QUOTE(skibru @ 2011 01 17, 10:44)
Prisijungiu su prašymu... ypač be pieno, kviečių, kiaušinio, iš kokių sorų, kukurūzų kruopų, ryžių... Mano trimetei, jau valgiusiai be apribojimų didelių, dabar labai sunkus siauru racionu, o man jau galva neišneša ką begaminti, kad tiktų jai, ir man, nes pati maitinu antrą...
labai skanūs blyneliai iš kukurūzų miltų ir ryžių dribsnių, su cukrumi, dribsnius reikia pamirkyti prieš maišant tešlą. mes darom su kiaušiniu, bet gal galima ir be jo pabandyt, gal bus trapūs, bet skonis nenukentės
QUOTE(smekliuke69 @ 2011 01 17, 11:37)
sveikos mamytes, nepykit uz kvaila klausima
sakykit jei vaikas dar nevalgo visu maisto produktu, tai ar tyrimas is kraujuko del alergenu prasmingas, ar tai parodys kam jis bus alergikas
gali rodyti ypač stiprias alergijas net jei nevalgei, reiškia jau alergizavo per MP. nors tiesą, kad antikūnai gaminasi tik po susidūrimo su alergenu, ir reikai kelių susialergizavimų ir ilgesnio laiko tarpo, kad juos galėtų jau aptikti kraujyje, taigi net ne visų ragautų produktų alergijas gali parodyt.
pasidarykit pirma bendrą IgE, ar apskirtai ras tų anitkūnų.
QUOTE(iloncikas1980 @ 2011 01 17, 11:50)
Manau,kad parodys,nesvarbu,kad vaikiukas dar nevalgo,turbut tam ir daromi tyrimai,kad apsisaugoti,nuo kai kuriu alergenu,tokiu kaip maisto.Mes taip pat daremes tyrimus del alergenu,tik mano dukryte jau buvo dvieju metuku.
deja, netiesa... jau aprašiau kodėl.
QUOTE(Singė @ 2011 01 17, 12:36)
Dar klausimas-kuo gydot slogą, kosulį (gilų)? Ar mušat 37,4 temperatūrą?
jei blogai jaučias, tai būna kad ir mušu, kad bent kiek pailsėtų, bet šiiap jau vengiu, paprastai pagal savijautą nuo 38 - 38.5 mušu.
nuo kosulio - tai labai priklauso koks kosulys priemonės.
sloga - jūros vanduo quixxx ir euphorbium pagal reikalą.
QUOTE(skibru @ 2011 01 17, 14:11)
Perlinės krupos - tai kviečiai, mums netinka...
būna ir miežinės perlinės kruopos, tik reikai žiūrėt, kad nebūtų kokių 5% kviečių priemaišų.