QUOTE(dautan @ 2011 01 18, 12:30)
Mušu temp. savo vaikui, nes nuo 37,5 jis pats prašosi į lovytę, guli nukeipęs stiklinėmis akimis ir nieko nenori. Baisus žvilgsnis į vieną tašką. Mano galvą nesąmonė visiems pagal vieną kurpalių laukti iki 38. Vaikai skirtingi, kaip ir suaugę - man ir 39 dar nieko, o mano mama su 38 iš lovos nebeatsikelia ir beveik kliedi. Čia kaip ir su viskuo - protingai, o ne pagal madas.
Su temperatura tai tikrai individualiai, vienas galbut pakelia 39 ir didesne temperatura, o kitas jau leipsta nuo 37, reikia ziureti kaip vaikutis jauciasi. As pamenu, kai musu lelius susirgo pirma karta, drebanciom rankom zvakete i dubce kisau, kai turejo 38. Paskui pediatre sake, kad iki 38,5 nereikia musti. O kitu gyd. rekomendaciju galima rasti, kad ir 39 ir net didesne nevisada butina musti- viska parodo pats vaikas.
Mes pries pora dienu museme 39,2 temperatura nakciai (kad ramiau miegotu), diena leidau vaikcioti su panasia, nes mazylis jautesi pakankamai neblogai. Sia nakti jau nebenumusinejau ir 39,2- nuo Ibufeno (kokio velnio i vaikiskus vaistus gamintojai kisa sintetinius daziklius
) vel isbere visa veida
, tad ryzausi pabandyti tik homeopatija ir kaktos vesinima su dregna marle. Is ryto jau temperaturos nebeturim. Tik reiks pasirodyti gyd., nes ziure gerglyte paberta. Nenoriu, oi nenoriu antibu, nes jauciu, kad mums alergijai kelia ir paklojo antibiotikai, kuriuos mazasis gavo per MP antra gyvenimo savaite