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 18 sausio 2011 - 14:25
QUOTE(skibru @ 2011 01 18, 14:25)
Žinau apie tai, ant šaldytuvo kaba lapelis su produktais, sukeliančiais neimunologines reakcijas... Tad tik kartais duodam dukrai šokolado, teisingiau, sojos gėrimo ar jogurto su kakava... Mes iš vis vengiam ir be alergijų saldumynų, juokiausi, kad nemoka vaikas bonbonkių čiulpti - paėmusi į ranką laižo  biggrin.gif

Maniškis taip pat į ranką paėmęs biggrin.gif Baisiausia, kad labai mėgsta šokoladą, net dreba pamatęs, bet.... sad.gif
O aš apie tas neįmunologines ne tai seniai ir sužinojau. Kad būčiau anksčiau žinojus, gal tokių bėdų dabar neturtume.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2011 01 18, 15:29)
Maniškis taip pat į ranką paėmęs biggrin.gif Baisiausia, kad labai mėgsta šokoladą, net dreba pamatęs, bet.... sad.gif
O aš apie tas neįmunologines ne tai seniai ir sužinojau. Kad būčiau anksčiau žinojus, gal tokių bėdų dabar neturtume.

Aš kai pati alergiška, man alergologė senai jau buvo tą lapelį davusi, tik kai sau, mažai tyrinėjau, nes, nors tyrimai man ir rodo alergiją maistui (žemą), realiai tai nepasitvirtina...
Atsakyti
sveikos. gal galit patarti. norim pasidaryti kakucio tyrima zolyno g., nes baigem bakterijas gerti... o kaip del to odos paselio, kai skambinau man pasake kad jie tiria bet jo nepaima... tai kas turi paimti? kodel jie ten nepaima?nelabai supratau. kur tada ji paimti? verysad.gif
Atsakyti
laba diena, gal padesit?
itariu suneliui AD.kojos, rankytes, pilvukas , uzpakaliukas isbertas raudonom demelem.neniezti.tepu kremu, drekinu oda.kaip manot ar tai gali but jam AD?nepraeian keli men.greit gruziu i Lt.gal patartumet kaune gera odos daktara?
dekui
Atsakyti
Labos dienelės 4u.gif
aptikau tokį saitą, gal kam naudinga bus 4u.gif
http://www.tikraibe.lt/
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 01 18, 17:27)
sveikos. gal galit patarti. norim pasidaryti kakucio tyrima zolyno g., nes baigem bakterijas gerti... o kaip del to odos paselio, kai skambinau man pasake kad jie tiria bet jo nepaima... tai kas turi paimti? kodel jie ten nepaima?nelabai supratau. kur tada ji paimti?  verysad.gif

Mums ir vakar tą patį pasakė, sakė kad paimti turi dermatologas.
Atsakyti
Del tyrimu, tai siulyciau, kad jusu pediatre israsytu siuntima pas alergologa. Antakalnio alergologiniam turetu padaryti visus tyrimus ir nemokamai. Mano maziui ten padare ir odos paseli, ir kakucio analize, kraujo tyrimus - ne tik imunolaito (36 alergenu) bet ir gliukozes kieki kraujuje nustate, dar odos lopo meginius padare. nustate SCORADO lygi. Tiesa turejom 3 dienas ligoninej pagulet. Bet nieko baisaus. Bet tai priklauso dar pas koki daktara pakliusit. g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedretit @ 2011 01 18, 19:17)
Del tyrimu, tai siulyciau, kad jusu pediatre israsytu siuntima pas alergologa. Antakalnio alergologiniam turetu padaryti visus tyrimus ir nemokamai. Mano maziui ten padare ir odos paseli, ir kakucio analize, kraujo tyrimus - ne tik imunolaito (36 alergenu) bet ir gliukozes kieki kraujuje nustate, dar odos lopo meginius padare. nustate SCORADO lygi. Tiesa turejom 3 dienas ligoninej pagulet. Bet nieko baisaus. Bet tai priklauso dar pas koki daktara pakliusit.  g.gif

tai mes gulejom rudeni... jokios naudos vel ten gultis dabar... noriu tik kakuti, nes buvo AS atseit normos ribose, gerem GB, bet va neaisku kaip cia dabar mums... gal tas AS mums neisnyksta, nes berimas laikosi, nors su maistu ir alergenais esame programoje minimum. o maziui dar nustate kad alergijos 1kl AS, tai jauciu jei AS net jei ir bus normos ribose reikia ji naikinti... kaip manot? kiek reikia bakteriofago 1.3 metuku vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 01 18, 18:51)
tai mes gulejom rudeni... jokios naudos vel ten gultis dabar... noriu tik kakuti, nes buvo AS atseit normos ribose, gerem GB, bet va neaisku kaip cia dabar mums... gal tas AS mums neisnyksta, nes berimas laikosi, nors su maistu ir alergenais esame programoje minimum. o maziui dar nustate kad alergijos  1kl AS, tai jauciu jei AS net jei ir bus normos ribose reikia ji naikinti... kaip manot? kiek reikia bakteriofago 1.3 metuku vaikui?

Del odos paselio tai galite paimti siuntima pas alergologa ir alergologinio centra pas bet koki uzsirasykit, ir ten sesute paima paseli ir taip pat sumoki ir padaro per savaite. Nereikia guleti smile.gif
Del AS jei normos ribose nereikia bakteriofago. Mum ukrainoj gyd sake, geriau su pertraukom GB gerti, kad jos pacios isstumtu blogasias bakterijas. Be tjei labai isbujojo, tai tada bakteriofaga reik pagal info lapeli paskaiciuot pagal vaiko amziu, svori apskaiciuot. Mum apie 1,5 metuku reikejo kazkur apie 4 buteliukus po 100ml , bet sakau reik ir i svori atsizvelgt. Ir be to mes darem odos aptrinimus, tai daugiau reikejo.
Papildyta:
QUOTE(MICKEYO @ 2011 01 18, 16:50)
Labos dienelės  4u.gif
aptikau tokį saitą, gal kam naudinga bus 4u.gif
http://www.tikraibe.lt/

Geras , buvau pora kartu uzsisakius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 01 18, 18:51)
tai mes gulejom rudeni... jokios naudos vel ten gultis dabar... noriu tik kakuti, nes buvo AS atseit normos ribose, gerem GB, bet va neaisku kaip cia dabar mums... gal tas AS mums neisnyksta, nes berimas laikosi, nors su maistu ir alergenais esame programoje minimum. o maziui dar nustate kad alergijos  1kl AS, tai jauciu jei AS net jei ir bus normos ribose reikia ji naikinti... kaip manot? kiek reikia bakteriofago 1.3 metuku vaikui?

Jei AS normos ribose, tai jo naikinti nereikia, mano supratimu. O ypac, jei geret GB, turit apsauga nuo AS. Jei virsija normas, tada bakteriofago sugerti reikia 15ml per diena, vartoti 7-20 dienu (cia is informacinio lapelio bakteriofago).

Kitas klausimas ar as nera ant odos, reikia daryti paseli ir atskirai teplioti su bakteriofagu, jei yra AS
Atsakyti